5 съвета, така че винаги да „отскачате“ в играта на свободен огън

Е, оказва се, че за да постигнете победа в игра на Battle Royale, има няколко важни съвета, на които трябва да обърнете внимание.

Сигурно има един от вас, който трудно се сдобива с Буя! в играта Freefire нали? Е, оказва се, че за да постигнете победа в игра на Battle Royale, има няколко важни съвета, на които трябва да обърнете внимание.

Някои от тези съвети са много важни за вас, за да кандидатствате, за да можете лесно да спечелите победа. Ако играете небрежно, определено ще бъде трудно да постигнете победа . Любопитни ли сте за съветите? просто продължете и проверете!

  • 5 най-добри приложения за Корана, направени от децата на нацията, за Корана в месеца на Рамадан
  • 5 най-добри герои, които могат да бъдат посветени в Mobile Legends
  • 5 Най-добър Savage Най-напрегнат в Mobile Legends

5 съвета, така че винаги да се осмелявате в играта Freefire

1. Играйте бавно

Източник на снимката: Източник: mmoraw.com

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, за да спечелите, е да не играете набързо . Играйте бавно. Играйте бавно и винаги обръщайте внимание на заобикалящата ви среда е най -подходящото нещо.

Защото, ако играете набързо, със сигурност няма да се съсредоточите и винаги ще се увличате, като искате първо да отидете в безопасната зона . Без да осъзнавате, зад вас все още има врагове и в крайна сметка не успявате да получите Booyah .

2. Използвайте оръжия с големи щети

Източник на снимката: Източник: Signaltech.com

Второто нещо, което трябва да отбележите, когато играете Freefire, е да използвате оръжия с големи щети , защото е безполезно срещу врагове с оръжия с ниски щети , разбира се, че няма да можете .

Във Freefire има много оръжия с много висока разрушителна сила, едно от които е AWM . Ако искате да играете стелт и дистанционно, трябва да използвате AWM като основното си оръжие!

3. Съберете достатъчно медикит

Източник на снимката: Източник: Signaltech.com

В допълнение към използването на оръжия, които имат увреждане високо, със сигурност ще трябва да се неща на този също донгове момчета , а именно Medikit . Защото един елемент е много полезен за вас, за да възстановите здравните си точки , момчета.

Ако имате само малко , със сигурност ще загубите битката. Защото с много медитация можете да лекувате кръвта си непрекъснато и няма да се притеснявате, ако врагът атакува отново.

4. Превозни средства като втори живот

Източник на снимки: Източник: plukme.com

Във всяка жанрова игра на Battle Royale със сигурност имате превозно средство за шофиране, нали? Е, във Freefire има и превозни средства, които можете да шофирате и могат да бъдат вторият ви живот, момчета!

Защото като управлявате превозно средство, ще бъдете защитени от огън на врага , но все пак можете да бъдете ударени дори малко. Поне превозно средство прави живота ви по- безопасен и кръвта ви по-плътна, отколкото ако не използвате превозно средство.

5. Използвайте ниво на оборудване 3

Източник на снимки: Източник: levelwinner.com

Е, това едно нещо също е много важно, момчета. Тъй като с помощта на оборудване от високо ниво, а именно 3, тялото ви ще бъде по-защитено и по-силно, ако бъде ударено от вражески куршуми, е различно, ако не използвате оборудване.

Затова опитайте, когато тепърва започвате или тепърва започвате за първи път, веднага търсите оборудване от ниво 3 . Тъй като това оборудване е по-важно от всичко друго, не забравяйте да потърсите оборудване в началото на играта!

Това са 5 важни съвета, за да можете лесно да спечелите или да се разклатите в играта Freefire, момчета! Надяваме се, четейки тази статия, ще ви е по-лесно да влезете в тази игра на Battle Royale!