5 от най-добрите японски RPG игри на Android, които трябва да опитате

Обичате японските аниме и игри? Тук идва най-добрата японска RPG игра, която можете да изтеглите и играете.

Видео игрите или накратко игрите са един от най-популярните видове забавления поради редица фактори като геймплей и графика. В момента игралната индустрия също започна да прониква в платформите Android и iOS.

От многото игри на платформите Android и iOS един от най-популярните жанрове е жанрът RPG в Япония, известен още като JRPG. По същество жанрът JPRG е същият като RPG игрите като цяло, с изключение на това, че има няколко разлики като повествователни сюжетни линии и дизайни на герои, които водят до аниме дизайн на герои. Ето някои от най-добрите JRPG жанрови игри на вашето устройство с Android, насладете се.

  • БЕЗПЛАТНО! Ето 10-те най-добри игри за действие за Android и iOS 2017
  • Тези 5 игри са най-големите провали в историята на индустрията за видеоигри
  • За тези 7 игри се твърди, че са най-добрите RPG игри на всички времена, съгласни ли сте?

5 от най-добрите японски RPG игри на Android, които трябва да опитате

1. Ys хроника

Снимка: steamcommunity.com

Ys Chronicle всъщност е JPRG игра, съживена на устройства с Android. Самият вие ще контролирате червенокос младеж на име Едол Кристин, който се отправя на различни приключения, за да изкорени злото, породено в земята на Естерия .

Самият геймплей на тази игра е донякъде уникален, защото няма да използвате команди за атака или защита, които се появяват на екрана като RPG игра. Можете обаче да се придвижвате, докато продължавате да натискате бутона за атака (докосване), за да атакувате непрекъснато врага. Можете също така да изберете два режима, а именно Adventure Mode и Time Attack Mode .

2. Пръстен за хаос III

Снимка: play.google.com

Chaos Ring е игра за Android от легендарния издател Square Enix , издадена през 2015 г. за платформата Android. Самата тази игра разказва историята на авантюристите, които искат да отидат на място, което често се нарича небето, а именно Мраморната синя планета .

Вие сами ще контролирате партия, състояща се от трима активни членове и двама резервни членове, които можете да разменяте, за да се изправите срещу различни чудовища (пошагова система), които се появяват, докато изпълняват целите на всеки герой да дойде в Marble Blue и тайните, които покриват планетата .

3. Logres

Снимка: logres-jrpg.com

Ако търсите JRPG игри за платформата Android, Logres е един от най-добрите ви решения. Тази една игра предлага вълнуващо приключение, където ще работите с играчи от цял ​​свят, за да победите злите сили, които искат да унищожат света.

Има 15 класове знаци със сладък дизайн за вас, които могат да бъдат персонализирани. Разбира се, можете също така да сформирате партии, за да победите рейд боса и да чатите, колкото искате, с други играчи .

4. Final Fantasy IX

Снимка: square-enix.com

За тези от вас, любители на старата школа JRPG, които копнеят за качествени и емблематични JPRG игри, трябва да играете тази легендарна игра Final Fantasy IX . Играта, която беше пусната за пръв път през 2000 г., най-накрая беше оживена на платформата Android през 2016 г.

Предлаганият геймплей е все същият, тоест ще контролирате партия, водена от Zidane Tribal, за да победите враговете, които блокират и разбира се, имате възможност да получите различни предмети от победата на врага. Освен това можете също да персонализирате героя си с различно оборудване и не забравяйте, че Final Fantasy IX съживява системата от класове герои, която е останала в предишната серия.

5. Fire Emblem Heroes

Снимка: fire-emblem-heroes.com

Fire Emblem Heroes е JPRG жанрова игра, която е любимата на Jaka. Когато играете тази игра, ще бъдете отведени до карта 8х6, където можете да призовете четирима герои от различни класове, които преди това са се появявали огневи емблеми, за да се биете с врага. Можете да получите нови герои, като обменяте кълботата , които получавате от извършване на различни дейности в играта или извършване на покупки с реални пари.

Можете също така да изпълнявате различни мисии, които изискват определена издръжливост. Можете да получите собствената си издръжливост, като си починете героите. Това, което прави тази игра интересна, е голямото разнообразие от уникални класове герои като Wyvern Rider, Swordmaster, General, Mage Knight, Great Lord, Paladin и много други.

Това бяха 5-те най-добри JPRG игри, избрани от Jalantikus , надяваме се да са забавни и да се забавляват да играят. Ако имате нужда от препоръки, ApkVenue силно препоръчва първо да изпробвате Final Fantasy IX и Fire Emblem Heroes, тъй като по отношение на историята и характеристиките и двете игри са може би много интересни и вълнуващи.

, чао и не забравяйте да оставите следи в колоната за коментари и да споделите тази статия с приятелите си.