100% законно! Изтеглете 10 безплатни 2gb ram pc игри (август 2017)

Нека да разгледаме 10 безплатни 2GB RAM компютърни игри препоръки от следното ApkVenue ...

Уикенди, най-доброто време за прекарване на игри. В допълнение към облекчаване на умората след работа, играта на игри също може да увеличи креативността и интелигентността.

Спецификациите на компютъра ви са посредствени и са объркани каква игра да играете? Уау, ако няма препоръка за игра, можете да отмените плана за игра в събота вечер.

Нека да разгледаме 10 безплатни 2GB RAM компютърни игри препоръки от следното ApkVenue ...

  • 5 компютърни игри с най-добрата графика и геймплей за всички времена
  • 7 страхотни компютърни игри, които можете да играете на вашия смартфон с Android
  • 5 най-добри безплатни класически компютърни игри, които трябва да опитате

Изтеглете 10 най-добри компютърни игри с 2 GB RAM (август 2017 г.)

1. Тайните световни легенди

Е екшън игра, която разказва за края на света. Тук имате задачата да се биете с различни видове същества от последно време. Името е екшън игра, наистина се нуждаете от стабилен FPS. Но не се притеснявайте, тази 2GB RAM компютърна игра със сигурност не се нуждае от високи спецификации.

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Secret World Legends

2. Изгубени предмети

Тази PC игра с 2 GB RAM има обикновена графика, всъщност можете да кажете, че тя обикновено липсва. Но що се отнася до геймплея, това е много интересно. От вас се иска да преминете през лабиринт, който е толкова широк и тъмен. Можете ли да намерите липсващия обект, който търсите?

Изтеглете RAM RAM за компютър 2GB: Изгубен предмет

3. Чудовището отвътре

За тези от вас, които обичат мистериозни пъзели, тази игра е идеална за вас. Прост и страхотен геймплей може да се играе дори с компютър Pentium 4. Но относно качеството, гарантирано ще ви накара да мислите седем рунда. Можете ли да разрешите съществуващите случаи на убийство?

Изтеглете PC PC RAM 2GB: Monster Inside

4. Солариум

Мечтали ли сте някога да живеете в космоса? Ако е така, първоначално играете тази компютърна игра с 2 GB RAM. Тук ще получите симулация на това колко трудно е да живеете в космоса. Всичко е напълно ограничено, трябва да сте добър в управлението.

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Солариум

5. Бизнес обиколка

ApkVenue е сигурен, че всички познавате игра, наречена монопол. Така че тази 2GB RAM компютърна игра, как да я играете по същия начин. Но най-страхотното е, че можете да го играете онлайн с приятелите си. Безплатно, не използвайте заплащане!

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Бизнес тур

6. UnnyWorld

Това е MOBA игра за компютър, подобна на DOTA 2, само с много по-свеж външен вид и много по-опростен геймплей. Но когато става въпрос за вълнение, тази 2GB RAM компютърна игра гарантирано няма да загуби от DOTA 2. Нека играем с приятелите си!

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: UnnyWorld

7. Снайперска ярост

FPS е жанр, който винаги е бил популярен сред геймърите. Ако търсите FPS игра с леки спецификации, тогава тази 2GB RAM компютърна игра е най-добрият избор. Що се отнася до качеството на тази игра, не се колебайте. Проблемът е, че разработчикът на тази игра е известният разработчик на Gameloft.

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Sniper Fury

8. Наев

Замисляли ли сте се някога да изследвате космоса? Ако е така, първоначално играете тази компютърна игра с 2 GB RAM. Чрез тази игра изследвайте пространство с неограничен размер. Намерете различни видове нови незабравими преживявания.

Изтеглете PC PC RAM 2GB: Naev

9. Трофеен риболов 2

Риболовът е едно от най-популярните хобита в света. Но сега, ако ловите, не е нужно да напускате къщата. Просто риболов чрез тази 2GB RAM компютърна игра. Графичният дисплей, който изглежда истински, ви кара да се чувствате така, сякаш наистина ловите риба.

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Trophy Fishing 2

10. Dungeon Defenders II

Това е много вълнуващ жанр на играта MOBA. След успеха на Dungeon Defenders I, ето и най-новата версия. Насладете се на отлична графика, честен геймплей и играйте с 2GB RAM спецификации. Какво чакате, нека изтеглим тази 2GB RAM компютърна игра!

Изтеглете 2 GB RAM компютърна игра: Dungeon Defenders II

Всички игри за 2GB RAM компютър по-горе са безплатни, можете да ги изтеглите директно на вашия компютър официално. Според вас коя игра е най-добрата, споделете вашето мнение!

О, да, не забравяйте да прочетете статии, свързани с игри или други интересни статии от 1S.

Банер: Снайперска ярост

ВИЖТЕ СТАТИИ