10 най-добри приложения за получаване на много харесвания в Instagram | Наистина добър!

Често тъжно, защото вашата снимка в IG получава няколко харесвания? Отпуснете се, банда, ApkVenue ще ви даде списък с 10-те най-добри приложения, за да получите много харесвания в Instagram!

Когато публикувате снимка или видео в Instagram , разбира се се надяваме снимките ни да получат много харесвания . Просто това понякога не се случва по няколко причини.

И така, как да направите нашите публикации да получат много харесвания ? Разбира се, има няколко начина, по които бандата, един от тях е чрез използване на приложения, налични в Play Store.

Е, този път ApkVenue иска да сподели с вас около 10-те най-добри приложения, за да получите много харесвания в Instagram , гарантирано отскачащи!

Приложение за получаване на много харесвания в Instagram

Има няколко трика, които трябва да знаете, за да получите много харесвания в Instagram. Един от тях е да знае оптималното време за публикуване в Instagram и да използва интересни надписи .

Освен това трябва да подготвите и най-добрите си снимки от бандата. Има много приложения за редактиране на снимки, които могат да подобрят външния вид на вашите снимки, за да улеснят поканяването на харесвания .

Има и начин да използвате специално приложение, което прави функция за добавяне на харесвания , което обикновено намира най -добрите хаштагове .

ApkVenue ще обсъди всичко една по една банда, специално за вас!

Най-доброто приложение за редактиране на снимки за Instagram

Всъщност Instagram е оборудван с множество инструменти за редактиране, които са доста пълни, включително различни варианти на филтри.

За тези от вас, които обаче искат още по-перфектни резултати, можете да използвате приложенията за редактиране на снимки по-долу, за да направите снимките си да изглеждат още по-очарователни.

1. PicsArt

Първото приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е PicsArt . Това приложение получава оценка 4,5 от около 8 милиона потребители.

Популярността на това приложение (изтеглено повече от 500 милиона пъти) е ясно доказателство, че PicsArt е много подходящ за редактиране на снимки, които да бъдат публикувани в Instagram.

Функциите на това приложение включват създаване на колажи, добавяне на изображения към снимки и добавяне на някои интересни ефекти и филтри.

Информация Спецификация
Разработчик PicsArt
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,5 (8,104,229)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

2. Snapseed

Snapseed е приложение за редактиране на снимки, разработено от Google. С това приложение снимките, които имате, ще изглеждат така, сякаш са направени от професионален фотограф.

Като цяло това приложение има 29 различни инструмента, които ще освободят вашата креативност за разкрасяване на вашите снимки.

Какви са инструментите ? Наречете го оздравяване, което може да се отърве от нежелани неща от снимки като пъпки и замъгляване на обектива, което ще добави ефект на боке към вашите снимки.

Информация Спецификация
Разработчик Google LLC
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,5 (911 899)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.4
Изтегли Връзка

3. Cymera Photo Editor

Освен това има приложението Cymera Photo Editor, което е изтеглено повече от 300 милиона пъти. С това приложение можете да правите различни неща със снимките, които ще публикувате в Instagram.

Например можете да правите колажи, филтри на живо , да променяте формата на лицето, за да изглежда по-подробно, AR стикери за лице и т.н.

Информация Спецификация
Разработчик SK Communications
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,4 (2,441,750)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира според устройството
Изтегли Връзка

Друго най-добро приложение за редактиране на снимки. . .

4. Pixlr

Pixlr е приложение за редактиране на снимки, което предоставя голям избор от ефекти, филтри и много други. След като приключите процеса на редактиране , можете веднага да го споделите във вашия Instagram, банда!

Информация Спецификация
Разработчик 123RF
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,4 (1,178,338)
Размер 31MB
Инсталирайте го 50 000 000
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

5. VSCO Cam

Последното приложение за редактиране на снимки, което ApkVenue ще ви препоръча, е VSCO Cam, който има много съвременни ефекти, които ще ви направят повече хитове .

Дори ApkVenue има урок за това как да използвате това приложение. Просто се отбийте в другата статия на Jaka!

Информация Спецификация
Разработчик VSCO
Рейтинг (Брой рецензенти) 4,4 (863 192)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.4
Изтегли Връзка

Искате ли да знаете списък с препоръчани други приложения за редактиране на снимки? Веднага бандата спря от писането на Джака по този въпрос!

Като добавяне на приложение в Instagram

Подготвили ли сте най-добрата снимка, но все пак получавате няколко харесвания ? Не бъдете тъжни, банда, защото ApkVenue все още има други приложения, които могат да увеличат броя на вашите харесвания !

1. Мега тагове за харесвания

Първото подобно подобрително приложение, което ApkVenue ще препоръча за вас, е Mega Tags . С това приложение можете да получите актуалните хаштагове .

Как да го използвате също е лесно, банда. Трябва само да изберете категория, която отговаря на вашата снимка, след което да я копирате в своя Instagram. Като въведете правилния хаштаг , можете да увеличите броя харесвания на вашата публикация.

Информация Мега тагове за харесвания
Разработчик Любовта Гросер
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (108 628)
Размер 8.7MB
Инсталирайте го 1..000 000 +
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

2. Безплатни харесвания за Instagram

Следващото приложение е Free Likes for Instagram . По същия начин, както преди, това приложение работи, като търси популярни хаштагове, така че вашите публикации да достигнат до много хора.

Информация Безплатни харесвания за Instagram
Разработчик ГЛОБАЛЕН ИНТЕРАКТИВЕН ДЕВ. ООД
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (20 954)
Размер 11MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

3. Реални последователи и харесвания Booster

Real Followers & Like Booster е приложение, което е много лесно за използване, за да добавите харесвания на банда!

Първо отворете приложението и изберете снимката, която искате да публикувате. След това приложението ще сканира и ще покаже маркерите, които съответстват на вашата снимка.

Трябва само да копирате маркерите в Instagram. Гарантирано, броят на харесванията на вашата снимка ще се увеличи.

Информация Истински последователи и харесвания Booster
Разработчик Im Instagram последователи
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (15 641)
Размер 15MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.4
Изтегли Връзка

Други като добавяне на приложения. . .

4. Топ маркери за харесвания за Instagram

Top Tages for Like for Instagram е приложение, което ще ви помогне да изберете най -добрите хаштагове, за да получавате харесвания в Instagram.

Информация Топ етикети за харесвания за Instagram
Разработчик Simple Soft Alliance
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (14 775)
Размер 24MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

5. Leetags

Последното приложение, което ApkVenue ще ви препоръча, е Leetags . Това приложение също е генератор на хаштагове , но е фокусирано върху Instagram, така че е по-ефективно.

Информация Leetags
Разработчик Клавдий Ибн
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (16 908)
Размер 9.4MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.1
Изтегли Връзка

Така че това е бандата от 10 приложения, за да получите много като версията на ApkVenue. Имате ли други приложения, които могат да добавят харесвания ? Ако има, споделете го в графата за коментари!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah