никога jailbreak iphone! Ето 5 опасности зад джейлбрейка на вашия iPhone

Имате iPhone и искате да го затворите? Изчакайте малко, първо прочетете рецензията на ApkVenue за опасностите от затвора на iPhone.

Вградената в устройството iPhone операционна система iOS всъщност е внедрила много строга защита. Въпреки това, колкото и да е строга сигурността на системата, тя все още може да бъде проникната . Някои хакери могат да проникнат в iPhone и могат да докоснат ** системните му файлове. Тогава това се нарича ** Jailbreak .

Точно както при вкореняване на Android, Jailbreaking iPhone също може да отключи потенциалните възможности на iPhone . Много страхотни функции и приложения, които могат да се използват само когато iPhone е бил прекъснат. Въпреки това, Jailbreaking iPhone също има потенциални недостатъци . Какво са те? Вижте пълния преглед на ApkVenue.

  • Преместване на „Сърца“? Ето 7 алтернативни приложения за iPhone на Android
  • Направете тези 5 неща, преди да напуснете iPhone за Android
  • 50 най-добри приложения за iPhone за всички времена

Ето 5 причини, поради които не трябва да правите джейлбрейк на вашия iPhone.

1. iOS и приложението му ще станат нестабилни

Източник на снимки: Снимка: dailymail.co.uk

Вграденият в iPhone iOS е програмиран по такъв начин, че да работи гладко от Apple. Като се занимавате със системата iOS (Jailbreak), това означава, че ще направите iOS и приложенията му нестабилни .

2. Намалено ниво на сигурност

Източник на снимка: Снимка: safewise.com

Подобно на вкоренения Android , прекъснатите устройства с iPhone също са много уязвими за сигурност . Вашият iPhone потенциално ще бъде изложен на зловреден софтуер, пренасян от приложения, които инсталирате извън App Store, тъй като тези приложения не се преглеждат директно от екипа на Apple.

3. Батерията на iPhone се изтощава бързо

Източник на снимка: Снимка: imore.com

Това наистина е много често срещано при устройствата с прекъснат iPhone. Обикновено устройствата на iPhone, които са били прекъснати, ще имат подобрена производителност над ограниченията, определени от Apple. Това разбира се е много влиятелно върху живота на батерията.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Загубена гаранция

Източник на снимки: Снимка: careiphone.com

Apple е забранила на потребителите на iPhone да правят джейлбрейк на техните устройства. Както бе споменато по-горе, прекъснатите устройства с iPhone са изключително уязвими за сигурност и това е извън отговорността на Apple. Ще загубите официалната гаранция, въпреки че гаранционният период все още е валиден.

5. Не можете да надстроите до последната версия на iOS

Източник на снимки: Снимка: imobie.com

Apple винаги пуска актуализации за iOS всяка година. Потребителите на iPhone с джейлбрейк никога няма да могат да надстроят вашия iOS до следващата версия. Така че, трябва да сте доволни от версията на iOS, която използвате сега.

Това са 5 причини, поради които не трябва да правите джейлбрейк на вашия iPhone . По-добре помислете за това, преди да направите джейлбрейк на вашия iPhone. Уверете се, че знаете рисковете. Ако използвате iPhone само за социални медии, Jailbreak не е за вас.