това е как да отговаряте автоматично на съобщенията в WhatsApp на android

Въпреки че WhatsApp е лесен и сложен, понякога, защото сме заети, не можем да отговорим на съобщения. За да поправите това, ето как да отговорите автоматично на WhatsApp на Android. Ела да видиш!

Едно от любимите приложения за изпращане на съобщения в Индонезия, а именно WhatsApp. Освен да изпращате съобщения, можете също да се обаждате и да изпращате снимки. Интересното е, че WhatsApp може да бъде достъпен и чрез компютър.

Въпреки че WhatsApp е лесен и сложен, понякога, защото сме заети, не можем да отговорим на съобщения. За да поправите това, ето как да отговорите автоматично на WhatsApp на Android. Ела да видиш!

  • Ето как да улесните автоматичния SMS отговор на Android
  • Най-лесният начин за промяна на темата WhatsApp | Можете да го направите без приложението!

Как да отговаряте автоматично на WhatsApp Messages на Android

Снимката е предоставена от: Изображение: Quora

Този метод ще бъде много полезен, особено за собствениците на онлайн магазини. Когато понякога поради зает с подготовка на стоки за изпращане, това не ви позволява да отговаряте бързо на съобщенията на клиентите. Вече не, това е начинът ...

Стъпки за автоматичен отговор на WhatsApp на Android

Етап 1

Изтеглете и инсталирайте приложение, наречено "WhatReply" . Можете да го изтеглите чрез следната връзка.

Изтегляне: Последна версия WhatReply

Стъпка 2

Ако е така, отворете новоинсталираното приложение. След това ще се появи изскачащ прозорец „Достъп до известия“ , поставете отметка върху това приложение.

Стъпка 3

В първа колона включете „What2Reply Service“ . Във втора колона въведете съобщението, което искате да изпратите автоматично, ако не отговорите. В колона трета въведете продължителността на времето, когато смятате, че не отговаряте на съобщение. Свършен.

Стъпка 4

Резултатът е като на следващия Джака. С помощта на това приложение, ако дадено съобщение не се прочете в продължение на 10 секунди, то ще бъде автоматично отговорено.

Използвайки този метод, можете да отговаряте на съобщения от клиенти на вашия онлайн магазин много по-бързо. Опитайте добре! О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с WhatsApp или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: ShutterStock

ВИЖТЕ СТАТИИ