3 начина за преглед на снимки на потребителски профили в Instagram в пълен размер

Любопитен ли сте да видите ясно снимката на профила на IG на вашата смачкана? Ето как да видите снимките на профила в Instagram в пълен размер! (HP и лаптоп / компютър)

Били ли сте някога любопитни за снимката на нечий профил в Instagram ? Искам да се опитам да го уголемя, но не мога.

За разлика от други социални медийни платформи, които позволяват на потребителите да преглеждат снимките на профила на други хора в пълен размер, Instagram за съжаление не поддържа това, банда.

В резултат на това можете да видите лицето му само от публикуване на снимки в неговия IG канал . Но ако акаунтът в Instagram също е частен ? Надеждите ви са изчезнали.

Така че, за да разрешите този проблем, този път ApkVenue ще обсъди как да преглеждате снимки на профил в Instagram със или без приложението. Хайде, вижте пълното следене веднага!

Колекция от начини за преглед на снимки от профил в Instagram

Въпреки че има функция за емисия или история на Instagram, понякога снимката на профила все още ви прави любопитни да видите. Това вярно ли е?

За щастие има редица начини, по които можете да видите вашата собствена или нечия снимка на потребителския профил на IG, дори ако акаунтът в Instagram е заключен или частен .

Вместо да бъдете любопитни, по-добре е просто да разгледате пълната дискусия по-долу. Виж това!

Как да преглеждате снимки на профил в Instagram без приложение

Мързел, ако трябва да изтеглите допълнителни приложения, за да можете да видите снимки на профила на IG на други хора? Успокой се! Можете да го видите, без да използвате каквото и да е приложение, известно още онлайн.

Номерът е да използвате сайта, за да увеличите снимката на профила в Instagram, банда. В момента има няколко сайта, които предоставят това съоръжение, включително един от тях, а именно IZUUM .

1. Как да преглеждате снимките на профила в Instagram чрез IZUUM

Почти същото, както когато искате да изтеглите видеоклипове в Instagram без приложение, как да преглеждате снимки на профил в Instagram чрез уебсайта IZUUM всъщност е много лесно.

За повече подробности можете да следвате стъпките от ApkVenue по-долу:

Стъпка 1 - Посетете уебсайта на IZUUM

 • На първо място, посещавате сайта IZUMM (//izuum.com/index.php) от приложението на браузъра на смартфон или компютър.

 • Този сайт има дисплей като следния, банда.

Източник на снимки: JalanTikus (Искате ли да знаете как да преглеждате снимките на профила в Instagram без приложение? Можете да посетите уебсайта на IZUUM).

Стъпка 2 - Въведете целевото потребителско име на IG

 • Ако успешно сте влезли в страницата на уебсайта на IZUUM, можете да въведете потребителското име на Instagram на човека, чиято снимка на профила искате да видите в голям размер.

 • Уверете се, че сте въвели правилното потребителско име. Ако е така, натиснете клавиша „Enter“ на клавиатурата.

Източник на снимки: JalanTikus (За това как да преглеждате частни снимки на профил в Instagram, можете просто да въведете потребителското име на IG).

Стъпка 3 - Снимката на потребителския профил вече е видима

 • След това превъртете до дъното и снимката на потребителския профил на Instagram ще се появи в голям размер.

 • Свършен!

Е, тук можете също да изтеглите снимката на профила на IG, като щракнете с десния бутон, след което изберете опцията „Запазване на изображението като ..“, ако използвате лаптоп / компютър.

Междувременно, ако използвате смартфон, можете да докоснете и задържите снимката, докато се появи опцията „Изтегляне на изображение“ .

О, да, стъпките по-горе могат да се следват и за онези от вас, които искат да знаят как да изтеглят снимка на IG профил на iPhone или Android , а!

Как да преглеждате снимки на профил в Instagram с приложения

Освен че изтегляте Instagram на живо, има приложение, вече можете да видите снимка на нечий профил в IG с помощта на приложението, което го прави по-лесно и по-практично.

В Google Play има много приложения за преглед на снимки на профили на IG, включително някои от тях, а именно Profile Photo Downloader и Profily HD .

Как да използвам? Ето дискусията, банда!

1. Как да преглеждате снимките на профила в Instagram чрез Профил за изтегляне на снимки

Първо Jaka ще обясни как да преглеждате снимки на профила на IG с помощта на приложение, наречено Profile Photo Downloader, направено от MehmetDemirApps .

Самият процес е много лесен, но за да стане по-ясен можете да видите стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Отворете приложението Profile Photo Downloader

 • Първо отваряте приложението Profile Photo Downloader на телефона си с Android. Ако нямате такъв, можете да го изтеглите чрез връзката по-долу:

Стъпка 2 - Въведете целевото потребителско име на IG

 • Следващата стъпка е да въведете потребителското име на Instagram на човека, чиято снимка на профила искате да видите в голям размер.

 • След това резултатите от търсенето ще се появят в долната част.

Източник на снимки: JalanTikus (Това е начин за еднократно разглеждане на снимките на профила на IG на други хора в пълен размер).

Стъпка 3 - Изберете IG акаунт

 • Накрая докоснете IG акаунта на въпросното лице, след което снимката на профила ще се покаже автоматично.

Тук можете също да изтеглите снимката, като изберете иконата „Изтегляне“ в долния център.

Е, докато за тези от вас, които искат как да видят собствената си снимка на потребителския профил на IG, това приложение за изтегляне на профили на снимки също може да направи това, дори ако вашият IG акаунт е частен .

2. Как да преглеждате снимките на профила в Instagram чрез Profily HD

Друго приложение, което може да се използва за преглед на нечия или себе си снимка на профила в Instagram, е HD Profily, направено от Tushar Pingale .

Не много по-различно от предишното приложение, използването на приложението за преглед на този един IG профил също е много лесно. Можете да следвате стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Отворете приложението Profily HD

 • Първо, първо отваряте приложението Profily HD на телефон с Android. Ако го нямате, можете да изтеглите приложението чрез следната връзка:

Стъпка 2 - Изберете менюто "View Display Picture"

 • Веднъж на главната страница на приложението, вие избирате менюто „Преглед на дисплея на картината“ .

Източник на снимки: JalanTikus (Изберете менюто View Display Picture за преглед на снимки в профил в пълен размер в Instagram).

Стъпка 3 - Въведете вашето потребителско име за IG

 • След това въведете потребителското име на Instagram на човека, за когото искате да видите ясно снимката на профила. Или може да е вашият собствен IG акаунт.

 • Ако е така, докоснете иконата „Търсене“ , след което IG акаунтът с това потребителско име ще се появи в долната част.

Стъпка 4 - Изберете IG акаунт

 • Тук избирате акаунта на Instagram на този човек.

 • След това ще се покаже снимката на профила в Instagram. Можете също да изтеглите снимката, като докоснете иконата „Запазване“ в долния десен ъгъл.

Е, според името на приложението, снимката на профила IG, показана в това приложение, има добро HD качество и не се " чупи ", банда.

Така че, не е нужно да търсите начини за увеличаване на разделителната способност на снимката, така че резултатите да са добри.

Е, това са някои начини да разглеждате снимки в профил в Instagram на други хора или себе си в пълен размер, банда.

Горните стъпки също могат да бъдат направени, дори ако IG акаунтът е частен, знаете ли. Вече не сте любопитни? Надявам се, че това помага, да!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita