21 най-добри и най-нови аниме филма 2020

Това е препоръка за най-добрите и най-новите аниме филми за 2020 г. Вижте пълния списък с най-добрите аниме в тази статия.

За тези от вас, които не знаят, определението за аниме всъщност е съкращение от анимация или анимация на английски.

В своето развитие анимето се отнася до анимация, произведена от Япония . Освен че сте под формата на сериал, който има много епизоди, знаете, че има много аниме филми, които са приблизително два часа.

За тези от вас, които не разполагат със свободно време да нарязват десетки най-добрите аниме епизоди, ApkVenue има препоръки за най-добрите и най-новите аниме филми от 2020 г., които можете да прекарате само за 1,5 часа.

Вижте го !

Препоръки за най-новите и най-добрите аниме филми (Актуализация 2020)

Не само най-добрите аниме филми , в тази статия ApkVenue събра и най-новите аниме филми от 2020 г. , които все още са много свежи на стрийминг сайтове и изтеглят аниме под индо.

11 най-новите аниме филми през 2020 г.

Не само комедийни аниме препоръки, индо суб аниме филмът по-долу със сигурност ще има разнообразие от различни жанрове , като екшън , романтика , парче живот , меха и много други.

Просто трябва да изберете според вашите предпочитания, да! За съжаление, някои от най-новите аниме филми от 2020 г. са излъчени и могат да се ползват само в сайтове за стрийминг на филми.

Ето защо за тези от вас, които са пропуснали да гледат, не забравяйте да проверите сайта за изтегляне на аниме, който обикновено посещавате!

1. А мустачка далеч

Объркани сте как да се доближите до влюбеността си? По-добре е просто да се превърнете в котка като в аниме филма на подфилма на Indo, озаглавен A Whisker Away , банда!

Разказва историята на момиче, чийто живот е нещастен, на име Мийо Сасаки . Имало едно време магическа маска, която можела да го превърне в котка на име Таро .

Способността му да се превърне в котка прави Мийо по-близо до Кенто Хиноде , неговата смачканост. Мийо обаче се озова в капан в тялото на котката.

Заглавие A Whisker Away
На живо 18 юни 2020 г.
Продължителност 1 час 44 минути
Студио Студио Colorido
Директор Джуничи Сато
Жанр Комедия, Свръхестествено, Драма, Романтика, Училище
Рейтинг 7.46 / 10 ( MyAnimeList )

2. Произведено в Бездна: Зората на дълбоката душа

Първият филм в този списък е направен в бездната: Зората на дълбоката душа . Този филм е третият аниме филм от поредицата Made in Abyss .

Първите два филма са обобщение на първия сезон и именно в този филм историята продължава отново.

Историята е, че Рико търси майка си на дъното на океанската бездна, придружена от робот на име Регу. Това е трудно място за гмуркачите и те откриват много нови неща.

Заглавие Произведено в Бездна: Зората на дълбоката душа
На живо 17 януари 2020 г.
Продължителност 1 час 45 минути
Студио Кинема Цитрусови
Директор Маясуки Коджима
Жанр Научна фантастика, приключения, мистерия, драма, фентъзи
Рейтинг 8,76 / 10 ( MyAnimeList )

3. Digimon Adventure: Последната еволюция Kizuna

Феновете на Digimon определено ще ги харесат, защото Digimon има нов филм, наречен Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna .

Определянето на времето за най-новия аниме филм се случва пет години след събитията в Digimon Adventure tri. Тайчи и приятелите му са заплашени да се разделят със своя Дигимон, защото са пораснали.

В същото време се появи могъщ Дигимон на име Еосмон, който ограби другия DigiDestined от тяхното съзнание.

Тайчи, Агумон и всички те се опитват да спасят света, въпреки че знаят, че това ще съкрати времето, което имат заедно.

Заглавие Digimon Adventure: Последната еволюция Kizuna
На живо 11 февруари 2020 г.
Продължителност 1 час 34 минути
Студио Toei Animation, компания Yumeta
Директор Томохиса Тагучи
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Драма
Рейтинг 7.05 / 10 ( MyAnimeList )

4. Psycho-Pass 3: Първи инспектор

Ако сте фен на детективското аниме Psycho-Pass 3 , можете да гледате финала чрез този филм за Първия инспектор !

В този филм има няколко истории. След събитията, настъпили в Psycho-Pass 3 , инспектор Кей Михаил Игнатов се оказа замесен в организация, наречена Bifrost.

