7 fps игри, които са по-готини от Call of Duty (COD)

Знаете ли, че все още има много FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty? Любопитен? Хайде, разгледайте 7 FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty.

Един от жанровете на играта, който е много популярен сред геймърите сега, е FPS или Firts Person Shooter, който винаги предлага вълнуващо усещане за игра . Като вземете фон от първо лице, това ще ви накара да контролирате напълно играта и да почувствате истинското впечатление от играта, която играете.

Понастоящем има много FPS игри с различен произход, например Call of Duty , FPS игра, която е много популярна на компютри и конзоли. Предлагайки фон от световната война с реалистична графика, превръщайки Activision в Call of Duty, издателят може да очарова геймърите с играта. Но знаете ли, че все още има много FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty ? Любопитен? Хайде, разгледайте 7 FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty .

  • 20 най-добри безплатни FPS игри за Android юли 2017 г.
  • 5 най-добри FPS игри на компютър за приятели от Ngabuburit
  • Само FPS Game Masters могат, нека познаем каква е FPS играта!

7 FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty

1. Бойно поле

Battlefield е FPS игра, пусната от EA за конзоли и компютри. С най -много теми от Световната война, представени във всяка серия, превръщането на Battlefield в не по-малко вълнуващо. Като подчертава функцията за мултиплейър екстрийнт и плавната графика, това със сигурност ще накара геймърите да се чувстват като у дома си, играейки тази игра с часове.

2. Призракът на Том Кланси: Бъдещ войник

Е FPS игра, която ще ви отведе до едно незабравимо изживяване. С модерни и цялостни оръжия плюс много реална графика, това определено ще ви пристрасти към играта на тази една игра. Нещо повече, неговите страхотни и уникални функции, като синхронизиращ изстрел , ще накарат целия ви екип да стреля едновременно по врагове .

3. Spec Ops: Линията

Тази Spec Ops игра е игра, която е не по-малко готина от играта Call of Duty. На фона на Дубай Сити, който беше удавен от пясъчна буря, тази игра е в състояние да направи тази игра високо адреналинова арена за тези от вас, които обичат вълнуващи приключенски игри .

4. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

В тази игра вие ще бъдете назначени за борба с тероризма Rainbow , чиято задача е да намира бомби в град Вегас, които са били инсталирани от терористите. Със системата XP, която е приложена, и графиките, които не се съмняват, тази игра е перфектна, за да съпътства свободното ви време.

5. Homefront

Предаването на спорната държава Северна Корея в суперсила и колонизиране на САЩ изглежда изглежда сюжет, който е уникален и забавен за игра от геймърите. Тази игра, стартирана от THQ, ще ви отведе като Робърт Джейкъбс , който се бори срещу нашествениците в САЩ, интересувате ли се да я играете?

6. Арма

Arma , игра, която ще ви отведе до истинска атмосфера на война , с интересна сюжетна линия и графики, които да играете. Дори в серията Arma 3 той е в състояние да представи терена (човек) и заобикалящата го среда толкова фотореалистични, че геймплеят и графиката на тази игра стават реални, когато я играете.

7. Почетен медал

Почти същата като Call of Duty, тази игра за медал на честта в почти всяка серия разказва епичната история на настъпилата световна война. С графики, които също са почти същите като Call of Duty, изглежда, че Medal of Honor е труден конкурент на Call of Duty.

И така, това са 7 FPS игри, които са не по-малко готини от Call of Duty , интересувате ли се да се опитате да ги играете? , не забравяйте да оставите мнението си в графата за коментари. Надявам се, че е полезно!