как да получите наградата за бутон за възпроизвеждане в YouTube

творчески творци, които последователно създават интересни творби. YouTube също даде награда под формата на плакат „Бутон за възпроизвеждане“. Как да получа награди в YouTube?

Съгласни ли сте, че YouTube е нещо повече от телевизия ? Да, като цяло може би не засега, но видео платформата на Google очевидно има огромен потенциал.

Развитието на YouTube досега, разбира се, не може да бъде отделено от упоритата работа и упоритата работа на творчески творци, които постоянно създават интересни творби. YouTube също даде награда под формата на плакат „ Бутон за възпроизвеждане “. Как да получа награди в YouTube?

  • Как да предаваме YouTube без буфериране на компютър
  • Youtube Space Джакарта: Направете местните видеоклипове на YouTube да получат повече качество!
  • Лесни начини за гледане на видеоклипове в YouTube, докато четете коментари

Как да получите награди на YouTube

1. Сребърен бутон за възпроизвеждане

Първата награда в YouTube е „ Сребърен бутон за възпроизвеждане “. Този сребърен бутон за възпроизвеждане може да бъде получен, ако 100 000 абонати са се присъединили към канала на YouTube .

В Индонезия много от нашите потребители на YouTube са получили тази награда в YouTube, включително каналът JalanTikus в YouTube, който в момента има повече от 200 000 абонати .

2. Златен бутон за възпроизвеждане

Източник на снимки: Снимка: TechnoBuffalo

Втората награда в YouTube е „ Златен бутон за възпроизвеждане “. Този голям, блестящ златен бутон за възпроизвеждане може да виси на стената ви, ако 1 милион абонати вече имат вашия канал в YouTube .

Сега индонезийските YouTube, получили награди в YouTube, включват Raditya Dika, Edho Zell, Reza Arap и Tim2one Chandra Liow .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Бутон за възпроизвеждане на диаманти

За да получите наградата на YouTube „ Бутон за възпроизвеждане на диаманти “, трябва да имате 10 милиона абонати . Според наблюденията на Jaka обаче няма индонезийски YouTuber, който да е получил наградата за бутон за възпроизвеждане на диаманти.

Това е най-високата чест и показва, че сте един от най-големите създатели на съдържание в YouTube.

4. Бутон за игра на Ruby

Всъщност YouTube предлага награди само за три постижения, 100 000, 1 милион и накрая 10 милиона абонати . Оказва се обаче, че YouTube също дава награди, когато има 50 милиона абонати .

Да, PewDiePie в момента е номер 1 в YouTube канала, след като победи YouTube Spotlight . YouTube изпрати на PewDiePie награда от 8 малки бутона за възпроизвеждане на рубин и един голям бутон за възпроизвеждане в рубин. PewDiePie е и първият създател, който получи рубинен бутон за възпроизвеждане от YouTube.

Така получавате награди в YouTube. Разбира се, необходима е упорита работа, за да се постигне този подвиг.

Е, не забравяйте да подкрепят продължи канал в YouTube JalanTikus да, да харесва , акции , subcribe , и да гледате всички клипове JalanTikus. О, да, какво мислите?

Прочетете също статии за YouTube или други писания от Lukman Azis .