акаунт в YouTube забранен? така че избягвайте тези 5 неща

Следователно ApkVenue ще предостави съвети или начини, ако акаунтът ви в YouTube е забранен, като избягвате 5-те неща по-долу!

Да бъдеш YouTuber сега се практикува от повечето хора. Не без основание създаването на съдържание в YouTube наистина обещава различни предимства, включително големи доходи и слава. Това обаче не означава, че е лесно да се направи.

Самият YouTube има различни строги правила за собствениците на акаунти. Някои от тези правила, ако са нарушени, имат последици, които не играят игри, а именно между акаунта в Youtube да бъде забранен за известно време или дори за постоянно, ако нарушението се счита за тежко. Следователно ApkVenue ще предостави съвети или начини, ако акаунтът ви в YouTube е забранен, като избягвате 5-те неща по-долу!

  • Как да предаваме YouTube без буфериране на компютър
  • Как да получите наградата „Бутон за възпроизвеждане“ в YouTube
  • Може да си купи кола всеки месец! Това е как да видите заплатата на Радитя Дика и други YouTube от YouTube

Избягвайте тези 5 неща, ако не искате вашият акаунт в YouTube да бъде забранен!

1. Снимки на профила и корицата

Източник на снимки: Снимка: YouTube / JalanTikus

Може би това изглежда тривиално и рядко се забелязва от YouTube, особено начинаещи. Това обаче може да бъде препъни камък, ако небрежно използвате изображението за вашия профил и корица на канала . YouTube наистина не харесва нарушаването на авторските права, включително снимките във вашия акаунт.

Поради това потребителите на YouTube обикновено публикуват снимка и корица за своя канал, която идва от търсене на изображения в Google. Въпреки че това е строго забранено в YouTube, тъй като може да наруши авторските права. Затова използвайте оригинални снимки или снимки, направени от вас, за да ги поставите в корицата на вашия профил и канал.

2. Заглавията на видеоклиповете и миниатюрите не съответстват на съдържанието

Източник на снимки: Снимка: YouTube / JalanTikus

Да, може би сте виждали видеоклипове, чиито заглавия или миниатюри не съвпадат със съществуващото видео съдържание. Също така е строго забранено в YouTube, тъй като се счита за измама.

Всъщност при създаването на заглавия и миниатюри се изисква да бъдем възможно най-привлекателни, така че хората да искат да гледат нашите видеоклипове. Трябва обаче да бъдете внимателни, защото ако не се побере и изглежда, че просто преследвате мнения , въпрос на време е, скоро вашият канал ще бъде забранен от YouTube .

3. Прекомерни описания

Източник на снимки: Снимка: YouTube / JalanTikus

Преследването на SEO на страницата е основното изискване, така че видеоклиповете ви да могат лесно да бъдат намерени и гледани от много хора. Разбира се, тази техника е обещаваща, но трябва да внимавате да я използвате.

Някои случаи се случват, когато описанието на видеоклипа не съвпада със съдържанието на самото видео, където много популярни думи са вградени в преследването на SEO. Това прави вашето видео лесно за намиране, но също така е лесно да бъдете забранени от YouTube. Да, защото думите, които са неподходящи и прекомерни, ще се считат за спам от YouTube.

4. Излишни мета тагове

Източник на снимки: Снимка: Seo-хакер

Подобно на описанието, мета таговете на видеоклипове в YouTube също са полезни, така че вашите видеоклипове са лесни за намиране и могат да бъдат на първата страница на YouTube. Но сега YouTube затяга правилата за тази част.

Да, все още е същото като описанието, не трябва да въвеждате прекомерно маркера само заради това, че видеоклипът ви е лесен за намиране и привличане на много зрители. Тъй като етикетите, които са прекомерни или дори се отклоняват от съдържанието на видеоклипа, ще се считат за спам от YouTube, а наградата е, че вашият акаунт със сигурност ще бъде забранен.

5. Повторно качване на видеоклипове на други хора

Източник на снимки: Снимка: Bangers and Nash

Както беше казано в първата точка, YouTube наистина мрази нарушаването на авторските права. Повторното качване на видеоклипове без разрешението на собственика е нещо, което може да ви забрани за постоянно от YouTube.

Препоръчваме, ако все пак искате да качите отново, попитайте разрешението на въпросния собственик на видеоклипа или можете да използвате видеоклипа с лиценз с отворен код. Освен това има и хора, които вграждат видеозаписи на други хора, има опасения, че това може да предизвика „буря“ от забрана във вашия акаунт. По-добре направете малко редактиране на видеозаписите.

Да, това е начинът, ако акаунтът ви в YouTube е забранен, избягвайте 5-те неща по-горе. Надяваме се, че това е полезно за тези от вас, които интензивно качват видеоклипове в YouTube.