лесен начин да запазите Snapchat видеоклипове на вашия смартфон

Snapchat може да споделя творчески снимки или видеоклипове, които ще изчезнат след известно време. Има много интересни видеоклипове, генерирани от Snapchat, за съжаление Snapchat не предоставя функция за запазване на видеоклипове. Следното е

Snapchat е приложение за доставчик на услуги за незабавни съобщения за споделяне на снимки или видеоклипове, което автоматично ще изчезне след известно време. Преди да изпращате съобщения на приятели, можете да проявите креативност към снимките или видеоклиповете, които правите. Можете да добавите текст, емотикони или драсканици върху тях.

Snapchat е популярен сред тийнейджърите, защото това приложение е по-интерактивно от текстовите съобщения. Самият Snapchat има доста голяма потребителска база, като около 100 милиона активни потребители използват тази услуга на ден.

  • Snapchat вече може да превърне лицето ви в сатана!
  • Как да правим екранни снимки на Android, без да натискаме бутони!

Лесни начини за запазване на Snapchat видеоклипове на вашия смартфон

Съобщенията, които изпращате на Snapchat, се наричат ​​„ щраквания “ и разбира се има много много интересни снимки . Предвид ограниченото време за налични снимки , ние сме нетърпеливи да запазим определени снимки .

За съжаление Snapchat не предоставя функция за запазване на Snapchat видеоклипове или снимки, така че интересни или запомнящи се снимки от приятелите ви просто изчезват. Не бъдете тъжни, този път JalanTikus ще ви даде малък трик за запазване на снимки или видеоклипове в Snapchat.

1. Как да запазите снимки на Snapchat

За да запазите интересни снимки под формата на снимки, най-лесният начин е да направите екранна снимка или заснемане на екрана. Разбира се, вече знаете как да правите екранни снимки на смартфона, който използвате. За телефони с Android обикновено използвате комбинация от бутоните за захранване и намаляване на звука, докато за iPhone натиснете бутона за захранване и бутона за начало.

Apps Photo & Imaging lovekara ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Как да запазите видеоклипове в Snapchat

Как да запазите снимка щракне е лесно, но какво да кажем за видео щракне ? Нуждаете се от помощ от друго приложение, а именно AZ Screen Recorder . Приложение за запис на активност на екрана на смартфон във видео.

Приложения Видео и аудио AZ Screen Recorder ИЗТЕГЛЕТЕ

За да бъдете спретнати, можете да редактирате видеоклипове от AZ Screen Recorder, като изрязвате ненужни части с помощта на VivaVideo или други приложения за редактиране на видео.

  • Инсталирайте AZ Screen Recorder и приложението за редактиране на видео по ваш избор
  • Отворете AZ Screen Recorder
  • Отворете Snapchat видеоклипа, който искате да запазите
  • Стартирайте записа на екрана, като щракнете върху кръглия червен бутон на AZ Screen Recorder
  • Пускайте видеоклипове на Snapchat
  • Когато приключите, щракнете върху Stop в приложението AZ Screen Recorder

Резултатите от видеото, разбира се, имат няколко записани стъпки. Така че първо трябва да се редактира с помощта на VivaVideo . По този начин най-накрая можем да запазим интересни видеоклипове на Snapchat и да ги споделим в други социални медии. Междувременно за потребителите на iPhone можете да записвате екрана с помощта на приложението QuickTime Player . Активен ли сте потребител на Snapchat?