5 брояча на героите на Hayabusa, сянката нинджа в мобилните легенди!

Mobile Legends е базирана на Android MOBA игра. Можете да играете тази игра дори със смартфон със средни характеристики.

Mobile Legends е базирана на Android MOBA игра. Можете да играете тази игра дори със смартфон със средни характеристики. В Mobile Legends има 5 героични роли , а именно Mage, Assassin, Marksman, Tank и Support.

Hayabusa е един от героите на Assassin, често използвани от професионални играчи на международната сцена. Този герой има умения като нинджа, което затруднява убиването. Но всички герои трябва да имат слабости спрямо другите герои.

  • Пътеводител Saber Mobile Legends: Деактивирайте Assassin Robot Assassin
  • 8 начина да получите безплатни скинове в Mobile Legends: Bang bang
  • 7 начина да играете мобилни легенди за начинаещи, Solo Rank to Mythic!

5 брояча на героите Hayabusa, Shadow Ninja в Mobile Legends!

Така че за тези от вас, които все още са объркани как да хванат нинджата в сянка, по-добре е първо да се обърнете към тази статия. Ето 5 брояча за герои Hayabusa Mobile Legends .

1. Сабя

Източник на снимки: Лични документи

За тези от вас, които все още са объркани как да хванат Hayabusa, трябва да знаете, че Sabre е естествен брояч . Като роля на герой, Sabre и Hayabusa са еднакви, а именно Assassin. Въпреки това Хаябуса, който всъщност е по-пъргав от сабята, все още има слабости. Можете да използвате сабята, когато врагът използва Хаябуса.

2. Циклоп

Източник на снимки: Лични документи

Тъй като Хаябуса е пъргав убиец, имате нужда от герой, който да го заключи . Сега Циклоп е един от тях, можете да използвате Cyclops ulti, за да хванете Хаябуса. Уверете се също, че сте заключили първо целта, за да не получите грешната цел.

3. Аврора

Източник на снимки: Лични документи

Може да се каже, че основният брояч на Хаябуса е героят на мага . Маг като Аврора очевидно е много вероятно да залови Хаябуса. Но за да хванете Хаябуса с помощта на полярно сияние, трябва да бъдете допълнително търпеливи, защото трябва да изчакате последния момент, когато умението на Хаябуса е охладено .

4. Харли

Източник на снимки: Лични документи

Все още използващ магьосник, следващият брояч на Хаябуса е Харли . Харли е най-пъргавият маг освен чадърното мотоциклетно такси Кагура . Можете да използвате комбинация от умения на Харли, за да убиете Хаябуса. Или го примами в кулата, за да е по-лесно да го убиеш.

5. Мартис

Източник на снимки: Лични документи

Това може би е противопоставянето на всички герои, най -жестокият боец на Мартис в Mobile Legends. Можете да използвате уменията на Мартис, за да спрете Хаябуса, преди да използвате уменията, така че уменията на Хаябуса ще се провалят и лесно можете да ги убиете.

И така, това са 5 брояча на герои на Хаябуса в Mobile Legends, които можете да използвате, за да спрете Хаябуса. Всъщност всички герои в Mobile Legends имат свои собствени броячи в зависимост от начина, по който играят.

Изтеглете най- новите мобилни легенди тук

Moonton Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