7 от най-ужасяващите филми с тематика на битката за роял, не мога да понасям да ги гледам!

Тази поредица от филми с тематична битка ще ви накара настръхване и максимално гадене. Ето списъка!

Кой обича да гледа филми на тема Battle Royale?

Този тип филми обикновено включват много филмови актьори, където всеки от тях трябва да оцелее по различни начини, дори до степен да убие собствените си колеги.

Нищо чудно, че този жанров филм е пълен с кръв и садистични сцени, които със сигурност няма да бъдат силни за гледане на хора, които имат кръвна фобия или ужасни сцени.

Сред тези филми има няколко филма, които са добри със сюжетни сюжети или сцени, които са наистина ужасни, дори до степен да накарате актьорите да се уплашат, знаете ли! Приблизително какви филми са те?

Най-ужасният тематичен филм на Battle Royale

Филмите на Battle Royale винаги заинтригуват публиката на филма. Този път ApkVenue ще сподели 7 от най-ужасните филми с тематика на битката за Роял, правени някога . Готов? Ето списъка!

1. Експериментът на Belko (2016)

Какво се случва, ако офисът, който е идеален за работа и общуване, стане място за убийство? Това се случи в този филм от 2016 г.

Около 80 служители в една компания са заключени и изолирани от външния свят принудително. От тях се изисква да се убиват помежду си, докато не останат само избраните.

Ако не искате да убиете собствения си приятел? Да, той беше този, който беше насилствено убит. Готиното в този филм е, че няма да разберете кой е главният герой или антагонист. Всички са принудени да бъдат зли поради условия, които не позволяват.

2. Осъденият (2007)

Във филма, който излезе през 2007 г., участваха редица топ изпълнители. Има дори звезди в борбата като Стив Остин. Филмът е продуциран от Lionsgate и режисиран от Скот Уайпър.

Самият осъден разказва за затворници, осъдени на смърт в затвор. Уникално, затворът е купен от богат бизнесмен.

Затворниците бяха изпратени на остров. Целта е проста. Казаха им да се бият и да се убиват. Нещо повече, всички сцени на острова ще бъдат излъчвани на живо за целия свят . Здравей!

3. Kamisama no Iutoori (2014)

Не само известна с най -добрите си романтични филми , Япония е известна и с филми, които автоматично карат стомаха на публиката. Един от тях е този един филм.

Издаден през 2014 г., филмът е известен и като As The God Will на английски. Този филм разказва историята на клас в училище, който участва в смъртоносна игра.

Играта изисква от членовете на класа да се убиват помежду си според заповедите на куклата Дарума . Онези, които отказаха да се подчинят на заповедите му, бяха убити по не по-малко трагичен начин. Наистина страшно все пак!

4. Кръг (2015)

Филмът, който излезе през 2015 г., бе режисиран от Аарон Хан и Марио Мисионе. Circle е вдъхновен от филма от 1954 г. 12 Angry Man .

Този филм разказва за 50 души, които са в тъмна стая и са в червен кръг. Не е разрешено никой да нарушава правилата там или вследствие на това ще умре .

Освен това от тях се иска да определят кой е правилният човек, който да умре и да живее. Тъй като този филм представя сцени, които са много обезпокоителни за вашето психично здраве , Circle не се препоръчва да гледате, когато психическото ви състояние е намалено, а!

5. Игрите на глада (2012)

Кой не познава този филм? „Игрите на глада“ е може би най -успешният жанр на жанра на Battle Royale , правен някога. Издаден от 2012 г., този филм разказва историята на 24 тийнейджъри, които се бият помежду си в мач на Игрите на глада.

Представлявайки съответните области, те са длъжни да се избиват взаимно и да носят доброто име на областта, която носят. Комбинацията от романтични и драматични елементи в този филм също допринася за вълнението на сюжета.

Филмът, с участието на Дженифър Лорънс , успя да спечели $ 425 милиона или около Rp.5.9 трилиона, което го прави най-успешният екшън филм за десетилетието .

6. Battle Royale (2000)

За този филм може да се каже, че е крайъгълен камък в жанровия филм за масови убийства. Неоспоримо е, че дори филмовият клас на „Игрите на глада“ е вдъхновен от този японски филм от 2000 г.

Този филм разказва историята на 42 ученици от училище, които са изпратени на отдалечен остров в Япония. Раздадоха им храна, карти и оръжия. Не само това, те получиха и огърлица, която беше прикрепена към врата им.

За негов ужас огърлицата не можеше да бъде премахната ръчно и би експлодирала, ако не се подчинят на заповедите. И така, освен че виждате сцената на ученици, които се убиват, ще видите и сцената, в която главите им експлодират поради огърлицата. Не го гледайте, ако не можете!

7. Турнирът (2009)

Филмът, който излезе в Обединеното кралство през 2009 г., беше доста успешен в привличането на публика, особено на онези, които наистина харесват Battle Royale или филми с екшън тематика.

Разказва за живота на предприемачите и важните публични фигури в правителството, те провеждат турнир, който се провежда на всеки 7-10 години.

Турнирът, който се проведе в този голям град, изискваше участниците да се убиват помежду си.

Въпреки че броят на участниците не е ограничен, участниците са психопати, луди и силни хора. Е, тези, които успеят да спечелят този турнир, ще получат награда от 10 милиона щатски долара. Много вкусно!

Това бяха 7 -те най-ужасяващи филма с тематика на битката за роял , правени някога. Смеете да гледате, банда?

Не забравяйте да напишете мнението си в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на ApkVenue!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Diptya .