лесен начин да проникнете в приложенията за шкафчета на Android

Може да има някои важни приложения като BBM, Facebook и може би SMS, които са заключени от приложение. Но тъй като наистина искате да знаете, може би сте опитвали случайни пароли. Тук ApkVenue има мощни съвети за

Може би сте играли на смартфона на приятеля си. Но може би има някои важни приложения като BBM, Facebook и може би SMS, които са заключени от приложение. Но тъй като наистина искате да знаете, може би сте опитвали случайни пароли. Тук ApkVenue има мощни съвети за проникване в приложението за заключване.

Звучи като техника на хакерство с високи умения, нали ? Но очевидно това е само въпрос на приложението, което използвате, за да отворите заключващото приложение. Как правиш това? Следният JalanTikus описва как лесно да проникнете в заключващи приложения на Android . Тук JalanTikus използва AppLock, но този метод може да се използва във всички приложения за заключване.

Антивирусни и защитни приложения DoMobile Lab ИЗТЕГЛЯНЕ

Лесни начини да проникнете в приложенията за шкафчета на Android

  1. Отворете настройките
  2. Въведете раздела за кандидатстване
  3. Потърсете AppLock или други приложения за заключване
  4. След като се отвори, натиснете бутона „Изчистване на данни“ или „Изчистване на данни“ в долната част
  5. Натиснете "Ok", ако има предупреждение

Опитайте да отворите приложението, което е било заключено по-рано. По този начин приложението за заключване ще загуби данни и ще се нормализира. Горният метод обаче може да се използва само ако настройките са отключени. Ако настройките на смартфона също са заключени, опитайте следното:

  • Как да проверите акаунт в Gmail хакнат или не
  • АКТУАЛИЗИРАНЕ 2016: Колекция от хакерски трикове за Android без корен
  • Това са 10-те най-опасни хакери в света (Psst ... Има индонезийски хакери, знаете ли)

Лесни начини за разбиване на заключени приложения на Android, ако настройките са заключени

  1. Натиснете продължително приложението за заключване, докато вибрира. След това ще се появи раздел по-горе. Плъзнете приложението до крана, който води до настройки или можете също да деинсталирате приложението.
  2. Въпреки че настройките на смартфона са заключени, по този начин настройките на смартфона могат да бъдат отключени.

Можете да изпробвате и двата метода във всички приложения за заключване от Google Play Store. Този метод обаче не може да бъде направен за първоначалното заключване на екрана по подразбиране на смартфона.

Приложения за антивирус и сигурност Cheetah Mobile ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Почистване и настройка Cheetah Mobile Inc ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения Антивирус и сигурност SUXD ИЗТЕГЛЯНЕ