макар и много полезни, тези 10 приложения бяха забранени от игралния магазин, защо а?

Обаче зад милионите съществуващи приложения се оказва, че има няколко приложения, които са блокирани от Google. Искате ли да знаете какви приложения? Вижте следния преглед на ApkVenue, да тръгваме!

Google Play Store , място, където можем да изтеглим милиони приложения за Android. В Play Store има различни видове приложения, вариращи от бизнес приложения, пазаруване, образование, игри и много други.

Обаче зад милионите съществуващи приложения се оказва, че има няколко приложения, които са блокирани от Google . Блокираните приложения обикновено ** не преминават избора за защита * или приложението има забранена функция като хакване, измама и други незаконни дейности. Искате ли да знаете какви приложения? Вижте следния преглед на ApkVenue, да тръгваме!

  • Ето как да купувате приложения в Legal Legal Play Store
  • 7 „Тайни“ приложения на Google, които определено не знаете
  • 5 опасности от инсталирането на фалшиви приложения за Android в Google Play Store

Много полезно, но тези 10 приложения са забранени от Play Store

1. Лъки Пачър

Източник на снимки: Източник: apkhx.com Помощни програми Lucky Patcher ИЗТЕГЛЯНЕ

Lucky Patcher е приложение, което функционира за премахване на реклами, приложения за кръпки , модифициране на apk и премахване на предплатени функции в приложение. Това приложение обаче изисква корен достъп, за да увеличи максимално всички свои функции.

Ако разгледаме само неговата функция, това приложение очевидно извършва незаконни дейности . Ето защо Lucky Patcher никога не се е появявал наскоро в Play Store .

2. Xposed Framework

Източник на снимки: Източник: phonandroid.com ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

За разлика от Lucky Patcher, Xposed Framework е полезно приложение за разбиване на вашия Android или това, което обикновено наричаме MOD . С това приложение можете да променяте всичко на вашия Android телефон.

Можете да промените външния вид, персонализирания ROM , да промените шрифтовете, да хакнете приложения, да въведете водещите функции на мобилния телефон, да актуализирате операционната система по желание и много други. Това приложение ** изисква root достъп "*, за да го стартира.

3. TubeMate

Източник на снимки: Източник: wmtecnology.com Приложение за изтегляне на приложения и Tubemate ПЛОГИН ЗА СВАЛЯНЕ

Кой не знае това едно приложение? TubeMate е приложение, което позволява на потребителите да изтеглят видеоклипове в YouTube директно. TubeMate има разлика в сравнение с други приложения за изтегляне на видео .

С TubeMate можем да изтегляме видеоклипове в YouTube, без да възпроизвеждаме видеоклипа. Това е една от причините, поради които TubeMate, който преди беше в Play Store, вече беше блокиран от Google.

4. Rush Poker

Източник на снимки: Източник: androidpolice.com

Rush Poker е едно от забранените приложения, как не можеш? Това приложение е приложение за хазарт, което използва реални пари. Преди това приложение беше много популярно в Play Store, но поради многото съобщения за протести от потребители на Android това приложение беше блокирано от Google.

Още по-лошо е, че това приложение е безплатно за използване от всички хора, включително непълнолетни. Това със сигурност е много притеснително за родителите, които са загубили парите си без видима причина.

5. Време за пуканки

Източник на снимки: Източник: trust.zone Apps Downloader & Plugin Popcorn Time ИЗТЕГЛЯНЕ

По-лошо от TubeMate, Popcorn Time е приложение за изтегляне на защитени с авторски права филми и телевизионни сериали. Тук можем също да гледаме трейлъри, да избираме субтитри , качество на видеото, след което да ги изтегляме на техния торент сървър . Разбира се, това е строго забранено и незаконно. Това е причината Popcorn да не е в Play Store.

6. PSX4Droid

Източник на снимки: Източник: electricpig.co.uk ИЗТЕГЛЕТЕ Помощни програми за приложения

PSX4Droid е приложение за PlayStation Emulator , с това приложение можете да играете почти всички игри на PlayStation. Когато беше пуснато за първи път, това приложение беше много популярно и беше широко изтеглено от потребителите на Android. Тъй като обаче това приложение нарушава закона и авторските права , Google незабавно изрита PSX4Droid от Play Store.

7. AdAway

Източник на снимки: Източник: android.caotic.it Приложения Производителност AdAway ИЗТЕГЛЯНЕ

Както подсказва името, AdWay беше най-доброто приложение за adblock (блокиране на реклами), преди да бъдат изритани от Play Store. Подобно на други adblock приложения , AdAway изисква root достъп, за да го стартира.

Блокирането на реклами в приложения е нарушение , освен това приложението adblock може също да навреди на разработчиците на приложения.

8. F-Droid

Източник на снимки: Източник: androidpolice.com ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения

Почти същото като Play Store, F-Droid е пазар за приложения за Android. F-Droid обаче предоставя само лицензирани приложения с отворен код . Тук можете да намерите различни приложения, които не са в Play Store, включително приложението AdAway, Xposed Framework и много други.

Съгласно правилата на Google не е разрешено предоставянето на лицензирани приложения с отворен код . Това е причината F-Droid така и да не бъде намерен в Play Store.

9. Amazon UnderGround

Източник на снимки: Източник: 8apks.com Изтегляне на приложения и Интернет ИЗТЕГЛЯНЕ

Amazon UnderGround е може би версията на Play Store на Amazon, с други думи можете да изтеглите различни приложения за Android тук. Подобно на други приложения на пазара, Amazon UnderGround също е блокиран от Google, защото противоречи на правилата на Google Play. Политиката е „не може да предоставя пазари, различни от Google Play Store“.

10. Инсталатор на CM

Източник на снимки: Източник: androidcentral.com Производителност на приложенията CyanogenMod Installer ИЗТЕГЛЕТЕ

За тези от вас, които обичат да изследват Android, може би вече сте запознати с това едно приложение. CM Installer или CyanogenMod Installer е приложение, което ви позволява да инсталирате CyanogenMod ROM, без да се налага да изкоренявате смартфона си.

Инсталирането на модове на Android противоречи на правилата на Google. Това е причината CM Installer да не се вижда в Google Play.

Източник на снимката: Header: fluper.com

Това са 10-те приложения, блокирани от Google . Инсталирали ли сте го някога на мобилния си телефон?