спестете памет! Това са 7 вълнуващи игри за Android с размери под 10MB

Можете да играете игрите за Android по-долу, без да се налага да изразходвате твърде много памет. Много лек за игра, любопитен за играта? Вижте цялата история!

Планирате ли да изтеглите вълнуващи игри, но капацитетът на паметта на вашия смартфон е от решаващо значение? Не е нужно да се притеснявате, защото все още имате надежда да играете вълнуващи игри . Игрите с Android с малки размери наистина са много редки и много трудни за намиране. Особено ако играта е готина, тя ще бъде наистина голяма по размер.

Игрите за Android с малки размери обикновено са 15 MB и повече , но това е различно от някои от игрите, които ApkVenue ще прегледа по-долу. Можете да играете игрите за Android по-долу, без да се налага да източвате твърде много памет, тъй като те са с размер под 10 MB, така че е много лесно да се играе, любопитни за играта? Вижте цялата история!

  • 20 от най-вълнуващите Android Sniper Games 2019 (безплатни)
  • ТАЙНА! 12 мистериозни етапа на игра, за които играчите рядко знаят (част 1)
  • 6 от най-яките независими игри за всички времена

7 забавни игри за Android под 10 MB, готови за изтегляне?

1. Небето на славата

Любителите на военните игри наистина трябва да играят играта Skies of Glory , защото въпреки че размерът е само 9 MB, тази игра също показва графики, които не са много лоши. Ще бъдете въведени във Втората световна война, задачата на играча е само да контролира самолета , след това да унищожи и унищожи враговете, започвайки от самолети, бази, кораби и т.н.

2. Асфалт Мото

Ако други игри на Asphalt са състезателни автомобили, тогава Asphalt Moto разчита на мотоциклети. Мисията на тази игра, която трябва да бъде постигната, не е победата на състезанието, а по-скоро търсенето на монети по пътя. В тази игра има само едно предизвикателство, а именно преминаващите коли, опитващи се да избегнат падането. Ако спечелите, ще получите разширена мисия за следващото ниво. Размерът на тази игра също е много малък, само 7 MB .

3. Drag Racing

Както подсказва името, Drag Racing със сигурност представя мисията на състезанието по плъзгане, което е състезание, което разчита само на прав път до финала . Не подценявайте графиката, защото е много разумно размерът на тази игра да е само 6 MB . В тази игра можете също да си купите превъзходна кола, но от вас се изисква да получите достатъчно точки, за да я получите.

4. Голям камион

Ако преди сте играли игри с автомобили , тогава ще гледате тази игра отвисоко, защото виждате толкова поразителни графични разлики. Тази игра на тема автомобили е много вълнуваща с мисия да преодолеете препятствията, които съществуват, за да стигнете до финалната линия, въпреки че от гледна точка на графиката може да се каже, че е много грозна , дори супер грозна, тази игра ще ви направи доволни. Тъй като размерът на тази игра е много малък, само около 5 MB .

5. Дни на мечтаната къща

Тази игра има темата за живота, така че е подобна на играта Sims, просто тази игра е по-вълнуваща според ApkVenue. Dream House Days ще изискват от вас да управлявате апартамент и други задачи. Не само да управлявате апартамент, ако го играете достатъчно далеч, можете да се ожените за едно от момичетата, което е и колега управител на апартамент. Леле, като живота в реалния свят, а!

6. Големи битки на флота

Great Fleet Battles е и една от най-добрите военни игри с малки размери някога. Тази игра ще изисква от вас да управлявате самолет и след това да получите много вълнуваща мисия! Опитайте се да летите с приятелите си, след това унищожете вражеските кораби до края.

Освен малкия размер на играта, Great Fleet Battles поддържа и мултиплейър режим! Така че, можете да го играете с приятелите си, като разчитате само на Bluetooth, за да го свържете.

7. Д-р Шофиране

Д-р Игри Шофирането е различно от другите видове игри, ако обикновено се изисква състезателна игра за достигане на 1-ва позиция Dr. Шофирането се брои на броя точки, които получавате от плъзгача на колата, която контролирате, завива се така, че да се плъзга, така че да получавате точки. Тази игра може да донесе лоша графика, но имайте предвид, че размерът на тази игра не е до 10 MB .

Това са 7 малки игри за Android под 10 MB . Може би горните 7 игри могат да бъдат най-добрият избор, когато капацитетът на паметта на вашия Android смартфон се изтощи.