не е сложно! Ето как да инсталирате бърза топка като мобилен телефон Xiaomi на всички Android

В операционната система MIUI 8 има една много функционална функция, а именно Quick Ball. Вие сте потребители на смартфони Xiaomi, които все още се чувстват като у дома си в стари MIUI или други марки смартфони също могат да изпробват тази функция. Искате ли да знаете как? Хайде, гледайте!

Потребител ли сте на смартфон Xiaomi? Използвали ли сте новия MIUI? Да, редица смартфони от серия Xiaomi вече се поддържат от MIUI 8. В тази операционна система има една много функционална функция, а именно Quick Ball .

Почти подобен на функцията Assistive Touch на iPhone, Quick Ball на MIUI 8 е идеален, когато сте в режим на работа с една ръка . Този Quick Ball е полезен и когато капацитивният бутон на вашия смартфон Xiaomi е повреден.

  • Предлага се в 3 версии, цената на Xiaomi Redmi 4 е под 2 милиона
  • 5 неща за новия вариант на Xiaomi Redmi Note 4
  • С 4 GB RAM, Xiaomi Redmi Note 4 струва Rp.2 милиона

Без караница! Това е как да инсталирате Quick Ball ala Xiaomi HP на всички Android

Не само потребителите на MIUI 8, вие, потребителите на смартфони Xiaomi, които все още се чувстват като у дома си в стари MIUI или други марки смартфони, могат да изпробват тази функция. Искате ли да знаете как? Хайде, гледайте!

  • За да използвате функцията на Quick Ball в стил MIUI 8 , трябва да изтеглите приложението Zone Assistive Touch чрез Google Play Store .
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Ако е така, стартирайте приложението. Натиснете бутона Enable Zone Assistive Touch в горната част, след което това приложение ще ви насочи към настройките за достъпност . Тук, моля, променете превключвателя на Включено, за да го активирате.
  • След като Enable Zone Assistive Touch е активирано, можете да коригирате настройките на Quick Ball, да изберете какви функции искате, като например разположението на бутона Back , Home бутона или Assistive Touch в раздела Costumize Function .
  • Последната настройка е да настроите размера на бутона Quick Ball, плътността или да активирате вибрацията в секцията Costumize Appearance .
  • След коригиране на настройките, това приложение е готово да ви помогне при използване на смартфон, например при четене на статии в JalanTikus , гледане на YouTube или при стартиране на други приложения.

Сега и двамата потребители на Xiaomi със стара MIUI OS или дори други потребители на смартфони с Android могат да се възползват от функцията Quick Ball благодарение на това приложение. Успех и не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари, добре!