5 причини, поради които филмите за супергерои без cgi няма да се продават, заради cuan?

Създаване на филм за супергерой без CGI ефект? Ето няколко причини, поради които супергеройските филми без CGI няма да се продават добре на пазара.

Кой от вас наистина обича да гледа филми за супергерои ?

Не отстъпват на драматични или филми на ужасите, филмите за супергерои също имат много голям брой фенове, банди.

Не само защото изявите на актьорите обикновено са красиви и красиви, редица сцени във филми за супергерои също изглеждат толкова реални благодарение на прилагането на ефекта CGI.

Ето защо CGI ефектът във филмите за супергерои сега изглежда е станал задължителен пакет, ако режисьорът иска филмът му да се продава добре на пазара.

Но какво мислите за причината, поради която супергеройските филми без CGI често се казват, че не се продават от повечето потребители на мрежата? Ето го пемабахасанът!

Причини защо филмите за супергерои без CGI няма да се продават

Не малко хора смятат, че ефектът от CGI в супергеройските филми е един от важните аспекти, които могат да определят успеха на филма.

Но каква е причината зад тази мисъл? Ето няколко причини, поради които филм за супергерои без CGI няма да се продаде.

1. Екстремните сцени изглеждат трудни

Филмите за супергероите със сигурност са синоним на редица екстремни сцени, които правят сюжета още по-вълнуващ и напрегнат.

За съжаление, ако тези сцени са направени без да се използва ефектът CGI, тогава шансовете са, че сцената, която трябва да изглежда страхотно, дори ще изглежда зле, банда.

Виждате ли, режисьорите и екипите на филма също трябва да вземат предвид сигурността и безопасността на актьора.

Въпреки че всъщност ще има каскадьор, който е готов да помогне, но все пак екстремните сцени няма да бъдат толкова оптимални, ако се правят с помощта на CGI.

2. Ще бъде трудно да покажете уникални герои

В допълнение към представянето на силни и смели герои на супергерои, повечето филми за супергерои също обикновено съдържат чудовища или животни, за да добавят към вълнението на историята.

Например филмът „ Пазителите на галактиката“ , където Groot и Rocket Raccoon се появяват в почти всяка сцена.

Ако без използването на ефекта CGI, могат ли филмите за супергерои все пак да могат да показват герои като този с продължителност? Сигурно е наистина трудно, нали, банда?

Всъщност появата на персонаж като този прави сюжетната линия на супергероите по-цветна и по-малко скучна.

3. Задайте местоположението не толкова добро, колкото използването на CGI

Освен външния вид на актьорите, изобразяването на множеството локации също е важен аспект, който по някакъв начин влияе върху това дали филмът работи или не, банда.

Както също знаете, супергеройските филми обикновено ще съдържат няколко сцени с уникални и футуристични локации, които може да са трудни за намиране в реалния свят.

Благодарение на ефекта CGI обаче всичко може да се направи по-практично във филмово студио.

Опитайте се да си представите дали всичко това е направено без помощта на CGI ефекта, освен че е по-сложно поради многото свойства, които трябва да бъдат подготвени, резултатите може да не са толкова добри и футуристични, колкото можете да видите в момента.

4. Костюмите на супергероите ще изглеждат странно

Освен че са необходими, за да направят екстремните сцени по-реални, CGI ефектите често се използват и за да изглеждат костюмите на супергероите по-готини.

Всъщност не е необичайно костюмите на супергероите, които виждате във филмите, да бъдат напълно дигитализирани, знаете ли!

Така че не се изненадвайте, ако CGI наистина е необходим в процеса на създаване на супергерои, които са явно измислени герои.

5. Тесна конкуренция във филмовата индустрия

Последната причина, която прави още по-ясно защо супергеройските филми без CGI няма да се продават, е, че конкуренцията във филмовата индустрия става все по-строга, банди.

Заедно с броя на филмите за супергерои, които имат страхотни CGI ефекти, това със сигурност ще повиши стандарта на вкус за любителите на филмите в света.

Тогава, какво се случва, ако вие, които сте свикнали да гледате супергеройски филми със сложни ефекти, внезапно се представят със супергеройски филми с минимални ефекти? Със сигурност няма да е интересно, нали?

Ето защо в момента по-голямата част от филмите за супергерои все повече разчитат на CGI в процеса на създаване, включително поредица от филми на Марвел, банди.

Това са някои от причините, поради които се смята, че филмите за супергерои без CGI ефекти не са успешни на пазара, банда.

Въпреки че всъщност може да има филми за супергерои, които все още изглеждат добре, без да използват CGI, но със сигурност цифрите ще бъдат по-ниски от филмите, които са възприели ефекта CGI.

Какво мислиш за това? Споделете в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Shelda Audita .