15 най-добри и безплатни приложения за iPhone 2020, които трябва да имате!

Искате ли да изтеглите интересно приложение за iPhone? Ето 15 препоръки за най-добрите и безплатни приложения за iPhone 2020.

Въпреки статута си на изключителен смартфон, iPhone също със сигурност се нуждае от приложение, което да поддържа ежедневните нужди на своите потребители.

Тъй като без приложение iPhone е просто обикновен елегантен мобилен телефон без никакви възможности.

Говорейки за приложения, в момента има много приложения, достъпни за потребители на iPhone, които са не по-малко добри от приложенията за Android.

Въпреки че има много от тях, всъщност само няколко от тях си заслужават да бъдат изтеглени.

Е, за тези от вас, които току-що са закупили iPhone мобилен телефон или искат да изтеглят ново приложение за вашия iPhone, в тази статия ApkVenue ще ви даде някои препоръки, банда.

Най-добрите препоръки за безплатно приложение за iPhone 2020

Предлагайки уникални и полезни функции за своите потребители, ето няколко препоръки за най-добрите приложения за iPhone 2020 и разбира се безплатни.

1. Марко Поло Останете във връзка

Изтеглете през App Store

Следващото най-добро приложение за iPhone е Marco Polo Stay In Touch, което е приложение за видео чат с различни интересни функции в него.

Тъй като това приложение съчетава функции за чат, социални медии и видео чат едновременно в едно приложение.

Това приложение ви позволява да записвате видеоклипове и да ги изпращате по всяко време и навсякъде. Но различно от другите приложения за видео чат, това приложение позволява на приятели в контакт да гледат вашето видео на живо или да го гледат по-късно.

Подробности Марко Поло Останете във връзка
Разработчик Joya Communications, Inc.
Минимална ОС iOS 11.0 и по-нови версии
Размер 134.6MB
Рейтинг 4.8 / 5 ( App Store )

2. Фитокрация

Производителност на приложенията Fitocracy, Inc. ИЗТЕГЛИ

Това е приложение за фитнес, което може да помогне на потребителите да формират здравословен начин на живот по забавен начин, Fitocracy е идеален за вас, любителите на спорта, банда.

В това приложение потребителите са изправени пред предизвикателството да съберат редица точки, за да се изравнят, да изпълняват куестове и да решават постижения, така че да ги насърчи да запазят духа на упражненията.

В допълнение, колегите потребители на това приложение могат също да видят тренировъчни програми, спечелени точки, нива, както и постиженията на всеки друг. Не само това, можете да оставите и коментари!

Подробности Фитокрация
Разработчик Fitocracy Inc.
Минимална ОС iOS 8.0 и по-нови версии
Размер 52.6MB
Рейтинг 4.2 / 5 ( App Store )

3. Отбелязан

Изтеглете през App Store

Все още не сте доволни от функциите, предлагани от приложението Note по подразбиране от HP iPhone? Ако е така, това приложение с отбелязване може да е правилната препоръка за изтегляне.

Noted е напълно интегрирано приложение за аудио запис и водене на бележки, което ви улеснява да записвате важни неща на срещи , интервюта или конференции.

В допълнение, това приложение също ви позволява да прикачвате изображения към бележки, така че резултатите да бъдат по-лесни за разбиране.

Пропуснахте важна бележка от записаното аудио? Тихо! Чрез функцията #TimeTag можете да се върнете към определени аудио минути, така че не е нужно да слушате отново цялото аудио.

Подробности Отбелязано
Разработчик Digital Workroom Ltd
Минимална ОС iOS 12.0 и по-нови версии
Размер 74.5MB
Рейтинг 4.3 / 5 ( App Store )

4. Vectornator X Vector Art

Изтеглете през App Store

Обичате света на графичния дизайн и не искате да го пропуснете за миг? Ако е така, трябва да изтеглите приложение, наречено Vectornator X Vector Art, на вашия iPhone, банда.

Както подсказва името, Vectornator X е приложение за векторен графичен дизайн, което ви позволява да проектирате каквото искате.

Можете също така да създавате страхотни векторни дизайни, като използвате инструментите Pen , Node , Brush и Shape, включени в него.

Въпреки че е безплатно, това приложение предлага пълни функции и дори потребителите могат да импортират или експортират файлове във формати AI, PDF, SVG, PNG и JPG.

Подробности Vectornator X Vector Art
Разработчик Linearity GmbH
Минимална ОС iOS 11.4 и по-нови версии
Размер 197.2MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

5. Darkroom Photo Editor

Изтеглете през App Store

Следващото най-добро приложение за iPhone 2020, което е интересно за вас да изтеглите, е приложение за редактиране на снимки, наречено Darkroom .

