гледайте пълния филм на невидимия човек (2020)

Интересувате ли се от гледане на филми на ужасите, където не можете да видите антагониста? Хайде, проверете графика за гледане на филма Невидимият човек (2020) с индонезийски субтитри тук!

Що се отнася до филмите на ужасите, често невидимото нещо е далеч по-ужасяващо от ужаса, който заплашва в очите, банда!

Това е, което кара маестрото на ужасите Алфред Хичкок да получи титлата Master of Suspense и можете да видите този принцип във филма на ужасите The Invisible Man .

Заинтригуван от ужаса на невидимите чудовища в този филм? Просто погледнете резюмето на филма Невидимият човек от Джака, банда.

Конспект на филма Невидимият човек

В този филм проследяваме историята на Сесилия (Елизабет Мос) , съпругата на гения и успешен учен Адриан (Оливър Джаксън-Коен) .

За съжаление, интелигентността на Адриан също се съчетава с неговата жестокост и Сесилия най-накрая решава да напусне бандата Адриан.

Една вечер Сесилия рискува и бяга с помощта на сестра си Емили (Хариет Дайър) и стария си приятел Джеймс (Алдис Ходж) .

След известно време Сесилия получи новина, че Ейдриън е отнел живота си от вина заради лечението си със Сесилия.

Като извинение, Адриан оставя късмета и къщата си за Сесилия, но Сесилия подозира, че всичко това е само част от лудата схема на Адриан .

Сесилия подозира, че Ейдриън е използвал акъла си, за да фалшифицира смъртта си и е намерил начин да се направи невидим , банда!

Емили и Джеймс първоначално смятаха, че Сесилия просто е параноична, но Сесилия остава твърда в позицията си.

След като поредица от странни събития започнаха да се случват на всички тях, Сесилия стана все по-отчаяна да докаже теорията си за Адриан.

Вярно ли е, че Адриан е мозъкът зад цялата тази случка? Може ли Сесилия да докаже това, преди да е станало късно?

Интересни факти за филма „Невидимият човек“

Като първият филм на ужасите през 2020 г., който получи успешен топъл прием, филмът „Невидимият човек“ има някои интересни факти, банда!

  • Този филм е адаптация на класическия роман със същото име от HG Wells, който е адаптиран няколко пъти във филми.

  • Първоначално филмът беше замислен да бъде част от кинематографичната вселена с Тъмната Вселена, но неуспехът при рестартирането на Мумията обърна този план.

  • В резултат на тези промени актьорът Джони Деп, който първоначално беше планиран да играе Ейдриън, също се оттегли от филма.

  • Universal Pictures Studio покани магната от B-филм Джейсън Блум да се включи като продуцент благодарение на успеха си в жанра на ужасите .

  • Те също така назначиха Leigh Whannell за режисьор за успеха му като писател в емблематичната поредица от филми на ужасите Saw and Insidious .

  • Въпреки че разчита главно на психологически елементи на ужасите , този филм е пълен и със сцени за плашене, които могат да ви накарат да страдате от киселини.

Гледайте филма „Невидимият човек“

Заглавие Невидимият човек
На живо 28 февруари 2020 г.
Продължителност 2 часа 4 минути
Производство Снимки на Goalpost, Blumhouse Productions, Dark Universe
Директор Лий Ванел
В ролите Елизабет Мос, Алдис Ходж, Хариет Дайер и др
Жанр Ужас, мистерия, научно-фантастичен
Рейтинг 86% ( RottenTomatoes.com )


7,0 / 10 ( IMDb.com )

Заинтригуван от ужаса на невидимите същества в този филм? Можете да проверите графика за гледане на филма The Invisible Man в Индонезия чрез връзката по-долу, банда!

>>> Гледайте Невидимия човек (2020) <<<

След като ни дадоха поредица от неквалифицирани филми на ужасите в началото на 2020 г., като например рестартирането на The Grudge , бях щастлив, че най-накрая бях посветен на качествена работа.

Като алтернатива можете да гледате и филма Преди Дяволът да се вдигне: Стих 2 , който беше дългоочакван, банда!

Интересувате ли се от гледането на филма Невидимият човек ? Какви други филми бихте искали да гледате в момента? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Фикри Хариш