Съпругата му беше взета за заложник и го принуди да извърши предателство срещу Първо звено . Междувременно Коичи Азусава координира атаката срещу кулата на Бюрото за обществена безопасност .

С помощта на хакер на име Обата той успя да отвлече инспектор Арата Шиндо. Азусава също така поиска от губернатора Карина Комия да се оттегли от поста си.

Заглавие Psycho-Pass 3: Първи инспектор
На живо 27 март 2020 г.
Продължителност 2 часа 18 минути
Студио Производство IG
Директор Наойоши Шиотани
Жанр Екшън, Sci-Fi, Полиция, Психологически
Рейтинг 7,94 / 10 ( MyAnimeList )

5. Съдба / престой през нощта Филм: Небето се чувства - III. Пролетна песен

След два филма, които се считат за много добри, филм „Съдбата / престой през нощта: Чувството на небето - III . Spring Song ще бъде третият филм и определено е очакван с нетърпение от феновете.

Подобно на предишния филм, този филм ще адаптира маршрута на Сакура от франчайза Fate / stay night. Ще видим последното действие на 5-ата война за Светия Граал .

В предишния филм „ Изгубена пеперуда “ можем да видим как е разкрит собственикът на Свещената война на Граал . Сакура и Широ също планират да се грижат за тях.

Не само това е вълнуваща и напрегната приключенска история, много фенове са любопитни за продължаването на връзката между Сакура и Широ.

Ще има ли щастлив край, както се вижда на плаката?

Заглавие Съдба / престой през нощта Филм: Небето се чувства - III. Пролетна песен
На живо 28 март 2020 г. ( Отложено поради пандемия на коронавирус )
Продължителност TBA
Студио ufotable
Директор Томонори Суд
Жанр Екшън, Свръхестествено, Магия, Фентъзи
Рейтинг TBA

6. Детектив Конан филм 24: Скарлет куршум

Феновете на детектив Конан не могат да пропуснат 24-ия филм. Озаглавен The Scarlet Bullet , този филм ще включва историята на семейство Шуичи Акай.

По-малкият му брат, Сюикичи Ханеда, е известен играч на шоги. Той иска да участва в Световните спортни игри или WSG турнира.

По същото време беше пуснат супер сложен влак, наречен японски куршум . Този влак е способен да пътува със скорост от 1000 км / час по маршрута Нагоя-Токио.

След това имаше странен инцидент и имаше отвличане на топ мениджъри. Конан и приятелите му също смятат, че този случай има нещо общо със случая, станал преди 15 години!

Заглавие Детектив Конан филм 24: Скарлет куршум
На живо 17 април 2020 г. ( Отложено поради пандемия на коронавирус )
Продължителност TBA
Студио TMS Entertainment
Директор Томока Нагаока
Жанр Екшън, мистерия, комедия, полиция, драма, Шунен
Рейтинг TBA

7. Филм на Виолет Evergarden

След страничен филм, озаглавен „ Вечността и куклата с автоматична памет“, издаден миналата година, тазгодишното най-добро аниме Виолет Евъргарден ще се появи в киното с последния му филм

Твърди се, че любимата ни протагонистка Виолет е работила в CH Postal Services като кукла с автоматична памет след събитията от Голямата война.

Виолет, която беше объркана от понятието любов, когато някой близък до нея беше убит в битка, трябваше да запише чувствата на другите на хартия.

Това, на което трябва да се възхищаваме, е студиото, Kyoto Animation . След като беше ударен от тежка пожарна катастрофа, графикът за производство и пускане не се промени, въпреки че наскоро беше отложен поради избухването на короната.

Заглавие Виолетов филм Evergarden
На живо 24 април 2020 г. ( Отложено поради пандемия на коронавирус )
Продължителност TBA
Студио Анимация от Киото
Директор Taichi Ishidate
Жанр Драма, фентъзи, парче живот
Рейтинг TBA

8. Евангелион: 3.0 + 1.0 три пъти

След като изчакаха 13 години, филмите за възстановяване на Евангелион най-накрая се затвориха с филма „ Евангелион: 3.0 + 1.0 три пъти след време “ .

Това означава, че най-добрият екшън филм ще бъде нещо сантиментално за феновете, които са гледали анимето Neon Genesis Evangelion от 1995 г. насам.

Като четвърти филм от поредицата Evangelion Rebuild и продуциран от студио Khara, този филм трябваше да бъде отложен поради вируса Corona.

