5 най-добри и най-вълнуващи игри за авансови момчета (gba)

Ето някои от най-добрите и вълнуващи игри на Game Boy (GBA), които определено не отстъпват на другите конзолни игри.

Game Boy е конзола за видео игри, произведена от Nintendo . Издадени бяха няколко типа конзоли Game Boy, но Game Boy Advance (GBA) все още е най-запомнящата се конзола за игри. Сега няма много хора, които продават тези игрови конзоли. Но благодарение на напредъка в технологиите все още можем да го възпроизвеждаме на компютри, лаптопи, дори на смартфони с помощта на емулатори .

Много забавни GBA игри за игра. Някои от тях успяха да накарат Джака да стои цяла нощ да играе. Всъщност досега Джака все още обича да го играе, въпреки че е завършил много пъти. Ето някои от най-добрите и вълнуващи игри Game Boy Advance (GBA) , които определено са не по-малко вълнуващи от другите конзолни игри.

  • Пиратските игри убиват ли игралната индустрия? Очевидно ....
  • 5 конзоли за игри, базирани на Android, геймърите трябва да знаят!

5 най-добри и вълнуващи игри на Gameboy Advance (GBA)

1. Сърце на Царството: Верига от спомени

Геймплей в Kingdom Heart: Chain of Memories все още използва картите като елемент на изследване и битка. Всяка карта представлява всяка атака, която можем да направим. От прости атаки до призоваване , всичко е подредено с карти. Всяка карта има стойност от нула до девет. Успехът на атаката се изчислява въз основа на най-високата стойност на картата, която имате.

Можем просто да сменяме тестета, когато се бием, за да съчетаем картите с враговете, с които се изправяме, или да комбинираме три карти наведнъж, за да засилим атаките. В сравнение с оригиналната бойна система на Kingdom Hearts, където трябваше да натискате бутона X отново и отново , картовата система определено беше по-добра и по-предизвикателна.

2. Yggdra Union: Никога няма да се бием сами

Yggdra Union: Никога няма да се бием сам, геймплеят е тактическа RPG, където трябва да стратегиираме битката, за да спечелим всяка битка. Картите, които използваме на всеки ход (завой), са в основата на движението и силата на всяка атака.

Знанието кои са нашите опоненти и как да разположим войските си е най-важното нещо и ключът към спечелването на битка. в тази игра от нас се изисква да натрупаме мозъка си, за да измислим точна и ефективна битка.

3. Призоваване на нощни серии

  • Призоваване на нощта: Swordcraft Story

Summon Night: Swordcraft Story Основната цел е да се изковат оръжия за борба. За да подправите оръжие, имате нужда от рецепта за оръжие и съставки, за да го направите . Рецепта за пистолет се дава веднъж дневно от Bron и е невъзможно да се пропусне.

Брон също ще преподава бойни техники всеки ден. Изпълнете специални мисии и странични мисии, за да получите голямо разнообразие от оръжия като брадви, копия, тренировки и така нататък, за да станете най-добрият оръжейник в града.

  • Призоваване на нощта: Swordcraft Story 2

Геймплеят в Summon Night: Swordcraft Story 2 все още е същият като преди, RPG игра , базирана на приключения , използваща система за битка в реално време на двумерна основа .

Разликата е, че в тази 2-ра серия графиките, които се показват, са по-цветни, а историята и проучването на картата са по-широки от предишната серия. Плюс главният герой, който може да еволюира (да промени формата) и силни шефове, които могат да ви направят малко стресирани.

4. Dragon Ball: Advanced Adventure

Dragon Ball: Advanced Adventure има геймплей, който не е монотонен като 2D платформинг . Ние не просто преместваме персонажа надясно, скачаме и побеждаваме врага, но можем да правим и други действия, като битка във въздуха, каране на Летящ Нимбус или игра на арената на Световния турнир, което се чувства много предизвикателно. Освен това, има мултиплейър режим, който позволява битки между играчи , пораждайки този на един боен жанр , който е тясно свързан със серията Dragon Ball .

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Final Fantasy Tactics Advance

Final Fantasy Tactics Advance е стратегическа RPG, където играчите формират клан от отделни герои и контролират действията си в битка.

За много хора сюжетът и външният вид на играта изглеждат весели , въпреки че популярността на тази игра варира от деца до възрастни играчи. Докато много от елементите в Final Fantasy Tactics Advance имат общо с версията на PlayStation , играта въвежда нова регулаторна система .

Това са 5 игри на Game Boy, които са не по-малко вълнуващи за игра. Всъщност има много други вълнуващи игри Game Boy, които можете да изтеглите от емулатора и играта тук. Така че, ако искате да опитате да го възпроизведете на смартфон, можете да изтеглите емулатора тук (playstore). Късмет!