направете 3d снимки по-лесни и безплатни с това приложение на android

Използвайки Google Cardboard, какъвто и да е вашият мобилен телефон с Android, той може незабавно да се превърне във VR оборудване. Приложението на Google може да превърне камерата ви с Android в 3D камера, а именно Cardboard Camera.

Скъпото оборудване за VR или камера за виртуална реалност ви пречи да правите 3D снимки, които са популярни в момента? Е, този път от Google идват добри новини, които ще ви улеснят лесно да създавате 3D снимки само с Android, приложения и Google Cardboard. Използвайки Google Cardboard, какъвто и да е вашият мобилен телефон с Android, той може незабавно да се превърне във VR оборудване. Приложението на Google може бързо и евтино да превърне камерата ви с Android в 3D камера, разбира се, приложението се нарича Картонена камера .

Приложението Cardboard Camera ще превърне вашия Android във VR камера и как да го използвате също е доста лесно.

  • Леле, тази Nokia VR камера струва почти 1 милиард!
  • Google Cardboard, лесен начин да се насладите на виртуалната реалност на ниски цени

Как да правим 3D снимки с картонена камера

  1. Изтеглете и инсталирайте Cardboard Camera, след което поставете Android на Google Cardboard .

    Приложения за снимки и изображения на Google Inc. ИЗТЕГЛИ
  2. Стартирайте приложението Cardboard Camera .

  3. Движението на тялото ви се върти на 360 градуса, след което приложението ще създаде плавна 3D снимка според това, което сте направили по-рано.

Снимки на виртуалната реалност е панорамна снимка с триизмерно впечатление с различен изглед на всяко око, има видимо далеч и има видимо наблизо. Използвайки Google Cardboard, лесно ще създавате 3D снимки. Късмет.

Източник: Google