Заглавие Евангелион: 3.0 + 1.0 три пъти
На живо 27 юни 2020 г. ( Отложено поради пандемия на коронавирус )
Продължителност TBA
Студио Хара
Директор Хидеаки Ано
Жанр Екшън, Меха, Sci-Fi
Рейтинг TBA

9. Съдба / Голяма поръчка: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot

Адаптиран от известната видео игра, филмът Fate / Grand Order: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot е задължителен за гледане.

Този филм ще бъде разделен на две части. Самата история е адаптирана от шестата история на играта Fate / Grand Order.

Халдейските агенти на име Рицука Фуджимнару и Маш Кириелт пътуват до Камелот, за да се срещнат с герои в региона.

Продукцията на този филмов проект ще се управлява от студиото Production IG като цяло и ще бъде режисирана от Kei Suzawa.

Заглавие Съдбата / Великата поръчка: Shinsei Entaku Ryouiki Camelot
На живо 15 август 2020 г.
Продължителност TBA
Студио Производство IG, Aniplex
Директор Кей Суедзава
Жанр Екшън, Свръхестествено, Магия, Фентъзи
Рейтинг TBA

10. Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal

Sailor Moon се завръща! Проектиран от същите хора като оригиналната поредица, можете да гледате филма Bishoujo Senshi Sailo Moon Eternal за носталгия.

Дизайнът може да изглежда различно поради различни времена, но това, което е ясно е, че ще можете да се насладите на този филм.

Sailor Moon Eternal ще бъде продължение на новата адаптация на Sailor Moon Crystal и ще бъде първата от две части история за Dream Arc .

Най-добрият аниме филм е планиран да бъде част от 25-годишнината на Sailor Moon. Продуциран от Toei Animation и Studio Deen, филмът трябва да бъде открит на 11 септември 2020 г.

Заглавие Bishoujo Senshi Sailor Moon Eternal
На живо 11 септември 2020 г.
Продължителност TBA
Студио Анимация Toei, Студио Дийн
Директор Чиаки Кон
Жанр Демони, Магия, Романтика, Shoujo
Рейтинг TBA

11. Кимецу но Яйба филмът: Влакът на безкрайността

Последният филм в този списък е Kimetsu no Yaiba the Movie: Infinity Train . Ако гледате аниме поредицата, със сигурност нямате търпение да гледате този филм.

Въпреки че много фенове се надяват на втори сезон , изглежда първо трябва да сте доволни от този филм.

Качеството само на анимационната графика заслужава палци, особено версията с широк екран. Гарантирано, ще останете много доволни от гледането на филма!

Историята на самия филм продължава от аниме поредицата, където Танджиро, Зеницу и Иносуке се возят на влака Муген, за да преследват майстор на убиец на демони на име Киохору Ренгоку.

Заглавие Kimetsu no Yaiba The Movie: Infinity Train
На живо 16 октомври 2020 г.
Продължителност TBA
Студио ufotable
Директор Харуо Сотозаки
Жанр Екшън, Исторически, Демони, Свръхестествено, Шунен
Рейтинг TBA

Е, за тези от вас, които искат да знаят други препоръки за аниме, можете да ги проверите в статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

10 най-добри аниме филма за всички времена 2020

И така, кои са най-добрите аниме филми, които трябва да гледате? Без да се налага да се бавим повече, нека ги разгледаме един по един!

За тези от вас, които искат да знаят списък с най-добрите аниме сериали, просто отидете на тази връзка!

1. Kimi no Na Wa (Вашето име)

На първо място е Kimi no Na wa (Твоето име), който спечели 9,15 на сайта myanimelist.

Разказва историята на момиче от гимназията на име Мицуха Миямизу, което копнее да живее живота на момче в Токио.

Междувременно Таки Тачибана живее натоварен живот като гимназист в града, докато работи на непълно работно време.

Един ден Мицуха се събужда в стая, която не й принадлежи и се озовава в Токио, но в тялото на Таки!

На други места Таки се оказва, че живее като Мицуха в проста държава.

Търсейки отговори на това странно явление, те започнаха да се търсят, докато най-накрая откриха факта, че в живота на един от тях се е случило нещо драматично.

Подробности Информация
Рейтинг 9,15 (560 117)
Продължителност 1 час 46 минути
Дата на излизане 26 август 2016 г.
Студио CoMix Wave Films
Жанр Романтика, свръхестествено, училище, драма

2. Koe no Katachi (Тих глас)

Като престъпник, ученик на начално училище на име Шуя Ишида и приятелите му тормозят глух човек на име Шуко Нишимия, който току-що е преминал в своя клас.

Майката се оплака на учителя и Шуя стана изкупителната жертва за инцидента. Шоко накрая напуска училище и съучениците му изолират Шуя.

