как да видя паролата за wifi на телефона с android [без корен!]

Ето как да видите паролите за Wifi на телефони с Android без ДОКАЗАНО приложение! Вижте подробностите в тази статия ⬇️.

Как да видите парола за WiFi на мобилен телефон звучи като тривиално нещо, но на практика този метод е много важен за вас, за да знаете, за да сте сигурни, че винаги сте свързани към WiFi мрежа.

Искали ли сте някога да се свържете с WiFi, но сте забравили паролата си? Или искате да видите паролата за WiFi в дома на вашия приятел?

Е, ако е така, това означава, че трябва да знаете как да откриете паролата за WiFi на мобилния си телефон чрез триковете, които ApkVenue ще ви каже в тази статия.

По-долу ApkVenue обяснява как да преглеждате WiFi пароли на Android, за да върнете данните за WiFi паролата, които сте свързали преди.

Как да намерите забравени пароли за WiFi на забравени телефони с Android

Трябва да знаете, паролите WiFi, за да бъде "счупена" чрез следното, е паролата за WiFi мрежи, които са били свързани с вашия Android телефон преди, а WiFi не сте забравили или забравили .

Ако искате да разберете как да откраднете WiFi от хора, които никога преди не са били свързани с мобилния ви телефон, методът е различен, банда.

Така накратко, методът, който ApkVenue ще сподели този път, ще извика паролата за WiFi, която е била свързана към предишния ви мобилен телефон от носителя за съхранение на вашия мобилен телефон.

Преди да влезете в това как да видите паролите на WiFi на други хора на Android, някои от приложенията в този списък изискват вкоренен мобилен телефон .

Защо трябва да знаете как да виждате пароли за WiFi на мобилни телефони?

Операционната система Android предоставя на потребителите по-голяма гъвкавост при използване на съществуващите функции, но тази свобода не е напълно безплатна.

Просто понякога жизненоважни функции, като например как да видите WiFi пароли, които преди това са били свързани, не могат да бъдат направени без допълнителни приложения.

Това понякога е много неудобно, ако искате да споделите вашия дом или офис WiFi с гостуващи роднини и сами забравите паролата.

Следователно как да проверите паролата за WiFi на мобилния телефон, която ApkVenue споделя този път, е много важно, защото може да ви улесни свързването с WiFi, както и споделянето на паролата за WiFi.

Как да видите WiFi парола с WiFi пароли [ROOT] приложение

На първо място, ApkVenue ще ви каже как да откриете WiFi пароли с приложението WiFi Passwords .

Както подсказва името, това едно приложение е фокусирано върху проверка на пароли за WiFi и може да се използва и за проверка на пароли за WiFi, които са били свързани към вашия мобилен телефон.

За да използвате това приложение, първо трябва да изкорени мобилния си телефон. Ако, ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да използвате това едно приложение.

 1. Изтеглете приложението WiFi Passwords [ROOT] и инсталирайте както обикновено на вашия Android.
Помощни програми за приложения Laurenà ??  ?? iu Onac ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Ако приложението поиска Root Access, щракнете върху менюто Grant .
 1. Изчакайте малко и автоматично ще се появят всички WiFi пароли, съхранени на вашия Android.

Наистина е лесно, как да видите и откриете WiFi пароли с това приложение? Но условието е, че вашият смартфон първо трябва да бъде вкоренен!

Как да видите WiFi парола с помощта на WiFi Password Viewer

След това ApkVenue ще ви каже как да откриете паролата за WiFi на мобилен телефон с Android с приложението WiFi Password Viewer.

Интерфейсът и как да използвате това едно приложение са много прости, но за да го използвате, ви е необходим root достъп.

За тези от вас, които имат вкоренен мобилен телефон и искат да проверят паролата за WiFi с това приложение, ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да го направите.

 1. Изтеглете приложението WiFi Password Viewer (Root) и го инсталирайте както обикновено на вашия Android.
SimoneDev Apps Utilities ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Уверете се, че сте предоставили root достъп до приложението.

 2. Ако е така, автоматично ще се появи списък с SSID и WiFi пароли.

Как да видите WiFi парола на мобилен телефон с WiFi Key Recovery

Следва как да преглеждате пароли на Android, като използвате специално вкоренено приложение за мобилен телефон, наречено WiFi Key Recovery .

Подобно на предишния ред приложения, настоящото приложение е достатъчно надеждно, за да изведе пароли за WiFi, които са били свързани към вашия мобилен телефон.

Ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да видите WiFi пароли на Android с WiFi Key Recovery.

 1. Изтеглете WiFi Key Recovery, след това инсталирайте както обикновено на вашия Android.
Производителност на приложенията Александрос Шилингс ИЗТЕГЛЕТЕ
 1. Отворете WiFi Key Recovery , когато се появи изскачащият прозорец SuperSU, щракнете върху бутона Grant .
 1. Ако е така, приложението WiFi Key Recovery автоматично ще покаже всички WiFi пароли, съхранени в Android.
 1. Това приложение също така предоставя функцията за копиране на парола за Android WiFi.

Как да видите WiFi парола с БЕЗПЛАТНО възстановяване на WiFi парола

Били ли сте свързани някъде с WiFi, но отново сте забравили паролата за WiFi? Спокойно, можете да използвате безплатно възстановяване на парола за WiFi като начин за преглед на пароли за WiFi.

Това приложение може да се използва само за мобилни телефони, които са били вкоренени предварително, поради естеството на работата му, което изисква много достъп до системата.

Ето няколко стъпки, които можете да следвате, за да можете да проверявате WiFi паролите с помощта на Възстановяване на парола.

 1. Изтеглете БЕЗПЛАТНО възстановяване на парола за WiFi и инсталирайте както обикновено на вашия Android смартфон.
Приложения Помощни програми Екип за възстановяване на парола WiFi ИЗТЕГЛЕТЕ
 1. Уверете се, че сте предоставили root достъп до това приложение.
 1. След като получи корен достъп , БЕЗПЛАТНО възстановяване на парола за WiFi автоматично ще покаже списък с WiFi, които са били свързани към вашия Android. За да видите паролата за WiFi, можете да щракнете върху бутона Преглед .
 1. WiFi паролата ще се появи автоматично .
 1. Можете също така да споделите паролата за WiFi, която е била показана успешно с други хора.

Как да видите WiFi пароли на мобилни телефони без корен със скенер за QR код

Знаете ли, че в момента QR код може да се използва за много неща? Един от тях вижда пароли за WiFi на Android!

Готиното е, че не е нужно да изкоренявате мобилния си телефон с Android. Така че, не е нужно да се притеснявате, че гаранцията за мобилния ви телефон е загубена или мобилният ви телефон е хакнат от безотговорни хора.

Ето как да видите WiFi пароли, които вече са свързани към Samsung, Xiaomi или други марки мобилни телефони с Android, чрез скенер за QR код :

 1. Изтеглете скенера за QR код

 2. Това приложение изобщо не изисква root. Така че след като изтеглите и инсталирате приложението QR Code Scanner, всичко, което трябва да направите, е да изберете менюто Scan & Save

 1. След това просто заемете мобилния телефон на приятеля си и изберете Wi-Fi, който в момента е свързан с мобилния ви телефон, и изберете „докоснете за споделяне“.
 1. Сега просто трябва да сканирате баркода, който се появява от мобилния телефон на вашия приятел. След като направите снимка на сканирания баркод, изберете „Готово“.
 1. Свършен! Ще се появи паролата за Wi-Fi и всичко, което трябва да направите, е да въведете паролата, за да свържете Wi-Fi, който също е свързан с вашия приятел.

Паролата за Wi-Fi ще се покаже след кавичките на информацията, която е била успешно показана от резултатите от сканирането. Вижте примера по-долу.

БОНУС: Как да знам паролите за WiFi на други мобилни телефони ~

Как, успяхте ли да видите паролата за WiFi на собствения си мобилен телефон, използвайки колекцията от методи по-горе? Или искате да знаете как да видите паролите на WiFi на други хора, за да можете да сърфирате безплатно?

Въпреки че целта е една и съща да се открие паролата за WiFi, използваният метод разбира се е различен. Виждайки, че псевдонимът прониква в чужда WiFi парола, може да се направи по няколко начина.

ApkVenue вече обсъди това и ако сте любопитни, просто прочетете следната статия:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е статията на ApkVenue за това как да видите пароли за WiFi на телефони с Android. Надяваме се, че урокът по-горе е полезен за свързване на WiFi пароли на вашия Android.

Ако загубите или забравите паролата за WiFi, която преди това е била свързана с мобилния ви телефон, горепосочените методи наистина могат да бъдат изпробвани.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.

Прочетете също статии за пароли или други интересни статии от Naufal .