15 най-добри и най-нови драми и филми на Лий Мин Хо 2021

Драмите и филмите на Лий Мин Хо са търсени и очаквани от любителите на корейския драматичен филм. Ето препоръките за най-добрите драми на Лий Мин-Хо!

Трябва да гледате филма на Лий Мин Хо, ако обожавате този красив актьор. Неговият добър външен вид и актьорска игра ще ви изумяват всеки път, когато го видите на екрана.

Не само филми, има и корейски драми на Лий Мин Хо, които са готови да ви забавляват с различни жанрове, които гарантирано няма да ви отегчат, банда!

Особено за онези от вас, които са маниаци с филми и драми от страната Женшен, със сигурност сте готови да изтеглите корейски филми и драматични сериали с участието на вашите идолски актьори.

Е, за тези от вас, които твърдят, че са големи фенове на най-скъпия корейски актьор в този, ApkVenue ще ви даде списък с най-добрите драми и филми на Лий Мин Хо, които можете да гледате.

Най-добри препоръки за филма на Лий Мин-Хо

Въпреки че Лий Мин-Хо е известен с ролите си в корейски драматични сериали, има няколко филма, в които е участвал този един актьор.

Всъщност филмите са не по-малко вълнуващи за гледане, знаете ли! Ето филмите с участието на Лий Мин-Хо.

1. Горчивото сладко (2017)

Лий Мин Хо рядко пуска филми. Един от най-новите филми на Лий Мин Хо е The Bittersweet , излъчен през 2017 г.

Този корейски екшън филм разказва историята на млад мъж на име Сяо Ма (Лий Мин Хо), който има половината корейски и китайски кръвни линии.

Един ден, след като пожарен инцидент го отдели от най-добрия му приятел Сю Сю (Ю Кай Лей) , Сяо Ма се срещна с хирург на име Мяо Сюан (Джу Сюан) .

След тази среща Сяо Ма започна да се чувства депресиран, защото смяташе, че Мяо Сюан е сестра на Сю Сю, въпреки че Сяо Ма винаги отричаше обвиненията.

От този инцидент тогава се случиха поредица от убийства, при които загинаха няколко души и доведоха до трагичен отговор. Любопитно гарантирано!

Информация Горчивото сладко
Рейтинг 5,3 / 10 (IMDb)
Продължителност 1 час 38 минути
Жанр Действие
Дата на излизане 1 ноември 2017 г.
Директор Д. Хо
Играч Лий Мин Хо


Сюан Жу

2. Ловци на глави (2016)

Източник на снимки: Трейлър на филми (Ловците на глави е един от най-новите филми на Лий Мин Хо, излъчен през 2016 г.).

Ловецът на глави е екшън-комедиен жанров филм, който е резултат от сътрудничеството между 3 държави, а именно Южна Корея, Хонг Конг и Китай.

Един от най-новите филми на Лий Мин Хо разказва историята на 2 агента на бодигарда, които се опитват да изчистят имената си от криминални обвинения, насочени срещу двамата.

Популярността на Лий Мин Хо и топ китайски актьори като Уолъс Чунг и Тифани Танг успя да увеличи успеха на този филм, бандата.

Ако сте свикнали да виждате сериозната роля на Лий Мин-Хо, в този филм ще бъдете поканени да се засмеете на глас над действието и сладостта.

Информация Ловци на глави
Рейтинг 5.4 / 10 (IMDb)
Продължителност 1 час 45 минути
Жанр Екшън, комедия, романтика
Дата на излизане 1 юли 2016 г.
Директор Шин Тае-ра
Играч Лий Мин Хо


Тифани Танг

3. Gangnam Blues (2015)

Gangnam Blues има оригиналното заглавие Gangnam 1970 . В този филм ще видите, че Лий Мин-Хо има жестока и студена страна, банда.

Разположен през 1970 г., Лий Мин-Хо действа като лошо сираче, приятелски настроен към Йонг Ки (Ким Рей Уон) .

И двамата имат близко приятелство като братя и сестри. Свикнали да живеят сурово, те също се присъединяват към различно мафиотско семейство.