Кръстен на Избор на редактора приложението в App Store, Тъмна стая предлага редица интересни функции, които го правят по-лесно за потребителите да редактират снимки, дори ако те не разполагат с фото редактиране умения .

Освен че поддържа RAW формата, това приложение предлага и 10 пакетни филтъра и 20 първокласни филтъра, които могат да подобрят вашите редакции.

Подробности Darkroom Photo Editor
Разработчик Bergen Co.
Минимална ОС iOS 11.0 и по-нови версии
Размер 57MB
Рейтинг 4.8 / 5 ( App Store )

6. Конвертор на валути Koins

Изтеглете през App Store

Освен приложението за карти, приложенията за конвертиране на валута също са често важни неща, от които пътниците се нуждаят, когато пътуват до други страни.

Е, ако сте един от тях, приложението Koins, направено от разработчика Santhalakshmi K, наистина е задължително за вашия мобилен телефон iPhone, банда.

Това приложение ви позволява да конвертирате валути много лесно, заедно с различните функции, които предлага. Приложението Koins предоставя и повече от 165 държави.

Подробности Конвертор на валути Koins
Разработчик Santhalakshmi K
Минимална ОС iOS 11.0 и по-нови версии
Размер 35.6MB
Рейтинг 4,5 / 5 ( App Store )

7. Вливайте 6

Изтеглете през App Store

Разработено от разработчика Firecore, LLC, Infuse 6 е приложение за видео плейър, което поддържа различни видео формати като MP4, MKV, AVI и много други.

Освен това можете да добавите субтитри за филми или да ги изтеглите безплатно чрез това приложение.

Интерфейсът между лицата е прост и елегантен, което прави гледането на филми с помощта на това приложение много забавно.

Подробности Вливайте 6
Разработчик Firecore, LLC
Минимална ОС iOS 12.0 и по-нови версии
Размер 88.3MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

Други най-добри приложения за iPhone за 2020 г. ...

8. Развийте.Мне

Изтеглете през App Store

Въпреки че може да предостави важна информация, абонирането за бюлетини понякога е доста досадно, тъй като броят им е доста голям и често кара други важни имейли да потъват.

Е, за тези от вас, които може би преживяват момент като този и искат да филтрират бюлетина, който отива във вашата пощенска кутия, приложението Unroll.Me може да бъде правилното решение, банда.

С това приложение можете лесно да филтрирате бюлетини, които се считат за необходими за отписване , разделяне в други папки или такива, които искат да останат показани във входящата поща.

Unroll.Me сам поддържа редица приложения за електронна поща като Gmail, Google Apps, AOL и Outlook.

Подробности Развийте се
Разработчик UNROLLME INC
Минимална ОС iOS 8.0 и по-нови версии
Размер 45,7 MB
Рейтинг 4.6 / 5 ( App Store )

9. Мечка

Изтеглете през App Store

Bear е приложение за бележки, което е доста гъвкаво и популярно сред потребителите на HP с операционната система iOS.

Като приложение за водене на бележки, Bear предлага простота при използването му, но все пак предоставя мощни функции.

Това приложение ви позволява да правите всичко, от правене на бързи бележки, писане на есета, до правене на бележки със снимки.

В допълнение, това приложение също предлага разнообразие от интересни функции, банда!

Наред с други неща, той поддържа hashtags и sub-hashtags, поддържа форматиране на дисплеи на публикации (тип шрифт, размер, височина на реда ), експортира бележки в различни формати на документи и т.н.

Подробности Мечка
Разработчик Shiny Frog Ltd.
Минимална ОС iOS 10.0 и по-нови версии
Размер 81.1MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

10. Сплит

Изтеглете през App Store

Предлагайки прост, но мощен начин за използване, приложението Splice може да ви улесни при създаването на напълно персонализирани, професионално изглеждащи видеоклипове само с помощта на вашия iPhone.

Това приложение предлага разнообразие от функции за своите потребители, като например прилагане на филтри, настройване на видеоклипове в ритъма на музиката автоматично, изрязване или добавяне на клипове, избор на преходни ефекти и много други.

Не само това, това приложение също ви позволява да запазвате или споделяте редактирани видеоклипове в популярни приложения в социалните медии като Instagram, Facebook, YouTube или дори имейл, банди.

