13 от най-вълнуващите най-добри и най-нови приложения за Android за изданието от октомври 2017 г.

Е, този път ApkVenue ще събира усърдно списък с най-новите най-вълнуващи приложения за Android, които можете да използвате за забавление. Разбира се, не можете да го пропуснете.

Продължават да се появяват нови приложения, някои са създадени сериозно например за увеличаване на производителността. Има обаче и такива, които са „забавни“, известни още за забавление.

Е, този път ApkVenue ще събира усърдно списък с най-новите най-вълнуващи приложения за Android, които можете да използвате за забавление. Разбира се, не можете да го пропуснете.

  • 7 най-нови готини приложения за Android, безплатно издание от август 2017 г.!
  • 7 най-нови безплатни приложения за Android издание от юли 2017 г.
  • 7 най-нови безплатни приложения за Android издание от юни 2017 г.

Най-новото най-вълнуващо приложение на Andorid

1. Миниатюрни карти от Дуолинго

Със сигурност знаете ли приложението за изучаване на чужди езици Duolingo? Така те току-що пуснаха второ приложение, наречено Tinycards от Duolingo: Забавни и безплатни Flashcards .

Това приложение използва периодични повторения и интелигентни техники за обучение, за да ви помогне да научите много нови неща, не само езици. Да, лесно това приложение може да ви направи умни и да усъвършенствате паметта си, така че да не притъпи.

2. Визмато

Не просто публикуване на снимки, сега е времето за споделяне на видеоклипове. Ако сте от хората, които винаги следват тази тенденция, Vizmato ще ви бъде от полза.

Vismato е приложение, което ще превърне кратките ви видеоклипове в наистина забавни. Има богат избор от филтърни ефекти, които можете да използвате, теми, музика, ефекти и текст.

Можете също така да записвате директно с Vismato за видеоклипове в забавен каданс или бързо движение по ваш вкус.

3. Касово дърво

Следващото най-вълнуващо приложение за Android е Cashtree . По-малко вълнуващо е да опитате, можете да печелите пари, като изтеглите приложенията или игрите, които Cashtree препоръчва. Посещение на връзки, показване на реклами на заключения екран и насочване към вашия акаунт.

Можете да закупите ваучери с пари, които събирате. Като се започне от ваучери от Мол Matahari, Lazada, Tokopedia и други. Всъщност можете да си купите нов смартфон с Cash, който събирате.

4. Хипокам

С Hypocam можете не само да правите снимки с обичайния черно-бял ефект. Вместо това можете да играете с функциите, налични на Hypocam, за да създавате зашеметяващи черно-бели снимки.

Можете да направите някои цветове по-дълбоки, по-тъмни или по-светли. Hypocam предоставя безкрайни възможности за създаване на снимки, които се различават от останалите.

5. LINE Creators Studio

Както знаете, на LINE има толкова много страхотни възможности за избор на стикери. Ако не сте доволни, можете също да създадете свои собствени стикери с най-новото приложение за Android, наречено LINE Creators Studio .

Наистина е лесно да създавате стикери на LINE, просто трябва да импортирате всяко изображение от вашия смартфон в приложението. След това изберете областта, която сте изрязали като стикер, приложението ще свърши останалото.

6. SoundMash

С това приложение SoundMash ви позволява да създавате персонализирани поздравителни картички. Изберете GIF изображение, след което използвайте микрофона на смартфона, за да говорите или дори да пеете върху него. След това го изпратете като видео.

7. Роговица: Неограничен филтър, Предиктор за популярност

За любителите на наистина споделяне на снимки в социалните медии объркването при избора на снимките, които искате да споделите. Сега приложението Cornea ще ви помогне, като предостави приблизителна оценка на вероятността снимката ви да стане вирусна.

Можете да добавите различни страхотни филтри, които със сигурност ще направят снимките ви различни. Cornea също така може да предоставя препоръки за хаштагове, които са подходящи за снимки, които искате да споделите. Наистина вълнуващо, нали?

8. Фоторедактор Ottipo: Стикери, рамки, ефекти

Следващото най-вълнуващо приложение за Android е Ottipo Photo Editor . Да, както подсказва името, това е приложение за редактиране на снимки с безброй функции, можете да добавяте стикери, филтри, рамки, текст и други.

Това приложение е все още в бета версия, така че, моля, имайте предвид, ако има няколко грешки. Функциите обаче ще продължат да се развиват.

9. LightX Photo Editor

Това също е все още приложение за редактиране на снимки. Функциите, които предлага обаче, се различават от Ottipo. Какво можете да направите с LightX Photo Editor ?

Има толкова много неща, започвайки от възможността да премахнете фона , промяна на цвета на дрехите, които носите, промяна на цвета на фона, комбиниране на две снимки в псевдоними с двойна експозиция и други страхотни функции. Наистина трябва да опитате.

10. Телепорт

Следващото най-вълнуващо приложение за Android е Teleport . Това приложение ще открие лица в изображението и ще ги отдели от фона.

Това означава, че можете да промените цвета на косата, да размажете фона или да промените напълно фона. Наистина готино, нали?

11. Motion Stills

Една от най-страхотните функции на iPhone, на която потребителите на Android ревнуват, е функцията Live Photo. Къде можете да направите истински движещи се снимки.

Самият Google пусна приложението Motion Still за iOS. Това приложение е замислено като лесен начин за конвертиране на iPhone Live Photos в GIF формат, така че да са по-лесни за споделяне .

Добрата новина е, че Google току-що пусна приложението Motion Stills на Android. Но с различна функция на iOS. Налични са два режима, а именно режим "Motion Still", известен още като Live Photo style за заснемане на GIF от три секунди.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Тогава вторият режим е "Fast forward", който може да ускори видеото от два пъти до осем пъти повече от първоначалната скорост. Да, като Бумеранг в Instagram.

12. Крив текст на снимка: Стилен NameArt

Следващият избор на приложение за Android на ApkVenue е Curve Text On Photo: Stylish NameArt . Това е страхотно приложение за редактиране на снимки.

Което ви позволява свободно да поставяте красив извит текст. Много подходящ за вашите снимки в Instagram.

13. Контролен център iOS 11

Скоро ще стартира актуализацията на iOS 11. За потребителите на Android, които искат да изпитат малко усъвършенстване в iOS 11, можете да изпробвате приложението Control Center iOS 11 .

Да, плъзнете отдолу нагоре, за да се насладите на изгледа на Control Center на iOS 11. Разбира се, изглежда наистина страхотно.

Това е списъкът с най-вълнуващите приложения за Android за септември 2017 г. Jaka ще продължи да се актуализира всеки месец. Имате ли допълнителни готини приложения? Споделете вашето мнение.

Прочетете също статии за приложения или други писания от Lukman Azis .