хакерският таен начин заобикаля мрежовата защитна стена

Да си хакер не е лесно. Трябва да разберете какво е защитна стена и мрежова топология. Как хакерите заобикалят защитните стени? Хайде, вижте пълната статия на Jaka!

Хакерите са една от най-обичаните ИТ професии. Причината е, че ИТ професията е като бог на компютъра. Той може да прави неща, които нямат смисъл.

Въпреки това да си хакер не е лесно. Като минимум трябва да сте добре запознати с мрежовата топология. Големият враг, що се отнася до разбирането на мрежите, са защитните стени. Как хакерите заобикалят защитните стени? Елате да видите изцяло!

  • 10 най-опасни хакери на всички времена
  • Нека бъде безопасно! Как да си направим хакерски антидот Flashdisk
  • Арестувани приятели, хакери изразиха несправедливост в Индонезия!

Ето как тайните хакери заобикалят мрежовите защитни стени

Източник на снимка: Изображение: Concept Draw

Има няколко начина за преодоляване на защитна стена. Като чрез него с удостоверяване, или през вратички, или също чрез тунелиране. По това време ApkVenue ще ви каже метода чрез тунелиране или правене на тунел. Ето стъпките ...

Стъпки за тайно хакерско заобикаляне на мрежовата защитна стена

Етап 1

Първо изтеглете и инсталирайте софтуера, наречен "HTTP тунел" , можете да го изтеглите чрез следната връзка.

Изтегляне: Най-новата версия на HTTP тунела

Стъпка 2

Отворете току-що инсталирания софтуер. На номер едно щракнете върху „Без прокси, само защитна стена“ . След това на номер две попълнете порт "1080" . Накрая щракнете върху „Тестване“ .

Стъпка 3

След това щракнете върху раздела „Тест на скоростта“ , след това върху „Извършване на тест за скорост“ . Това е, за да се уверите, че всичките ви конфигурации са правилни.

Стъпка 4

Ако сте свели до минимум софтуера "HTTP Tunnel" , отворете "Internet Options" . Щракнете върху раздела „Връзки“ , след това върху „LAN Settings“ .

Стъпка 5

На номера щракнете върху отметката. На второ място попълнете IP 127.0.0.1 и попълнете порт 1080 . Накрая щракнете върху „Ok“ . Готово, тогава току-що създадохте тунел, за да преминете през защитната стена.

Единственият недостатък на този метод е, че достъпът до вашата мрежа ще бъде по-бавен. Ако искате да е по-бързо, трябва да платите за услугата за приложение на HTTP тунел. Опитайте добре!

О, да, уверете се, че сте прочели и статии, свързани с хакери или други интересни статии от 1S.

Банер: Shutterstock

ВИЖТЕ СТАТИИ