7 загадъчни игри, които могат да бъдат алтернатива на изучаването на история

Тази мистериозна игра със сигурност може да бъде алтернатива за вас да играете игри, докато изучавате история. Искате ли да знаете какво представляват игрите за обучение по история?

Чели ли сте някога книга за алтернативния свят? Оказва се, че освен че е повдигната в книгите, темата за алтернативната реалност също е повдигната в играта. Тази тематична игра е най-добрата, защото ни предлага възможността да видим как би бил светът, ако беше по друг начин. От това, което знаем, има много начини да променим Вселената.

Имайки мистерия около себе си, алтернативната история винаги ни създава някаква мания. И точно това е причината, поради която ще се справим с него с тема за видеоигри, която ни предлага възможността да бъдем част от заместващ свят.

  • Пиратските игри убиват ли игралната индустрия? Очевидно ....
  • 5 конзоли за игри, базирани на Android, геймърите трябва да знаят!

7 загадъчни игри за изучаване на история

1. Сталкер: Сянката на Чернобил

Източник на снимки: Снимка: Steam

Провежда се в бъдеще, близо до мястото на втория ядрен експлозия, причиняваща голяма катастрофа в зоната за изключване на ядрената енергия в Чернобил, Stalker: Shadow of Chernobyl е ужасът за оцеляване от първо лице със сложна нелинейна сюжетна линия . Играчът приема самоличността на забранен от амнезия ловец на артефакти, който изследва радиационната зона около мястото на взрива, където трябва да се справя с всякакви странни срещи, които преследват района.

2. Fallout 3

Източник на снимки: Снимка: Steam

Разположен в постапокалиптична , отворена световна среда, концентрирана около руините на Вашингтон, Fallout 3 се провежда в алтернативна времева линия, създадена в резултат на напредъка на атомната ера.

След като Великата война доведе до ядрения апокалипсис през 2077 г. , цялото човечество промени курса и започна да живее в трезори. Fallout 3 е една от най-добрите игри, правени някога, с много емоционален сюжет, невероятно завладяващ геймплей и красиво проектиран отворен свят.

3. Bioshock Infinite

Източник на снимки: Снимка: Steam

В Bioshock Infinite пътуването във времето и алтернативната вселена вървят ръка за ръка . Елизабет има уникалната способност да създава „сълзи“ в пространствено-времеви структури, които предизвикват допълнителна страна на реалността . Докато някои колумбийци смятат тези сълзи за странни, някои са се възползвали и са създали нови оръжия и технологии. Bioshock Infinite предлага най-доброто геймплейно изживяване , откривано някога във видео игра.

4. Dino D-Day

Източник на снимки: Снимка: Steam

Ако смятате, че динозаврите и нацистите са два елемента, които наистина могат да функционират заедно в една и съща вселена, тогава Dino D-Day е идеалната мултиплейър игра, на която можете да се насладите с няколко приятели. Разположен в алтернативна вселена от Втората световна война, където Хитлер успешно възкреси динозаврите и ги използва за борба с опозицията, Dino D-Day предлага геймплей със седем вида динозаври, като T-Rex и Velociraptor , и девет човека, включително германски войници и членове. Нацистки .

5. Съпротивление: Падане на човека (PS3)

Източник на снимки: Снимка: PlayStation

Видео игра за научнофантастичен ужас от първо лице , Resistance: Fall of Man, е ексклузивна версия на PlayStation 3 , поставена в алтернативна история през 1951 г. Сержант Нейтън Хейл създаде съюз с човешки сили за съпротива в опит да отблъсне извънземно нашествие, което завладява Великобритания. Тази игра също така позволява на играчите да имат достъп до джип.

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Wargame: Европейска ескалация

Източник на снимки: Снимка: Steam

Wargame: European Escalation е видеоигра в реално време, създадена в Европа, по време на Студената война , най-видно между 1975 и 1985 г. Тя включва алтернативен исторически сценарий, при който се случва открит въоръжен конфликт с участието на НАТО и Варшавския договор . Играчът може да избере множество единици от четири подфункции . Има и подробна функция за геймплей, която предлага часове на внимателно планирани битки.

7. Волфенщайн: Новият ред

Източник на снимки: Снимка: Steam

Седмата титла на франчайза, Wolfenstein: The New Order се провежда в алтернативната история на Европа от 60-те години на миналия век, в свят, в който нацистите спечелиха Втората световна война . Историята за един играч проследява ветерана от войната Уилям "BJ" в опита на Blazkowicz да подкопае нацисткия план за световно господство. Изборът на морал променя цялата сюжетна линия , играчите стават господари на собствените си решения в този екшън-приключение от първо лице.

Толкова много загадъчни препоръки за игри, които можете да научите от това ApkVenue. Играейки това, можете повече или по-малко да разберете какво се е случило в реалния свят и да ви накарат да търсите разлики между историята, която се разказва в играта, и реалния свят. Дано това е полезно и не забравяйте да го споделите !