В крайна сметка тяхното приятелство е подложено на изпитание, когато 2 мафиотски семейства, към които се присъединяват, се борят за власт. Леле, какво ще стане с тях по-нататък, а?

Информация Gangnam Blues
Рейтинг 6,2 / 10 (IMDb)


84% (AsianWiki)

Продължителност 2 часа 15 минути
Жанр Екшън, драма
Дата на излизане 21 януари 2015 г.
Директор Йо Ха
Играч Лий Мин Хо


Юнг Джин-Йънг

4. ET на нашето училище (2008)

ET на нашето училище е един от най-добрите корейски филми с участието на Лий Мин Хо, както и началото на кариерата на този красив актьор.

Въпреки че има само второстепенна роля, оттук нататък много хора вярват, че Лий Мин-Хо ще стане голям актьор, банда.

Този комедиен филм разказва историята на спортен учител, който е принуден да преподава английски поради нарастващите изисквания на английския като международен език.

Лий Мин-Хо играе Oh Sang Hoon , един от учениците, преподавани от учителя. ET на нашето училище е един от първите филми на Лий Мин Хо с комедийния жанр.

Информация ET на нашето училище
Рейтинг 6,0 / 10 (IMDb)


85% (AsianWiki)

Продължителност 2 часа
Жанр Комедия, драма, спорт
Дата на излизане 11 септември 2008 г.
Директор Парк Гуанг-Чун
Играч Лий Мин Хо


Чой Юнг-Чон

5. Връщане на обществения враг (2008)

Източник на снимки: AddictedtoLeeMinHo (Public Enemy Returns е филм на Lee Min-Ho с екшън, комедия и криминални жанрове).

В този един филм Лий Мин-Хо все още се бори да спечели слава. Той е готов да изживее всяка малка роля, включително в този филм, бандата.

Public Enemy Returns е корейски екшън филм за детектив, който планира да се оттегли.

Шефът на полицията обаче го помоли да отложи пенсионирането си, докато не бъде разрешен случай на убийство в училище.

Докато разследвали случая, детективите открили, че 3 от приятелите на жертвата са служители на същата компания.

За тези от вас, които твърдят, че са големи фенове на Лий Мин-Хо, наистина трябва да гледате този един филм, банда.

Информация Връщане на публичен враг
Рейтинг 6,4 / 10 (IMDb)


72% (AsianWiki)

Продължителност 2 часа 7 минути
Жанр Екшън, комедия, престъпност
Дата на излизане 19 юни 2008 г.
Директор Канг Ву-Сук
Играч Лий Уон-Сул


Moon Soo

Най-добрите препоръки за драмата на Лий Мин Хо

Ако по-горе беше списък с филми с участието на Лий Мин-Хо, сега Джака ще обсъди драматичния сериал с този висок актьор.

Искате ли да знаете нещо? Просто погледнете списъка с най-добрите корейски драми на Лий Мин Хо , които трябва да гледате по-долу!

1. Пачинко (2021)

Адаптиран от романа на Min Ji Lee с подобно заглавие, Pachinko е най-новата драма на Lee Min Ho, която се очаква да излезе през 2021 г. в платформата за стрийминг на Apple TV.

В ролята на главния герой в него, корейската драма Пачинко разказва историята на корейско семейство имигранти, което живее в Япония и изпитва стереотипи и расизъм в Япония.

Тук Лий Мин Хо играе образа Хансу, търговец, който се забърква в забранена любов с големи последици.

Не е сигурно кога е датата на излизане, но според разпространяваните новини тази последна корейска драма ще бъде представена в 8 епизода.

Информация Пачинко
На живо 2021
Епизод 8
Жанр Драма
Излъчване Apple TV
Рейтинг TBA

2. Кралят: Вечният монарх (2020)

The King: Eternal Monarch е моментът на връщане на Лий Мин Хо в южнокорейската развлекателна индустрия след дълго отсъствие поради военна служба.

Тази жанрова фантастика-романтика разказва историята на корейски император на име Лий Гон (Лий Мин-Хо), който се опитва да затвори свързващата врата към паралелния свят.

Междувременно Jung Tae Eul (Kim Go Eun) е южнокорейски детектив, който също се опитва да защити много хора, включително тези, които обича.

