нека изградим вашата кариера на стримери с програмата за фейсбук игри!

Ако играете игри само за хобито си, трябва да опитате да се присъедините към Facebook Gaming и да се присъедините към програмата Creator Level Up. Хайде, вижте повече информация!

Играта на игри вече не е просто хоби, но може да бъде и кариера! Един от начините е да станете създател на игри във Facebook.

Да станете сами създател на игри е доста лесно и безплатно. Дори да имате добра репутация по време на стрийминг, има възможност да изградите кариера чрез игри. Не само, че имате възможност да бъдете гледани от десетки хиляди зрители, Kreator също има възможност да изгради кариера и да покаже най-добрите си игрални умения, знаете ли!

Facebook Gaming има програма Level Up за създатели, които обичат да играят игри и да предават на живо. Ако обикновено гледате само потоци на живо от хора и искате да предавате също, можете да се присъедините към тази програма, банда. Как да? Хайде, вижте пълното обяснение по-долу!

Програма за игри на ниво Facebook Facebook

Всички във Facebook Gaming могат да се присъединят към програмата Creator Level Up .

Тази програма ще ви даде съоръжения за развитие на общност във Facebook, една от които е чрез Ден на създател на съдържание или други програми, които ще ви помогнат да растете, дори и за начинаещи!

Facebook Gaming наистина се грижи за кариерата ви като стриймър и помага да се подобри качеството на поточното ви предаване, както по отношение на парите, съдържанието, така и дори разпределението на потоците на живо за всички потребители на Facebook.

За да стигнете до този етап нагоре, трябва да отговаряте на дадените условия. Ето пълните изисквания:

  • Има Gaming Video Creator Facebook страница
  • Предавайте поточно съдържание на играта (чрез маркиране на играта) за поне 4 часа в рамките на предходните 14 дни
  • Предавайте поточно съдържание на игра в продължение на поне 2 дни през предходните 14 дни
  • Имайте поне 100 последователи на страницата

Ако смятате, че сте преминали всички изисквания, необходими за присъединяване към програмата Creator Level Up, можете да проверите състоянието на акаунта си чрез таблото за управление на Streamer Gaming на fb.gg/streamer .

Трябва ли да се регистрирате за програмата Creator Level Up? Разбира се, банда!

Ще получите много предимства от програмата Level Up, една от които е Facebook Stars, която ще ви позволи да получите подкрепа от фенове, които гледат потока ви.

Ето предимствата, които ще получите, ако се регистрирате за Програмата за създаване на игри на ниво Facebook Facebook:

  • Специална поддръжка във Facebook
  • Ако преди това можете да предавате само до 720p качество, след като участвате в програмата Creator Level Up, ще ви бъде предоставено съоръжението за поточно предаване до 1080p, 60 fps.
  • Отключете функцията Facebook Stars , за да могат феновете да ви подкрепят, като правят дарения
  • Ограничен достъп до продукти и функции на Beta
  • Покани за общностни групи с други членове

Играта на игри вече не е дейност, която може само да ви забавлява, но и да носи печалба.

И така, какво чакаш? Със сигурност се интересувате от присъединяването към тази програма, нали? Хайде, присъединете се към програмата Level Up сега, като кликнете върху бутона по-долу !

Прочетете също статии за Facebook Gaming или други интересни статии от Daniel Cahyadi