най-новият адрес на сайта Dramacute 2020 + как да го изтеглите!

Искате ли да предавате Drakor на DramaCute, но не знаете URL адреса? Тук ApkVenue има най-новия адрес на сайта на DramaCute за 2020 г., до който все още имате достъп!

Все още не сте доволни от корейските драматични предавания, които се представят в приложения за стрийминг на филми? Или ограничени драматични заглавия, които могат да се гледат, защото сте безплатен потребител на акаунт?

Освен използването на приложения, гледането на корейски драми вече се осигурява и от много сайтове за стрийминг на филми, включително DramaCute .

Този вид сайт е все по-популярен сред обществеността, защото предлага голям избор от най-новите корейски драматични заглавия, които могат да бъдат гледани или дори изтеглени безплатно.

За съжаление обаче адресите на сайтове като DramaCute често имат множество домейни, което затруднява посетителите да ги намерят. Вие ли сте от тях?

Не се притеснявай, банда! В тази статия ApkVenue ще ви даде някои от най-новите адреси на сайта на DramaCute, както и как да изтеглите филма . Хайде, слушай!

Какво представлява уебсайтът на DramaCute?

За тези от вас, които обичат да гледат безплатни филми, трябва да сте запознати със сайта Ganool, IndoXX1 и други подобни? Е, самият DramaCute не се различава много от тези сайтове, банда.

DramaCute е уебсайт, който предоставя връзки за изтегляне или услуги за стрийминг за корейски драми, до които можете да влезете безплатно или безплатно.

Въпреки че има и много други сайтове, които предлагат подобни неща, DramaCute е един от най-популярните, защото предлага доста пълна селекция от заглавия на Drakor.

Започвайки от най-новите корейски драми, които все още продължават, до най-популярните като „Светът на женените“, можете да намерите всичко на този сайт.

Не само това, сайтът DramaCute предлага и много известни заглавия на вариете , като Running Man, нали знаете!

Защо сайтът DramaCute винаги е блокиран?

Сякаш това е "рай" в света за феновете на Дракор, за съжаление достъпът до сайта DramaCute понякога изисква повече усилия , банда.

Причината е, както Джака обясни в началото, че DramaCute често сменя своя домейн, за да избегне блокирането му от правителството в резултат от влизането в сила на позитивните интернет правила.

Но каква точно е причината сайтът DramaCute винаги да е бил обект на правителствени блокове? Ето няколко причини.

1. Съдържа незаконно видео съдържание

Първата причина, поради която сайтът DramaCute винаги е обект на блокиране, е защото предоставя незаконно видео съдържание , банди.

За разлика от официалните платформи за стрийминг на drakor като Viu или Netflix, които със сигурност имат обща връзка между двете страни, сайтът DramaCute за съжаление работи независимо от това.

Те търсят само лична изгода, като осигуряват дракор предавания, без да вкарват права за излъчване, камо ли да дават хонорари на собствениците на филми.

2. Нарушаване на авторските права

Следващата причина, поради която сайтът DramaCute често сменя домейни, за да не бъде блокиран, е, защото са наясно, че предоставеното съдържание нарушава авторските права.

Както ApkVenue спомена по-рано, незаконните сайтове за гледане и изтегляне на филми, като DramaCute, работят, без да се налагат права за излъчване или договори за сътрудничество с филмови филмови производители.

Това означава, че това действие може да се каже като категория за нарушаване на авторските права и, разбира се, нарушава закона.

3. Нанасяне на вреда на създателите на филми

Последната причина е, защото изтеглянето на филми и гледането на сайтове за стрийминг като DramaCute могат ясно да навредят на създателите на филми , банди.

Докато режисьорите се борят да жертват времето, енергията и материалите си, за да продуцират добри предавания на Дракор, шепа други партии небрежно ги разпространяват свободно сред обществеността.

Това със сигурност вече не е нещо, което режисьорите могат да търпят, нали?

Последен адрес на сайта на DramaCute 2020

Източник на снимки: LastaFella (По-долу е единственият адрес на най-новия сайт на DramaCute 2020, който все още може да бъде достъпен).

Въпреки че е явно незаконно и използването му е забранено от правителството, не може да се отрече, че този вид сайт предлага много примамливо съдържание.

Особено с безплатните украшения, които със сигурност са една от любовта на повечето индонезийци.

Затова не се изненадвайте, ако този сайт все още е често търсен от лоялни посетители до този момент, банда.

Така че, ако сте един от тях, ето адреса на най-новия сайт на DramaCute 2020, до който все още можете да влезете в момента:

  • //dramacute.xyz/

Ако преди това все още имаше алтернативни URL адреси на dramacute.org, които биха могли да бъдат достъпни от потребителите, за съжаление сега URL адресът е блокиран и оставя само един.

Как да изтеглите филми на DramaCute

Непълна е, ако вече знаете най-новия адрес на сайта на DramaCute, но не разбирате как да изтеглите Drakor на този сайт, нали?

За това този път ApkVenue ще обясни и как да изтеглите филми в DramaCute изцяло по-долу.

Стъпка 1 - Посетете уеб сайта на DramaCute

  • Първо посещавате сайта DramaCute на URL //dramacute.xyz/ чрез приложение за браузър на вашия мобилен телефон или лаптоп.

Снимката е предоставена от JalanTikus (Това е изгледът на основната страница на уебсайта DramaCute).

Стъпка 2 - Намерете заглавието на дракора, което искате да изтеглите

  • Следващата стъпка е да намерите и изберете заглавието на корейската драма, което искате да изтеглите.

  • Например тук ApkVenue иска да изтегли корейска драма за отмъщението, клас Itaewon.

Източник на снимки: JalanTikus (За тези от вас, които търсят DramaCute Светът на женените, този сайт също го предоставя, знаете).

Стъпка 3 - Щракнете върху връзката за изтегляне

  • След това първо избирате кой епизод искате да изтеглите.

  • Ако е така, щракнете върху предоставената връзка за изтегляне .

За съжаление, след като преминете този етап, вече не намирате въпросната връзка за изтегляне, банда. Ще ви бъде дадена само връзка за изтегляне на субтитрите Drakor, както е показано по-долу.

И след като Джака опита друго корейско заглавие на драмата, се оказа, че този проблем все още се случва. Това означава, че засега сайтът DramaCute може да се използва само за стрийминг, банда.

В крайна сметка изтеглянето или гледането на стрийминг от незаконни сайтове като този всъщност не се препоръчва, защото е включено в категорията нарушения на правата на интелектуална собственост (ПИС) .

Да не говорим за появата на редица реклами, свързани с онлайн хазарт и порнография на уеб страницата на DramaCute, където това потенциално може да ви превърне в обект на кибер престъпления .

Така че, преди да изтеглите или стриймирате на сайт като този, трябва да помислите отново, а!

Това беше адресът на най-новия сайт на DramaCute 2020 и как този път да го изтеглите от ApkVenue, банда.

За съжаление, към този момент връзката за изтегляне на Drakor на сайта DramaCute вече не е достъпна, така че можете да го гледате само стрийминг.

Прочетете също статии за Out Of Tech или други интересни статии от Shelda Audita