Най-новата корейска драма на Лий Ми Хо има доста сложна алтернативна тема на вселената. Трябва наистина да се съсредоточите върху разбирането на времевата линия на този Дракор.

Въпреки че сюжетът е доста сложен, трябва да гледате The King: Eternal Monarch Sub Indo, защото историята гарантирано ще ви изуми!

Информация Кралят: Вечният монарх
На живо 17 април - 12 юни 2020 г.
Епизод 16.
Жанр Фантазия, мистерия, романтика
Излъчване SBS
Рейтинг 8.4 / 10 (IMDb)


86% (азиатски уики)

3. Момчета над цветя (2009)

Източник на снимки: Viki Global TV („Момчета над цветя“ е една от корейските драми, за които Лий Мин-Хо получи много награди).

Ако тази драма, кой по дяволите не знае? Тази драма е поредица, която катапултира името на Лий Мин-Хо, за да стане един от най-добрите южнокорейски актьори.

„Момчета над цветя“ или известни също като „ Момчета над цветя“ разказва историята на богат студент-плейбой на име Goo Jun Pyo , изигран от Лий Мин-Хо.

Goo Jun Pyo е красив, богат студент, но арогантен и жесток. В крайна сметка обаче той се влюбва в невинно и смирено момиче на име Геум Ян Ди .

Тази корейска романтична комедийна драма е адаптация на японската драма, озаглавена Hana Yori Dango , точно като Meteor Garden .

Информация Момчетата преди цветята
На живо 5 януари 2009 г. - 31 март 2009 г.
Епизод 25
Жанр Романтика, комедия, драма
Излъчване KBS2
Рейтинг 8,0 / 10 (IMDb)


93% (AsianWiki)

4. Градски ловец (2011)

City Hunter е драма, адаптирана от мангата със същото заглавие, разказваща историята на млад мъж, който защитава истината, разкривайки мистерията и корупцията в своята страна.

В тази корейска екшън драма Лий Мин-Хо играе Лий Йон Сун, който работи в Синята къща и има мисията да разкрие корупцията.

Той се влюбва в бодигард на име Ким На На (Парк Мин Йънг) , банда.

Лий Мин-Хо имаше връзка със своята звезда в тази драма, а именно Парк Мин Йънг. Въпреки че се разделиха, изглеждаха наистина добре, нали?

Информация Градски ловец
На живо 25 май 2011 г. - 28 юли 2011 г.
Епизод 20.
Жанр Екшън, трилър, романтика
Излъчване SBS TV
Рейтинг 8,2 / 10 (IMDb)


90% (AsianWiki)

5. Легенда за синьото море (2016)

Искате ли да гледате свръхестествени корейски драми с участието на Лий Мин Хо? Ако е така, просто гледайте този дракор със заглавие Легенда за синьото море !

В тази драма на Лий Мин-Хо се разказва, че той се е влюбил в русалка. Те се опитват да се борят със съдба, която не е на страната на тяхната любов.

Тези две влюбени птици се срещат винаги по всяко време, от кралската ера до модерната ера. Този романтичен филм изглежда идеален за тези от вас, които често си фантазират, че са приятелки на Лий Мин-Хо.

Тази драма е и последната драма на Лий Мин Хо преди да излезе в отпуск поради военна служба. О, да, изпълняването на ролята на Джун Джи-хин като съ-звезда също е наистина добро, знаете ли.

Информация Легенда за Синьото море
На живо 16 ноември 2016 г. - 25 януари 2017 г.
Епизод 20 + 1 Специален епизод
Жанр Фантазия, романтика, комедия
Излъчване SBS TV
Рейтинг 8.1 / 10 (IMDb)


90% (AsianWiki)

6. Наследниците (2013)

Снимката е предоставена от: Andreea Y („Наследниците“ е една от най-добрите корейски драми на Лий Мин Хо, получила много номинации).

Играта в романтична корейска драма може да се каже като едно от уменията на Лий Мин Хо. Съгласен ли си?

Доказателството е, че той успя да хипнотизира публиката на дракора „Наследниците“, за да се превърне в една от най-популярните и най-продаваните корейски драми, когато беше излъчена преди 2013 г.

