достатъчно, за да играете веднъж, тези 7 игри на ужасите ще ви накарат да сънувате кошмари през целия си живот

Колекцията от игри на ужасите по-долу гарантирано ще ви накара да сънувате кошмари, след като сте го играли, заради многото скачащи и страшни същества. За какво са игрите?

Ако говорите за игри на ужасите , никога няма да има край, да, всяка година определено се появяват нови игри на ужасите. И колкото повече тук се произвежда играта, толкова по-добра и страшна е , като някои от хорър игрите по-долу.

За тези от вас, които обичат игрите на ужасите, изглежда, че сте длъжни да играете 7-те игри по-долу . Защо така? защото колекцията от игри на ужасите по-долу гарантирано ще ви накара да сънувате кошмари, след като я играете, защото има толкова много скачащи и страшни същества. За какво са игрите?

  • Изпробвайте червата си, като играете тези 4 най-страшни игри за смартфони през нощта! Осмелявам се?
  • 15 най-страшни и най-добрите игри за призраци на Android | Авто не може да заспи!

Току-що изиграни веднъж, тези 7 игри на ужасите ще ви карат да сънувате кошмари през целия си живот

1. Проклятието на Софи

За тези от вас, които харесват жанра на ужасите, изглежда, че трябва да играете тази игра, наречена Проклятието на Софи . Ако искате да тренирате силата си за скокове , силно се препоръчва да играете тази игра.

Начинът да играете тази игра е много лесен, трябва само да оцелеете до сутринта . Но за да оцелеете, трябва да предпазите светлините във всяка стая от изключване и трябва да избегнете този призрак на име Софи .

2. Преживяване 2

Отново Red Barrels Studio изненадва геймърите с игрите, които правят. След разцвета на първата серия Outlast, геймърите бяха изумени от продължението на играта, Outlast 2 .

Тази игра разказва за фалшива религиозна секта и вие играете ролята на журналист. Това, което се случва обаче, е, че хеликоптерът ти се срива и си попаднал в селски район, който се придържа към ерес. Трябва да се махнете оттам, но това е предизвикателство за геймърите, където сте объркани да намерите изход.

3. Амнезия: Тъмното спускане

Тази игра на ужасите разказва историята, че сте млад мъж, който внезапно се събужда в тъмен коридор и не помни нищо. Както подсказва заглавието на играта, вие играете ролята на млад мъж, загубил паметта си .

Атмосферата на играта не само е напрегната, но и преследващите чудовища са много страшни и карат сърцата ни да бият бързо . Трябва да го избягвате или ще бъдете изядени от чудовището.

4. Resident Evil 7

За тези от вас, които обичат играта Resident Evil , със сигурност няма да пропуснете тази една игра, нали? За разлика от серията Resident Evil като цяло, тази една игра предлага огромно напрежение и вълнение.

Ще намерите разнообразие от ужасяващи чудовища. За да сте сигурни, тази една игра ще тренира силата на сърцето ви. Защото в Resident Evil 7 има много скачащи снимки, които ще намерите на всеки ъгъл.

5. Слоеве на страха

За тези от вас, които наистина харесват хорър игри със сложни нива на пъзел, трябва да играете игра, наречена Layers Of Fear . Защото в тази игра трябва да намерите начин да продължите пътуването.

В началото на историята играете художник в стара къща, но къщата е обитавана от духове и историята е малко сложна и отнема много време, за да разберете какво означава тази игра. За тези от вас, които са любопитни, можете веднага да изтеглите или да гледате видеоклипа първо.

6. Шинтай Къщата

Любителите на ужасните игри със сигурност познават тази игра, направена от Shintai Studio ? Браузърната игра, която има 4 серии, а именно Shintai The House, Shintai The House 2, The House 3 и версията за Хелоуин наистина е много зловеща.

Как да играете е доста лесно , просто трябва да намерите начин да поддържате играта си. Внимавайте обаче с Jumpcare на всяко ниво. Както и да е, трябва да подготвите силен манталитет, преди да опитате тази игра.

7. Емили Искаш да играеш

Геймплеят на този е почти същият като Five Nights At Freddy's , но в тази игра можете да обиколите цялата къща. Трябва да оцелеете до сутринта и да избягвате куклите, които ви преследват, за да ви поканят да играете.

Особено куклата на Емили, която се появява най-често посред нощ. Трябва да обикаляте и да избягвате призраците, които играят на криеница с вас. И не се изненадвайте, ако тази игра съдържа много скачащи снимки.

Това са 7 игри на ужасите, които ще ви накарат да сънувате кошмари , защото игрите по-горе са най-страшните игри и най-подходящи за игра от смели геймъри. За тези от вас, които са плахи и имат сърдечни заболявания, препоръчително е да не го опитвате.