7 актьори, които са мразени, че играят престъпници, естествена досада!

Появявайки се със супер насилствен герой антагонист, следната линия от актьори всъщност е мразена от публиката, защото играе престъпници, нали знаете!

Като актьор, разбира се, се изисква да можете да изобразите всички герои във филма, включително един от злите или антагонистични герои.

Без присъствието на този един герой, филмът може да няма интересна и вълнуваща сюжетна линия, която харесва публиката.

Въпреки това, всъщност появата на актьори, които играят герои на злодеи в този филм, често всъщност се превръща в обект на омразата на публиката, знаете ли, банда.

Тогава кои са актьорите, които са мразени за ролята на злодея във филма ? Хайде, вижте пълния списък по-долу!

Актьор, мразен заради ролята на злодей

Играта на злодей във филма със сигурност не е без риск, мразата от публиката може да бъде една от най-трудните за избягване.

Например, някои от следващите актьори, въпреки че са успели да изобразят злодеи много добре, за съжаление техните роли са мразени от публиката.

1. Джак Глийсън - Игра на тронове

Първият актьор, който беше мразен за ролята на злодей, беше Джак Глийсън, който играе във филмовата поредица " Игра на тронове " .

Играейки фигурата на крал на име Джофри Баратуон, който е садист и има тенденция да бъде като психопат, появата на Gleeson в този филмов сериал успя да накара публиката да го намрази.

Глийсън е описан като жесток характер и не се колебае да действа небрежно за собствено удоволствие. Всъщност той също имаше сърце да убие някого само заради удоволствието.

Поради жестокостта му не е чудно, че Джак Глийсън е мразен от публиката, банда. Ами ти?

2. Джейсън Айзъкс - Хари Потър

Освен това има актьор Джейсън Айзъкс, който играе злия герой Луциус Малфой във филмовия франчайз за Хари Потър .

Винаги се появява в съответствие със своята жестока природа във всеки филмов сериал за Хари Потър, не е чудно, че затова един актьор в крайна сметка беше мразен от публиката, банда.

Да не говорим, че Джейсън Айзъкс е известен и като един от актьорите, които доста често играят роли на антагонисти, като например във филма „Патриотът“ от 2000 г.

3. Джош Бролин - Отмъстителите: Война безкрайност

За феновете на филмите на Marvel трябва да сте запознати с фигурата на Танос ? Един от персонажите, най-мразени от любителите на филмите на Marvel.

Той е Джош Бролин , актьорът зад персонажа Танос, за когото е известно, че помеща половината от Вселената със силата, която притежава.

Появявайки се като най -големия злодей в митологията на Marvel и Avengers, Джош Бролин със сигурност трябва да приеме риска, ако някои фенове в крайна сметка го намразят за ролята му на злодей.

Една от ролите, които накараха този актьор да мрази най-много, беше, когато той уби любимия си герой на MCU в Avengers: Infinity War през 2018 г.

4. Вилем Дафо - Спайдърмен

Все още от един от филмовите актьори на Marvel, Willem Dafoe, който играе Norman Osborn, известен още като Green Goblin във филма за Spider-Man, е и следващият актьор, който е мразен за ролята на злодей, банда.

В този филм на режисьора Сам Рейми Вилем Дафо се появява като жесток злодей, който иска да убие Спайдърмен, който по това време все още е игран от Тоби Магуайър.

Действията му в този филм несъмнено накараха феновете на емблематичния персонаж на Marvel да го мразят много. Нещо повече, Вилем Дефо също се смята за актьор, който често играе характера на злодей.

5. Рей Сахетапи - Рейдът: Изкупление

Ако предишните актьори са дошли от холивудската филмова индустрия, тогава има индонезийски актьори, които са мразени, че играят лоши герои във филми, банди.

Един от тях е ветеранът актьор Рей Сахетапи, който доста често е играл антагониста в различни филмови заглавия, включително едно от тях The Raid: Redemption .

В този филм Рей се появява като Тама Рияди, много садистичен и жесток разбойник на наркотици.

Въпреки че появата му предизвика омраза сред публиката, от друга страна, актьорската игра на Рей в този филм всъщност спечели похвала за неговата безпощадност, знаете ли!

6. Тио Пакусадево - The Raid 2: Rogue

Не по-ниско от Рей Сахетапи, името на старшия актьор Тио Пакусадево често е участвало в индонезийската филмова индустрия.

Въпреки това, от многото филмови заглавия, в които е участвал, появата му във филма The Raid 2: Berandal всъщност предизвика омраза от по-голямата част от публиката, знаете, банда.

Не заради лошото качество на актьорската си игра, а защото Тио Пакусадево успя да изобрази садистичния мафиотски персонаж в този екшън жанров филм.

Всъщност, за да изобрази героя, Тио Пакусадево дори е тренирал актьорско майсторство с Ал Пачино, който е американски актьор, знаете ли. Наистина готино, нали?

7. Реза Рахадиан - Жена, облечена в тюрбан

Ако обикновено Реза Рахадян винаги е в състояние да направи публиката изумена, във филма „ Перемпуан Беркалунг Тюрбан“ този талантлив актьор всъщност е мразен от много хора, нали знаете.

Не без основание, защото в този филм Реза играе фигурата на Самсудин , дете от Кяй , което наистина кара публиката да се вълнува.

Казват на Реза, че е женен за Аниса (Ревалина С. Темат), жена, която е умна, смела и има силно мнение. Въпреки това, вместо да бъде благодарен за положителния характер на жена си, Самсудин беше лекомислен и имаше сърцето да има връзка с друга жена.

Чрез неговите убедителни актьорски умения, затова не малко зрители всъщност мразят Реза в този филм.

И така, това са някои от актьорите, които са мразени да играят най-жестоките, зли герои във филми, банди.

Дори и така, но много от тях са печелили наградни трофеи заради ролята си, знаете ли. Кой актьор най-много мразиш?

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Shelda Audita .