Тази корейска драма за това училище разказва за известна бизнес школа, чиито ученици са деца на богати хора.

Лий Мин-Хо изигра ролята си на дете на богатите, както в „Момчета над цветя“.

Този път обаче статутът му не беше признат като биологично дете, а като любовница на име Ким Тан . Ким Тан се влюби в обикновено момиче, което също посещава същото училище.

Информация Наследниците
На живо 9 октомври 2013 г. - 12 декември 2013 г.
Епизод 20.
Жанр Романтика, драма, комедия
Излъчване SBS TV
Рейтинг 7,5 / 10 (IMDb)


91% (AsianWiki)

7. Вяра (2012)

Най-добрата корейска драма от Lee Min-Ho, който е следващият, е Faith . Drakor е доста противоречив, защото се смята, че има сюжет, подобен на Time Slip. Джин.

Тази корейска драма за лекарите разказва историята на лекар на име Йо Юн Су (Ким Хи Сион), който внезапно среща Чой Йонг (Лий Мин Хо) .

Чой Йонг, който дошъл от царство в миналото, молел Юн Су, за да дойде с него в миналото.

Най-накрая докторът последва желанията на Чой Йонг да влезе във времевия портал, за да се върне в миналото и да спаси живота на кралицата, която беше сериозно ранена.

Информация Вяра
На живо 13 август 2012 г. - 30 октомври 2012 г.
Епизод 24
Жанр Фентъзи, Исторически, Романтика
Излъчване SBS TV
Рейтинг 8,0 / 10 (IMDb)


91% (AsianWiki)

8. Личен вкус (2010)

Personal Taste е романтичен комедиен корейски драматичен сериал с участието на Лий Мин Хо като главен актьор. Този Дракор има забавен сюжет.

Лий Мин-Хо играе Джеон Джин Хо , млад архитект, който е собственик на малка архитектурна фирма.

Той е много обсебен от корейската антична къща, обитавана от момиче на име Парк Гае Ин (Son Ye-Jin) .

За да разследва къщата, Джин Хо се прави на гей, за да живее в античната къща.

Въпреки това Джин Хо никога не беше нахален или развълнуван към Парк Гае Ин.

Информация Личен вкус
На живо 31 март 2010 г. - 20 май 2010 г.
Епизод 16.
Жанр Романтика, комедия, драма
Излъчване MBC TV
Рейтинг 7,5 / 10 (IMDb)


92% (AsianWiki)

9. Скумрия бягане (2007)

Следващата драма на Лий Мин-Хо е озаглавена „ Скумрия“, която се излъчи през 2014 г.

Тук Лий Мин-Хо играе Ча Гонг Чан , студент, който има под средните академични способности, но превъзхожда в спорта.

След това тази драма разказва историята на живота на тийнейджърите в училище, които често са украсени с конкуренция, приятелство, постижения, измама и разбира се любов.

Информация Скумрия тичам
На живо 12 май - 30 юни 2007 г.
Епизод 8
Жанр Драма
Излъчване SBS TV
Рейтинг 7,0 / 10 (IMDb)


86% (азиатски уики)

10. Line Romance (2014)

Последната препоръка за корейска драма с участието на Лий Мин Хо е Line Romance, излъчен през 2014 г.

Line Romance е една от корейските драми с най-кратки епизоди, защото трае само 3 епизода.

В тази драма Лий Мин-Хо играе музикален продуцент на име Мин-Хо, който изведнъж губи способността си да пише нови песни.

Накрая мениджърът казал на Мин-Хо да се влюби, за да може отново да пише песни. Най-накрая срещнал момиче с екскурзовод в Китай на име Линг Линг (Куо Беа Хейдън) .

Информация Line Romance
На живо 19 - 16 май 2014 г.
Епизод 3
Жанр Романтика, комедия
Излъчване IQiyi
Рейтинг TBA

Това е статията на Джака относно най-добрите препоръки за филми и драми на Лий Мин Хо, които трябва да гледате.

Коя драма или филм на Лий Мин Хо харесваш най-много, банда? Споделете вашето мнение в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за корейската драма или други интересни статии от Prameswara Padmanaba