Докато най-накрая, когато Шуя беше в третата година от средното училище, той реши да направи нещо, за да се поправи от Шуко.

Koe no Katachi или Silent Voice разказва за събирането между Shouya и Shouko и честните усилия на Shouya да се поправи, за да не бъде преследван от сянката на миналото му.

Подробности Информация
Рейтинг 9,03 (366 084)
Продължителност 2 часа 10 минути
Дата на излизане 17 септември 2016 г.
Студио Анимация от Киото
Жанр Драма, училище, Шунен

3. Sen до Chihiro no Kamikakushi (одухотворен)

Анимационният филм Spirited Away се класира като най-касовия филм в Япония с общо 30,4 трилиона йени .

Всъщност, когато дебютира, това аниме на Studio Ghibli произведе 289 милиона долара по целия свят.

Разказва историята на малко дете на име Чихиро Огино, което е разглезено и наивно. По пътя към къщата си той намери изоставен увеселителен парк.

Любопитството го накара да изследва по-дълбоко. Той разбра, че на това място се случиха много странни неща веднага щом падна здрачът.

Видя различни привидения и родителите му се превърнаха в прасета. Без да осъзнава, Чихиро беше влязъл в духовния свят.

Chihiro трябва да събере смелост да живее и работи сред духовете, с помощта на мистериозния Haku и други уникални герои, които среща по пътя.

Може ли Чихиро да спаси родителите си и да се върне в света си?

Подробности Информация
Рейтинг 8,91 (539 581)
Продължителност 2 часа 5 минути
Дата на излизане 20 юли 2001 г.
Студио Студио Ghibli
Жанр Приключение, Свръхестествено, Драма

4. Mononoke Hime (Принцеса Mononoke)

Mononoke Hime (принцеса Mononoke) разказва историята на млад принц на име Ashitaka, който рискува живота си, за да защити селото си от нападението на свирепи диви прасета.

Когато е щял да умре, прасето се оказва, че проклина ръката на принца и му дава демонични сили, които постепенно ще му костват живота.

От старейшината на селото той получи съвет да пътува на запад, за да излекува ръката си.

По пътя той пристигна в град Татара и влезе в конфликт с лейди Ебоши, която искаше да направи обезлесяване.

Заедно с принцеса Сан и светия дух на гората, Ашитака се бори да защити гората, докато се бори с демоничните сили, които живеят в тялото му.

Подробности Информация
Рейтинг 8,79 (361 255)
Продължителност 2 часа 15 минути
Дата на излизане 12 юли 1997 г.
Студио Студио Ghibli
Жанр Екшън, приключенски, фентъзи

5. Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Wolf Children)

Какво е чувството да имаш дете, което може да стане върколак ? За да знаете, трябва да гледате аниме филма, озаглавен Ookami Kodomo no Ame to Yuki (Wolf Children) .

Разказва на студентка на име Хана, която е влюбена в мистериозен мъж, който изведнъж влиза и се присъединява към нейния клас.

Очевидно той не е обикновен човек, защото при пълнолуние се превръща в върколак.

Каза ми, че е последният върколак, все още жив. Хана не се интересуваше от това и в крайна сметка те станаха семейство. Те имат две деца: Аме и Юки .

За съжаление внезапната смърт на съпруга й означава, че Хана трябва да отгледа две деца, които могат да се превърнат в върколаци сама, докато накрая решава да се премести в провинцията.

Подробности Информация
Рейтинг 8,75 (223 670)
Продължителност 1 час 57 минути
Дата на излизане 21 юли 2012 г.
Студио Студио Чизу
Жанр Фантазия, парче живот

6. Howl no Ugoku Shiro (Замъкът на Howl's Moving)

Замък с внушителна архитектура с какофонията от цвъртяща пара. Нещо повече, замъкът може да се движи сам.

Очевидно е, че замъкът е резиденцията на Howl великата вещица. Това е горе-долу фонът на филма Howl no Ugoku Shiro (Howl's Moving Castle) .

Разположен в малкото градче, където Софи Хатър живее като дъщеря на производител на шапки, Хаул е известна със своята мъжество и привлекателната си природа.

Простият скучен живот на Софи се превръща в забавление, когато много пъти я спасява вой.

За съжаление, тази среща предизвиква появата на Вещицата на отпадъците, която недоволства срещу вой. Накрая злата вещица проклина Софи в стара жена.

В опит да се върне към нормалното, той трябва да предприеме опасно приключение с Хаул и приятелите му, когато царството им е на ръба на войната.

