трябва да е богат! Ето 5 уебсайта за продажба на домашни видеоклипове

Искате ли да печелите пари от видео? Ето 5-те най-добри уебсайта за домашно видео продаване, които можете да опитате да получите пари.

В момента видеото се превърна в една от най-използваните медии за предаване на информация за различни видове информация.

Освен това видеото се е превърнало и в вид търговски продукт, който може да се продава, за да се печелят пари.

В момента има редица сайтове, където създателите на видео могат да качват своите видеоклипове за гледане от други потребители, както и да получават заплащане.

Е, този път ще обясня някои от най-добрите сайтове за продажба на видеоклипове, които можете да използвате, за да качите вашите видеоклипове и след това да получите пари от качените видеоклипове. Накратко най-добрите сайтове за продажба на домашни видеоклипове.

Любопитни ли сте какви уебсайтове продават видеоклипове в момента? Просто слушайте веднага.

  • 8 най-добри сайта за видео стрийминг Освен YouTube, могат ли видеоклиповете да бъдат до 8K?
  • 100% РАБОТА! Лесни начини да получите милиони рупия от Youtube, без да правите Videosà ?? Â
  • Печелете пари от YouTube с тези 5 вида видеоклипове!

5 уебсайта за продажба на собствени видеоклипове

1. YouTube

Снимка: Youtube.com

YouTube е най -популярната платформа, когато става въпрос за услуги за видео съдържание.

Сайтът, който беше открит преди няколко години и сега е собственост на Google, се превърна в център за създатели на видео или често наричани Video Creators за качване на техните произведения.

Чрез YouTube производителите на видео могат да получат заплащане въз основа на броя кликвания върху рекламата или броя показвания на реклами, вградени във видеоклиповете, които качват.

Разбира се, за да получат тези реклами, създателите на видео трябва да имат качествено съдържание и поне да са достигнали 10 000 гледания.

Доходът, който може да бъде получен от самия YouTube, не може да бъде изчислен, защото зависи от това колко производителят на реклами плаща за всяко кликване или преглед на рекламата, но очевидно YouTube е най-добрият сайт за продажба на вашите видеоклипове.

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Vimeo

Снимка: Vimeo.com

Vimeo е конкурентна платформа на YouTube , която също е може би много популярна. Мнозина казват, че съдържанието на Vimeo е доминирано от качествено съдържание.

Чрез най-новата платформа на този сайт, а именно Vimeo Pro . Можете да качвате видеоклипове за гледане от други хора по света и ще получите 90% от възнаграждението от продажбите на видеоклиповете, които качвате.

3. Dailymotion

Снимка: Dailymotion.com

Следващият уебсайт за продажба на видеоклипове е Dailymotion. Dailymotion е следващият сайт, който можете да направите алтернатива на печеленето на пари от видеоклипове.

Начинът, по който работи тази платформа, също е подобен на YouTube, където първо трябва да качите видеоклипа си, за да го гледате и ако видеоклипът ви е достатъчно популярен, видеоклипът ви ще получи реклами.

Е, от броя на кликванията и показванията на рекламата, която е вградена при гледане на видеоклипа, ще получите плащане.

4. Метакафе

Снимка: Metacafe.com

Малко по-различно от останалите три сайта, Metacafe има свой собствен начин да оцени видеоклиповете, качени от Video Creators.

Сайтът, който излезе публично преди 13 години, има програма, наречена програма за награди, при която създателите на видео ще получават заплащане за всеки видеоклип, който качат, ако видеото е гледано повече от 20 000 пъти, където Video Creator ще получи по няколко долара за всеки Гледайте 1000 пъти.

5. UScreen

Снимка: Uscreen.tv

Друг алтернативен сайт, който можете да използвате за продажба на вашите видеоклипове, е UScreen . Въпреки че не е толкова популярен като YouTube или Vimeo, можете лесно да качите видеоклипа си тук и да начислите цена за него или да инсталирате платена абонаментна услуга, наемане на видеоклип, покупка или ако сте любезен, можете да накарате вашето видео да се наслаждава безплатно.

Това бяха 5-те уебсайта за продажба на видео, които са най-подходящи за вас, за да направите място за продажба на видеоклипове онлайн и да получите допълнителни пари от видеоклипове.

Дано полезно и късмет. Ако възнамерявате да станете Video Creator, препоръчвам YouTube и Vimeo като основен избор, но можете да опитате и останалите три сайта, за да сравните ползите, които получавате.

, ще се видим и не забравяйте да оставите следа в колоната за коментари и да я споделите с приятелите си.