10 най-добри безплатни игри за Android издание от ноември 2017 г.

Ето списък с 10-те най-добри игри за Android за ноември 2017 г. Трябва да го изпробвате!

По-голямата част от Android смартфоните вече са много надеждни за геймърите, за да отговорят на техните нужди за игра. Самият Google предлага много забавни и страхотни игри, които потребителите на Android могат да играят. От всички игри в обращение, разбира се, има най -добрите .

До влизането през ноември 2017 г. много игри всъщност не бяха толкова интересни и не толкова вълнуващи за игра. Но, разбира се, не искате да бъдете изоставени, за да опитате да играете игрите с най-високо качество. Тук ApkVenue обобщава списъка на десетте най-добри игри за Android за изданието ноември 2017 .

  • 15 най-добри и безплатни iPhone задължителни приложения 2020, трябва да са на вашия мобилен телефон!
  • 5 най-добри чипсета за смартфони за игри
  • 10-те най-добри телефона за стерео високоговорители през 2020 г., направете ви любители на музиката!

10 най-добри безплатни игри за Android ноември 2017 г.

1. Батман Врагът отвътре

Кой не познава този герой от супергероя на Готъм Сити. Наистина трябва да играете тази игра за Android. Batman The Enemy Within предлага по-остри графики и по-напрегната сюжетна линия. За феновете на супергероите, особено за Батман, се чувства непълно, ако не сте играли тази игра, направена от Telltale Games.

Изтегляне: Батман Врагът вътре

2. Още един изгубен телефон

Искате ли да почувствате усещането, че сте агент или детектив? След това трябва да помогнете на Лора в много несигурна и вълнуваща мисия, която е ... да намери изгубения й мобилен телефон. Да. Може би не толкова напрегнато, но Another Lost Phone гарантирано ще ви накара да почувствате преживяването на детектив с различни улики, които трябва да бъдат обработени, за да намерите мобилния телефон на Лора.

Изтегляне: Още един изгубен телефон

3. В мъртвите 2

Точно като първата серия, Into The Dead 2 изисква да оцелеете в среда, пълна със зомбита, които искат да ви убият. Можете да използвате всички видове налични инструменти и оръжия и да подредите и използвате най-добрата стратегия за оцеляване.

Изтегляне: Into The Dead 2

4. Средната земя

За тези от вас, които харесват игри, свързани с войната и стратегията, Middle-Earth е игра, която трябва да опитате. Докато събира монети, докато се бие срещу много вражески царе, тази игра предлага графики и геймплей от висок клас, които се различават от средната военна игра.

Изтегляне: Средната земя

5. По-странни неща

Някога представяли ли сте си да имате различен характер на различни места? Stranger Things ви позволява да правите точно това. Тази игра, адаптирана от телевизионния сериал, има за цел да направи играчите различни герои на различни места и мисии с различни нива.

Изтегляне: По-странни неща

6. Pokemon Playhouse

Уморени ли сте от Pokemon GO или други игри на Pokemon? Любителите на покемоните наистина трябва да опитат Pokemon Playhouse . Тази игра за Android може да задоволи онези от вас, които имат желанието да бъдат механик. В допълнение, тази игра също кани играчите да изследват различни вълнуващи места с чудовища.

Изтегляне: Pokemon Playhouse

7. Нощно бягане

Подобно на другите игри "Run", Night Run предизвиква играчите да тичат възможно най-далеч, докато избягват препятствия, за да получат най-висок резултат. Разликата е, че нивото на трудност на тази игра е много по-трудно, защото се прави през нощта и разчита само на нощно виждане, за да помогне да се види.

Изтегляне: Нощно бягане

8. Кранове

На пръв поглед тази игра изглежда като стотинка, която не е важна. Но бъдете внимателни, можете да се пристрастите, ако сте го опитали веднъж. Същността на тази игра с кранове е, че трябва да използвате интелигентността и точността си, за да съчетаете две различни дъски. Толкова просто, но бъдете внимателни, пристрастяващи.

Изтегляне: Кранове

9. Парк Thimbleweed

За тези от вас, които са любители на игрите, които ви принуждават да мислите нестандартно, тогава наистина трябва да опитате да играете Thimbleweed Park . Тази игра, разработена от Terrible Toybox, изисква да можете да решите как и защо петима различни хора са били поставени на различни места, след което да разкриете каква цел са били поставени там. Плюсът на тази игра е, че почти винаги успява да обърка играчите.

Изтегляне: Парк Thimbleweed

10. Отмъщението на вредителя

Wrecker's Revenge е игра, която е силно препоръчителна за тези от вас, които обичат леки и забавни игри. Тази игра, направена от Cartoon Network, има мисията да спаси жителите на града от вражески атаки. Въпреки че мисията изглежда тежка, тази игра всъщност е лека и забавна за игра.

Изтегляне: Отмъщението на вредителя

Това са десетте най-добри игри за Android за ноември 2017 издание . От десетте игри по-горе, играли ли сте някоя? Или имате други препоръки за игри, които са не по-малко готини? Не се колебайте да го изпратите чрез колоната за коментари.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Рейналди Манасе .