изтеглете worms zone.io mod apk най-новата 2020

Изтеглете последната версия на Worm Zone MOD APK 2020 за все по-разнообразна селекция от кожи на червеи. Вижте следната статия!

Чувствате се неудобно, защото кожата ви от червеи в играта Worms Zone.io изглежда нормално? Искате да си купите уникален скин, но получаването на монети е трудно, нали?

Тази игра на червеи наистина е във възход, защото е забавна и предизвикателна. Не отстъпва на високо графичните игри като PUBG Mobile и Mobile Legends.

Но определено не искате да излизате от мода, защото кожата ви от глисти е стандартна, нали? Спокойно, можете да изтеглите безплатно най-новата версия на Worms Zone MOD APK 2020 по-долу!

Worms Zone MOD APK

Снимката е предоставена от: Worms Zone io mod.apk (Специална снимка)

Една от характеристиките, която прави играта Worms Zone.io още по-интересна за игра, е наличието на кожи на червеи.

Някои от кожите са доста уникални, от Батман до извънземни. Цветът също варира значително, банда.

Не само това, можете също да персонализирате очите и устата на вашия червей. Всъщност можете дори да накарате вашите червеи да изглеждат като даджал!

Просто цената на тази кожа изисква определена номинална монета. Получаването на монетите е доста трудно. За щастие има Worms Zone.io MOD APK, който ще ви позволи да имате неограничени пари !

С тази измама за игра на червеи вие не само получавате неограничени монети, но също така харесвате използването на Worm Zone MOD APK е имунизирано, защото можете да направите последния шанс много пъти.

Какво е червеите за игра Zone.io?

Все още ли помните старата училищна игра Snake, която беше много популярна в мобилните телефони на Nokia? Е, концепцията на тази игра Worms Zone.io е горе-долу такава.

Ще започнете играта с малък червей. По време на играта трябва да ядете храна, така че тялото ви да расте по-дълго и по-голямо .

Разликата е, че тук ще се състезавате с играчи от цял ​​свят в достатъчно голяма стая , банда.

Не позволявайте да удряте опонента си, защото автоматично ще бъдете елиминирани от играта. Няма да умрете, ако ударите собственото си тяло.

Освен че можете да играете чрез устройство с Android или iOS, можете да играете тази игра и през официалния уебсайт.

Game Worms Zone.io е оборудван и с различни бонуси, които ще дадат сила на вашите червеи. В тази игра има шест вида бонуси , а именно:

Включване Способност
Магнити Издърпва цялата храна, която е близо до вас
Умножете Умножете хранителните си точки по 5 пъти
Радар Показва къде са загинали червеи
Ускорете Увеличете скоростта на червея
Обърни се Увеличете маневреността на червеите, за да не се сблъскат с други червеи
Мащабиране Прави екрана по-широк

Съвети за спечелване на играта на Worms Zone MOD APK

Източник на снимки: Worms Zone.io.mod APK (чрез Techbigs)

Въпреки че изглежда просто, всъщност тази игра Worms Zone.io също изисква точна стратегия, знаете ли, банда!

В началото на играта трябва да играете търпеливо и да избягвате зони, които са пренаселени . Стремете се към бонуси възможно най-често, така че точките ви да се покачват бързо.

Когато червеят ви е достатъчно дълъг, можете да започнете да улавяте други червеи, като го навиете . Мъртвите червеи ще оставят храна в изобилие.

Когато го направите успешно в тази последна онлайн игра, червеят на противника няма да може да избяга, освен ако не го ударите, банда.

Също така трябва да можете да бъдете пъргави при преместването на червеите си, особено когато арената е твърде заета. Уверете се, че екранът на мобилния телефон не е мазен, защото ще направи пръстите ви хлъзгави.

Искате ли да научите повече съвети? Просто прочетете цялата статия по-долу, добре! Гарантирано да не умре лесно!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Worms Zone MOD APK функции

Източник на снимки: Worms Zone.io + mod + apk (Специална снимка)

Основната характеристика на тази MOD игра е, че ще получите неограничен брой монети . Ще видите числото 10 милиона в горния десен ъгъл.

С тези пари можете да си купите каквато искате кожа в зоната на червеите MOD APK. Яка сам го е доказал и наистина работи!

Ами кожите, които се нуждаят от високо ниво, за да ги получат? С този Worms Zone.io MOD APK можете да го получите, въпреки че нивото ви все още е ниско.

Наистина интересно, нали? Методът също е лесен, толкова лесен, колкото да изпробвате мамя за кожа на Mobile Legends, който в момента се използва все по-често, банда.

В допълнение, с неограничените монети в този Worms APK MOD, можете също така да имате последен шанс много пъти, докато не ви омръзне. Този метод е подходящ за тези от вас, които искат да чупят рекорди!

Изтеглете Worms Zone MOD APK

Нямате търпение да чупите нови рекорди и да използвате най-добрите кожи? Или искате да покажете на приятели, че сте намерили най-добрата измама за Worms Zone.io?

Тихо! ApkVenue е подготвил линка за изтегляне, знаете ли! Просто изтеглете APK на Worms Zone MOD чрез връзката по-долу!

ИЗТЕГЛЕТЕ Аркадни игри

След като изтеглянето приключи, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате най-новия APK Worms Zone MOD APK, както обикновено. Не забравяйте да предоставите достъп, така че вашият мобилен телефон да може да инсталира приложения извън Play Store.

Ако е така, можете веднага да играете тази имунна зона Worm Zone MOD APK и да използвате кожата, която искате. насладете се на играта Worms Zone io MOD APK, банда!

DISCLAIMER : Jaka tidak bertanggung jawab apabila terjadi sesuatu dengan akunmu ketika kamu menggunakan aplikasi MOD ini.

Itulah tadi ulasan dan link download Worms Zone i.o MOD APK versi terbaru 2020 yang bisa kamu mainkan secara gratis.

Dengan ini, kamu akan merasa percaya diri saat masuk ke dalam gelanggang pertarungan cacing yang kejam.

Baca juga artikel seputar Game atau artikel menarik lainnya dari Fanandi Prima Ratriansyah.