искате да редактирате кратки видеоклипове в холивудски стил на Android? използвайте като!

Искате да направите страхотно видео, което да споделите в Instagram или Facebook? Нека се опитаме да направим креативно кратко видео с помощта на LIKE!

Има ли някой от вас, който обича да споделя видеоклипове в Instagram или Facebook? За да получим много харесвания там, трябва да правим интересни, креативни видеоклипове.

При създаването на креативни видеоклипове обикновено ще ни е необходим сложен софтуер за редактиране на видео на компютър. Но знаехте ли, че сега можете да правите кратки видеоклипове в холивудски стил само с Android смартфон? Можете да използвате приложението LIKE .

  • Как да направите видео ала Радитя Дика само със смартфон
  • Как да направите видеоклипове Stop Motion на Android лесно!
  • 8 приложения за създаване на анимирани видеоклипове на Android и PC, лесно и 100% безплатно

Как да направите кратко видео с ЛАЙК

LIKE е едноминутно кратко видео приложение. В рамките на четири месеца след излизането си, LIKE е изтеглен 20 милиона пъти от потребители от 187 държави! Нищо чудно, че LIKE е най-популярното приложение и най-доброто социално приложение в Индонезия през 2017 г. в Google Play.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Какво предлага LIKE, за да го превърне в най-доброто популярно приложение? И как да използвам LIKE? Нека да видим как да направите кратко видео със следния LIKE!

  • Преди това не забравяйте да изтеглите и инсталирате LIKE на вашия смартфон.

  • Веднъж инсталирани, можете веднага да изберете музиката, която да се използва във видеото. Или можете първо да заснемете видеоклипа, като записвате директно или заснемете съществуващ видеоклип.

  • След това просто изберете ефекта. Магическият ефект LIKE 3D може да ви накара да добавите снежен ефект, представете си, че сте супергерой, чиито очи например могат да излъчват лазерен лъч. Това е тайна, различните невероятни ефекти върху LIKE се правят от експерти на продуцентския екип от Холивуд, нали знаете! .

"Pada teknologi spesial efek, kami selalu menjadi yang terdepan di industri ini dengan memberikan efek-efek berkelas.", jelas Aaron Wei, Product Director LIKE.

  • След като приключите с подготовката на видеоклипа, в LIKE можете да добавите разнообразие от най-новата поп музика за неограничен израз.

  • Отделно от това, LIKE разполага и с изобилие от многоизмерни филтри за ефекти, елегантни и динамични стикери и предоставя преживяване, сякаш действа с известни диалози, които са вирусни в интернет. Много забавни и креативни диалози, предоставени от LIKE, за да се забавляваме с приятели.

  • За да бъде още по-вълнуващо, LIKE ви позволява също да можете да добавяте много разнообразни стикери, уникални изрази, музика и други творчески материали, като коригирате уникалните културни характеристики на потребителите в Индонезия. Колкото по-разнообразна и по-индонезийска е тя!
  • Когато приключи, просто го обработете и споделете в социалните медии!

С всички функции, които предлага, не е чудно, че LIKE получи доста висок резултат, а именно 4.6 в Google Play през последните четири месеца. Дори LIKE е спечелил 140 хиляди положителни отзиви от своите потребители.

"Di masa datang, LIKE akan terus semakin mengembangkan pasar di Indonesia dengan mengedepankan terobosan baru dan inovasi-inovasi terdepan. Selain itu, LIKE juga akan semakin nyaman digunakan, semakin menarik dan memberikan pengalaman mengedit video pendek yang keren untuk pengguna di Indonesia.", tambah Wei.

Така че, нека се опитаме да направим кратко видео с помощта на LIKE!