Подробности Сплит
Разработчик Лъжици за огъване Apps IVS
Минимална ОС iOS 11 и по-нови версии
Размер 187.4MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

11. HomeCourt

Изтеглете през App Store

Хоби в играта на баскетбол и искате да имате личен треньор, но сте ограничени от разходите? Ако е така , трябва да инсталирате приложението HomeCourt , банда.

HomeCourt е невероятно мощно приложение, което може да стане ваш личен треньор, когато играете баскетбол.

Това приложение работи, като улавя как играете баскетбол, от дриблиране , насочване на топката към ринга до движения на тялото на потребителя при игра.

HomeCourt комбинира основни концепции за обучение с технология за изкуствен интелект (AI) , за да осигури анализ в реално време .

Твърди се, че този метод може да помогне на потребителите да подобрят уменията си в играта на баскетбол.

Подробности HomeCourt
Разработчик NEX Team Inc.
Минимална ОС iOS 11.2 и по-нови версии
Размер 368.8MB
Рейтинг 4.3 / 5 ( App Store )

12. Осветете Photofox

Изтеглете през App Store

Разработено от разработчика Lighticks, Enlight Photofox е приложение за редактиране на снимки, което предлага на своите потребители разнообразни функции, които може да не са били намерени в други подобни приложения.

Една от отличните му характеристики е двойната експозиция, при която потребителите могат да комбинират два обекта наведнъж, за да създадат художествени снимки.

Чрез това приложение всички сложни неща, които преди можете да правите само чрез професионални приложения като Photoshop, вече могат лесно да бъдат направени чрез вашия iPhone мобилен телефон, банда.

Подробности Осветете Photofox
Разработчик Лайтрикс ООД
Минимална ОС iOS 11.0 и по-нови версии
Размер 289MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

13. Аполон за Reddit

Изтеглете през App Store

Apollo for Reddit е отличен браузър за Reddit iOS, тъй като е оборудван с множество интересни функции като редактиране на коментари, лента за прескачане , медиен преглед за преглед на снимки, видеоклипове и GIF файлове и много други функции.

Самият Apollo е създаден с опростен и минималистичен дизайн, така че ще улесни потребителите да използват това приложение.

В допълнение, за да се увеличи комфорта на потребителя, това приложение предлага и функция за тъмен режим, така че да може да накара потребителите да се чувстват като у дома си, гледайки екрана, без да се чувстват уморени в очите.

Подробности Аполон за Reddit
Разработчик Кристиан Селиг
Минимална ОС iOS 10.0 и по-нови версии
Размер 95.9MB
Рейтинг 4.8 / 5 ( App Store )

14. Облачно

Изтеглете през App Store

Overcast е приложение за подкаст за iOS, създадено от Marco Arment, разработчика, който също така основава други популярни приложения като Tumblr и Instapaper.

Приложението Overcast има прост интерфейс и поддържа няколко любими функции, които да ви придружават да слушате съдържание на подкасти от най-добрите налични канали за подкасти.

Това приложение също има функция за изтегляне, която позволява на потребителите да играят подкасти офлайн, за да можете да ги слушате дори без интернет квота.

Подробности Облачно
Разработчик Облачно радио, LLC
Минимална ОС iOS 13.0 и по-нови версии
Размер 8.1MB
Рейтинг 4.7 / 5 ( App Store )

15. Instapaper

Образователни игри Instapaper Holdings, Inc. ИЗТЕГЛИ

Четете ли интересна статия, но трябва да спрете, защото имате други по-важни дейности? Приложението Instapaper може да бъде решение за решаване на този проблем, банда.

Instapaper е просто приложение за iPhone, което можете да използвате за запазване на различни интересни статии, които намерите.

Чрез това приложение можете да четете запазените преди това приложения отново офлайн, навсякъде и по всяко време.

Instapaper също осигурява оптимизиран текстов дисплей, така че няма да обърка текста, дори ако не го прочетете директно от уебсайта. Това приложение също така поддържа функцията за преобразуване на текст в реч , която помага на потребителите.

Подробности Instapaper
Разработчик Instapaper Holdings, Inc.
Минимална ОС iOS 10.0 и по-нови версии
Размер 54.1MB
Рейтинг 4.1 / 5 ( App Store )

Е, това бяха препоръките за 15-те най-добри и безплатни приложения за iPhone, които можете да изтеглите, банда.

Тези приложения са достъпни изключително на устройства с iOS, така че те могат да бъдат изтеглени само от потребители на iPhone или iPad.

Прочетете също статии за приложенията за iPhone или други интересни статии от Shelda Audita .