трикове, за да направите сърфирането в Android 2 пъти по-бързо

Ето един лесен начин да направите сърфирането в Android 2 пъти по-бързо. Използване на основния браузър на Android, а именно Google Chrome

Бавно сърфиране ? Със сигурност е гадно, особено ако отнема много време да се изчака да се отвори само една страница. Сърфирането е по-забавно, ако можете бързо да отворите всяка страница, от която се нуждаете, но каква е мощта на многото фактори, които влияят върху скоростта на отваряне на страница при сърфиране, например реклами, мултимедийни файлове като изображения на страницата, които са твърде големи по размер, за да направи времето за зареждане още по-голямо.

Ето един лесен начин да направите сърфирането в Android 2 пъти по-бързо. Използвайки водещия браузър на Android, Google Chrome , този трик ще ускори сърфирането ви. Освен ако по това време сигналът не беше много слаб.

Преглеждане на трикове на Android 2 пъти по-бързо

  • Изтеглете Google Chrome Beta .

  • Активирайте функцията за предварително извличане на страничните ресурси чрез менюто Опции, след което Настройки . След това изберете Поверителност и след това Изтеглете ресурсите на страницата предварително .

  • По подразбиране настройката Prefetch Page Resources ще бъде активна, когато потребителят използва WiFi връзка. Но за максимални резултати го превключете на Винаги .

  • Чрез използването на тази функция не само зареждането на страници на уебсайтове при сърфиране е по-бързо, но също така намалява използването на квотата за данни.

Защо да използваме Google Chrome Beta?

Тъй като в бета версията на Chrome обикновено има много промени поради разработващия процес от Google. Потребителите на Chrome Beta със сигурност ще получат някои нови функции в сравнение с обикновения Google Chrome. Поради това Chrome Beta по-често предоставя най-новата версия, която е по-бърза и по-ефективна.

Google Inc. Браузърни приложения ИЗТЕГЛИ
  • Не се опитвайте да въведете това в Google Chrome
  • Доказано! Най-новата версия на Google Chrome спестява повече RAM

Chrome Флагове

Освен да използват ресурсите на страницата Prefetch , потребителите могат да изпробват и експерименти, като използват настройките на Google Chrome чрез Flags. Всеки път, когато има промяна във флаговете, потребителят ще получи предупредително съобщение, тъй като промяната може да има ефект върху практическата работа на потребителя с Google Chrome.

  • Въведете chrome: // flags, където въвеждате URL адреса в Google Chrome.

  • На тази страница могат да се активират много настройки ( Активиране ) и деактивиране ( Деактивиране ). Погледнете внимателно всяка от тези настройки.

  • За да ускорите нещата, това може да бъде като изключване на функцията WebAudio, забавяне на щракване и няколко други настройки.

Ако имате смартфон с голяма RAM, можете да го зададете в раздела Максимална плочка за зона за интереси на 512, така че процесът на изобразяване на страницата да е по-бърз. Можете да приложите този метод директно на вашия Android и разбира се да използвате Google Chrome и Chrome Beta.