Подробности Информация
Рейтинг 8,72 (359 480)
Продължителност 1 час 59 минути
Дата на излизане 20 ноември 2004 г.
Студио Студио Ghibli
Жанр Приключения, драма, фентъзи, романтика

7. Tonari no Totoro (My Neighbor Totoro)

Освен това има аниме, продуцирано от Studio Ghibli, озаглавено Tonari no Totoro . Това аниме използва 50-те като фон за своето време.

Тацуо Кусакабе решава да се премести в провинцията, за да могат двете му дъщери Сацуки и Мей да бъдат по-близо до майка му, която се лекува в болницата.

Двете момичета започнаха да се адаптират към новата си среда. Един ден Мей срещна малко същество като заек и го гони в гората.

Пристигайки в гората, той среща Тоторо, гигантски горски дух, който веднага става негов приятел. Накрая Сацуки се срещна с Тоторо.

Оттогава двете момичета намериха живота си изпълнен с вълшебни приключения в гората.

Подробности Информация
Рейтинг 8,44 (219 913)
Продължителност 1 час 26 минути
Дата на излизане 16 април 1988 г.
Студио Студио Ghibli
Жанр Приключение, комедия, свръхестествено

8. Toki wo Kakeru Shoujo (Момичето, което е скочило през времето)

Винаги ли сте се притеснявали какво ще стане вашето бъдеще? Ако е така, това означава, че сте същият като Макото Конно от аниме филма Toku wo Kakeru Shoujo по този.

Трудно решава какво да прави в бъдеще. Да не говорим за натиска, упражняван от учителите.

Всичко се променя, когато Макото случайно открива, че може буквално да скочи във времето. Той също често играе с новата си сила.

Просто той веднага разбра, че всичко на този свят има своите последствия, включително магическата сила, която току-що е придобил.

Подробности Информация
Рейтинг 8,32 (272 874)
Продължителност 1 час 38 минути
Дата на излизане 15 юли 2006 г.
Студио Лудница
Жанр Научна фантастика, приключения, драма, романтика

9. Hotaru no Haka (Гробът на светулките)

Hotaru no Haka често се разглежда като едно от най-тъжните аниме, правени някога от Studio Ghibli. Като аниме, основано на истинска история, много сцени ще ви разплачат.

Вземайки японски произход след Втората световна война, Сейта и Сецуко трябва да се изправят пред трудностите на живота, след като загубят майка си, баща си и дома си.

След като решиха да избягат от къщата на жестоката си леля, и двамата трябваше да бъдат блокирани от глад и болести.

По пътя откриват, че хората са станали апатични и не ги интересува какво става около тях.

Подробности Информация
Рейтинг 8,53 (188 276)
Продължителност 1 час 28 минути
Дата на излизане 16 април 1988 г.
Студио Студио Ghibli
Жанр Драма, Историческа

10. Котоноха но Нива (Градината на думите)

Следва Котоноха но Нива . Това аниме се фокусира върху героя Такао Акидзуки, който е амбициозен обущар.

Той все още е ученик в гимназията. Един ден той реши да пропусне урока, за да скицира красива градина.

Там той срещна мистериозна красива жена на име Юкари Юкино . Оттогава по време на дъждовния сезон те често се виждат.

Такао предлага да направи нови обувки за Юкари. Когато сезонът на дъждовете приключи, връзката между двамата ще бъде изпитана.

Подробности Информация
Рейтинг 8,19 (243 459)
Продължителност 46 минути
Дата на излизане 31 май 2013 г.
Студио CoMix Wave Films
Жанр Парче живот, психологически, драма, романтика

Бонус 1: 10 най-добри и безплатни приложения за гледане на аниме на Android и iPhone

За тези, които не знаят, гледането на аниме вече е достъпно в различни приложения, просто разгледайте статията по-долу, за да знаете най-добрите и безплатни препоръки за гледане на аниме:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Бонус 2: 20 безплатни и HD качествени сайтове за изтегляне на аниме под индо, пълни колекции!

Ако нямате много квоти за стрийминг на аниме филми, препоръчани от ApkVenue по-горе, можете също да посетите препоръките за най-добрите индонезийски сайтове за изтегляне на аниме по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е бандата на 21-те най-нови и най-новите версии на аниме филми за 2020 г. на Jalan Tikus. Гарантирано качество не по-малко добро от анимационните филми на Дисни!

Гледали ли сте всичко? Или има друг филм, който според вас заслужава да бъде в списъка? Ако има, споделете го в графата за коментари!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah