5 военни стратегически игри, поставени в кралство за android

Военна игра, пълна със стратегии, е наистина забавна и може да ви накара да се почувствате предизвикани. Особено с кралска обстановка, която прави играта още по-вълнуваща с различни исторически местоположения и показани герои в кралски стил.

Военна игра, пълна със стратегии, е наистина забавна и може да ви накара да се почувствате предизвикани. Особено с кралски фон, който прави играта още по-вълнуваща с различни исторически локации и изложени на показ герои в кралски стил.

Разбира се, че знаете "Clash of Clans", нали? Една от най-популярните военно-стратегически игри . Е, тази игра отнема кралска обстановка с герои, предмети и исторически местоположения. Въпреки това, освен „Clash of Clans“, все още има много игри с подобни теми, които са не по-малко вълнуващи и които определено можете да играете на Android. Любопитен? Вижте следните рецензии.

  • От стотици милиони! Това са 4 уникални събития поради Game Clash of Clans (CoC)
  • 7 най-страшни места в играта
  • 10 най-добри тематични игри за Android за световната война

5 Игри за военни стратегии, определени в Кралството за Android

1. Трон Rush

„Throne Rush“ ви кани да изградите империя и да водите смели герои, за да печелите битки. Има много функции, предлагани в тази една игра. Сред тях са различни герои със специални способности, вълнуващи мисии всеки ден, различни колекции от уникални картички и подаръци и много други. Измислете стратегия за победа на враговете си и можете също да помолите приятелите си за помощ и да спечелите вълнуващи и стратегически битки.

2. Марш на империите

Добрата графика и реалистичните герои ще ви накарат да се пристрастите към стратегията в тази забавна игра. „Марш на империите“ разказва за борбата за трон с ожесточени битки, докато цивилизацията расте. Вашата работа като лидер е да изпращате войници, да строите сгради и да атакувате и завладявате територии, които да контролирате. В тази игра можете също да изберете да бъдете цар, цар или султан.

3. Буря: Възходът на Балур

„Бурята: Възходът на Балур“ съчетава военната стратегия със свят, пълен с митове и фантазия. Тази игра разказва за падналото царство "Буря" и трябва да зададете стратегия за възстановяването му . Борбата за победа над злото и водене на хората към просперитет е вашият приоритет. Художествена графика, уникален геймплей и интересни герои правят тази игра още по-вълнуваща за игра.

4. Легенда за империята

Тази MMO война игра наистина ще ви тества в управлението на тактика и стратегия . Трябва да изградите своя собствена империя в средновековието и да се борите срещу всички врагове. Красивият свят на феите е представен в „Легендата за империята“ с разнообразни уникални герои в него, от джуджета до дракони, с които можете да се биете с вас. Интересното е, че можете да общувате с други играчи от цял ​​свят и да обменяте стратегии. Красивите графики ще направят приказното царство още по-красиво и пиршество за очите.

5. Сблъсъкът в замъка

"Castle Clash" ви кани да защитите замъка, като подреждате военни стратегии и ръководите войски . Различни зли същества се опитват да съборят кралството, трябва да станете военачалник, който може да ги победи всички и да разреши хаоса. Изграждането на силна крепост, събирането на войски и победата на враговете ще бъде още по-вълнуващо с ясни и цветни графики. Можете също така да тествате стратегията си с милиони други играчи от цял ​​свят.

Това са 5-те военни стратегии за Android за Android . За тези от вас, които харесват играта „Clash of Clans“, няма нищо лошо в това да се опитат да играят горепосочените игри . Гарантирано не по-малко вълнуващо и много пристрастяващо. Хайде, изтеглете го!