5 най-добри стратегически RPG игри за android

Има същите елементи на играта, но някои са различни. Това е най-добрата стратегическа RPG игра за Android.

RPG игрите може да звучат познато и можем да намерим много в Google Play Store . Като се започне от тези, които приемат аниме теми , богове, а също и оригинални герои . Но чували ли сте някога за играта SRPG ?

Стратегическа ролева игра е комбинация от два жанра , а именно стратегия и RPG. Въпреки че има същите игра елементи, SRPG игри обикновено използват отбранителна линия , тактически и походова игра режими. И така, кои игри са най-добрите? Тук Jalantikus обобщи 5-те най-добри стратегически RPG игри за Android .

  • Трябва да гледаш! Ето 7 най-добри RPG тематични аниме днес
  • 10 най-добри RPG игри на Android, които трябва да опитате
  • Мобилни легенди: Bang, DotA игра За Android HP RAM под 1 GB

5 от най-добрите стратегически RPG игри за Android

1. Heavenstrike Rivals

Square Enix е доста добър в правенето на RPG жанрови игри, Heavenstrike Rivals е една от тях. На фона на страната над облаците ще влезете в ролята на лидер на въоръжените сили, назначени да защитават страната от нападенията на чудовища .

Тази игра използва режим на стъпка , известен още като смяна на завоите, точно като игра на шах. Преди това трябваше да уредите какви герои ще играете във всеки мач. След това, когато играете, трябва наистина да зададете стратегията по време на завоя на пътя, с цел да убиете капитана на врага, за да спечелите играта.

2. Отряд по тактика: Герои от подземията

Този път има игра, която е доста потенциална, създадена от разработчика Sway Mobile, Inc. вземете темата за място под формата на подземие , което ще проучите с войските си. Разбира се по пътя ще се сблъскате с врагове, които възнамеряват да се справят с вас, и накрая ще срещнете шефа от края на всяка карта.

Приемайки режима на автоматична битка , вашата работа тук е да „смесите“ войските си, като подредите герои за всякакви ситуации. Можете да подреждате според вашия стил на игра, започвайки от мощни атаки , защита и контра атаки . Можете също да играете онлайн и да се биете срещу армия от други играчи.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Valkyrie Connect

Може би някои от вас ще си помислят, че тази игра е отделяне от Final Fantasy или друга игра, създадена от разработчиците на Square Enix . Не, въпреки че логото на тази игра е подобно на Final Fantasy, Ateam Inc. е японска компания, която прави тази една игра.

Привеждане на геймплей, подобен на Tactics Squad: Dungeon Heroes , където ще изследвате много подземия, които със сигурност са обитавани от много чудовища и босове, с които трябва да се биете. Уникално, всеки герой в тази игра има своя собствена история, което прави тази игра достатъчно богата и силна в сюжета . В допълнение, сладката 3D аниме графика също ще ви направи по-удобни за игра.

4. Дяволски прекъсвач

Този път има стратегическа ролева игра, която е доста сложна. Тук ще навигирате в голяма карта, където картата е оформена като контурна карта . Ще се изправите и пред доста голяма битка, с много врагове във всяка област.

В битка ще бъдете отведени до равнина с форма на шестоъгълник, която изглежда сякаш лети над небето. Тук вие и вашите войски ще се изправите срещу вражески войски, разбира се, трябва да подредите правилната тактика и правилния състав на героя, за да постигнете победа. Макар и доста сложно, действителното формиране на всеки герой изглежда смешно , като подсладител в тази игра.

5. Фантастична война тактика

Nexon , наистина, често изненадва пазара на мобилни игри от самото начало, като пуска висококачествени игри. Една от тях е Фантастична война тактика . В тази игра изглежда, че Nexon се опитва да предложи режим на игра, който е доста уникален и различен.

Той носи кубична настройка на играта плюс много лъскави визуални ефекти, което прави тази игра много добра за графични въпроси. За самия геймплей той все още носи като SRPG играта като цяло, където ще доведете няколко героя и ще се биете с врага.

Тук обаче трябва да планирате пътя на всеки от вашите герои в тази кубична област, защото не можете да стъпвате върху някои области. Във всеки ход, в който ходите, вие също трябва да определите правилния герой, за да се приближите, или да се опитате да завиете противника си, като бавно го стискате с повече от един герой.

Да, това бяха 5-те най-добри стратегически RPG игри за Android . Така че, за тези от вас, които харесват игри, които изострят мозъка си чрез стратегии, горният списък може да бъде вашата справка . Наслаждавайте се на играта и не забравяйте да споделите своя опит, докато играете в коментарите по-долу!