7 факти за играта Call of Duty: мобилна, която току-що бе пусната в игралния магазин

Call of Duty: Mobile е официално пуснат за мобилни устройства, Android и iOS устройства. Следва фактически преглед на играта CoD: Mobile, който ще бъде конкурент на PUBG Mobile, банда!

Фен ли сте на франчайза за играта Call of Duty или това, което обикновено се съкращава като CoD? Ако е така, добрата новина е, че най-добрата FPS игра е тук за мобилни устройства , знаете ли.

Няма нужда да се притеснявате, независимо дали сте потребител на устройство с Android или iOS, все още можете да усетите сензацията на тази игра, наречена Call of Duty: Mobile , банда.

За да ви направи още по-любопитни, тук ApkVenue ще разгледа редица факти за Call of Duty: Mobile игра , които трябва да знаете преди да играете. Хайде, вижте изцяло!

Колекция от факти за Call of Duty: Mobile игра, пусната в Play Store

Играта Call of Duty е известна като една от най -популярните серии от игри от първо лице (FPS) в историята на различни платформи , от PlayStation до PC.

Сега мобилните устройства също го получават, след като Activision го обяви през март 2019 г. Обобщени от различни източници, ето няколко интересни факта, които трябва да знаете за CoD: Mobile!

1. Геймплей и контрол

Снимката е предоставена от: Malavida

Call of Duty: Мобилната игра ще се фокусира върху онлайн игрите, за да можете да се биете с приятелите си и срещу всички играчи в света.

В бъдеще може да има режим Кампания , в който да можете да играете за един играч . Тази функция обаче не е потвърдена от Activision като разработчик на тази игра.

За самия контрол играчите получават свободата да регулират нивото на чувствителност и настройките на жироскопа за насочване на изстрела.

Има опростен режим, по време на който играчът може да пусне серия от автоматични изстрели всеки път, когато враг влезе в полезрението на пушката.

Ако изберете Advance Mode , ще имате повече опции за стрелба и стрелба ръчно, банда.

2. Избор на режим на игра

Източник на снимки: YouTube

Както се вижда в бета версията , наличният режим на игра е мултиплейър режим . Има три вида съвпадения, а именно Нормално, Класирано и Частно.

Наличните до момента режими за мултиплейър са Free-For-All , Frontline , Hardpoint , Domination и Team Deathmatch .

Всички базирани на отбор режими на игра, при които два отбора от петима играчи се състезават помежду си, за да се победят, с изключение само на Free-For-All.

В допълнение, режимът Battle Royale също ще бъде достъпен при стартирането, което прави тази игра конкурент на PUBG и Fortnite.

3. Режим Battle Royale

Източник на снимки: GridGames

В една битка на кралската битка ще има 100 играчи на една и съща карта с единичен, два, до четири режима на играч. Има няколко превозни средства, които можете да използвате, включително хеликоптери.

Освен това има няколко различни класове герои, които можете да изберете преди началото на мача, а именно Defender , Mechanic , Scout , Clown , Medic или Ninja .

Най-голямата разлика между режима Battle Royale и другите мултиплейър режими е, че можете да използвате перспектива от трето лице, известна още като Shooter от трето лице (TPS).

Факти от Call of Duty: Други мобилни ...

4. Карта на играта

Снимката е предоставена от: Charlie INTEL

Някои от известните карти от поредицата игри CoD ще бъдат в тази игра, което прави феновете на тази игра много щастливи.

Примери за това са Nuketown от Black Ops, Crash от Modern Warfare и Hijacked from Black Ops 2, които можете да използвате в мачове.

Самият режим Battle Royale ще се състои от елементи от няколко CoD игри от поредицата Modern Warfare и Black Ops.

5. Типични персонажи от Call of Duty

Източник на снимки: USA Today

Интересното в тази Call of Duty: Mobile игра е, че можете да избирате герои от всички съществуващи CoD игри. Освен това можете да направите малко персонализиране на тези знаци.

Досега разработчикът на тази игра, Activision, е обявил само няколко героя като Алекс Мейсън и Дейвид Мейсън от поредицата Black Ops.

От поредицата Modern Warfare ще има John McTavish , Simon Riley и John Price . Има и Томас А. Мерик, който е герой от поредицата „Призраците“.

Смята се, че има много други герои, които могат да бъдат използвани в тази игра.

6. Характеристики за поддръжка на игри

Източник на снимки: Режим за мобилни игри

Подобно на най-новите игри на Call of Duty, в тази мобилна версия ще има Scorestreaks и Loadouts .

Scorestreaks са аксесоари, които могат да бъдат отключени с помощта на XP. Можете да използвате тези аксесоари преди мача с максимум три елемента.

Ще бъдат налични и зареждания преди мача. Можете да изберете какво оръжие ще използвате преди началото на мача.

В мачовете ще можете да носите първични и вторични оръжия, плюс гранати или оръжейни умения като огнехвъргачки и гранатомети .

7. Ценообразуване и наличност

Играта Call of Duty: Mobile е планирана да излезе на 1 октомври 2019 г. Знаете ли обаче, Garena Indonesia ускори излизането си до 30 септември 2019 г.

Самата тази игра ще бъде достъпна във всички страни чрез Google Play Store, с изключение на Китай, Виетнам и Белгия. Така че за играчи в Индонезия се пригответе да играете!

Можете да изтеглите Call of Duty: Mobile безплатно с размер само 1GB. В играта има и някои платени артикули (покупки в приложението ), точно като PUBG Mobile или Mobile Legends.

Call of Duty: Минимални спецификации за мобилни устройства

Снимката е предоставена от: The Digital Wise

Тогава какво ще кажете за минималните спецификации за Call of Duty: Mobile ? Могат ли картофените телефони с Android да играят тази HD графична игра?

Garena Indonesia, като официален издател на CoD: Мобилна игра в Индонезия, заяви, че графиката на тази игра ще бъде адаптирана към спецификациите на използваното устройство.

Освен това Garena Indonesia също така гарантира безпроблемното протичане на игрите, като предоставя индонезийски сървър, а не глобален сървър!

Минималните спецификации за CoD: Mobile за устройства, базирани на операционните системи Android и iOS, са както следва, банда.

Операционна система Call of Duty: Минимални спецификации за мобилни устройства
Android Процесор: Dual Core 1.2GHz


Версия на ОС: Android 4.3 и по-нови

iOS Устройство: Минимум iPhone 6 и по-нови


Версия на ОС: iOS 9 и по-нови

За да получите най-новия APK на Call of Duty Mobile, можете също да го получите на връзката по-долу, банда!

Изтеглете Garena Shooting Games

Бонус: Колекция от Cool Call of Duty: Мобилни имена, които можете да използвате!

Преди да играете, обикновено ще бъдете помолени първо да направите псевдоним . Включено в тази Call of Duty: Мобилна игра, банда.

За тези от вас, които все още са объркани относно избора на готин псевдоним за използване, ApkVenue има решение!

Можете да опитате колекция от псевдоними на игри, които можете да използвате в CoD: Мобилна игра или други игри, като PUBG, Free Fire и Mobile Legends. Прочетете повече по-долу, да!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: Kuy, Гледайте Call of Duty: Mobile Gameplay, преди да играете!

Това са някои интересни факти, които трябва да знаете за Call of Duty: Mobile игра, която е пусната за Android и iOS устройства.

Ясно е, че тази игра, създадена от Activision, ще бъде сериозен претендент за игрите PUBG Mobile и Fortnite, особено с режима Battle Royale, който има.

И така, коя от трите игри чакате? Заслужава ли си ApkVenue да направи съдържанието за сравнение? Напишете в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .