Преглед на играта: продължава, когато традиционните игри стават все по-интензивни

Чрез следващите игри ще бъдете поканени да играете една от игрите, които са популярни от дълго време и могат да обучат играчите да подобрят разбирането на речника. Освен това играта не е Word Connect игра

Не си признайте, че сте истински индонезиец, ако все още говорите индонезийски. Чрез следващите игри ще бъдете поканени да играете една от игрите, които са били популярни от много отдавна, която обикновено се играе в училищата и може да обучи играчите да подобрят разбирането на речника. Освен това играта не е Word Connect игра . Сега, чрез кухнята на един от водещите разработчици на игри от Джокякарта, тази традиционна игра стана по-модерна и може да се играе на съответните им смартфони. Ето нашия ексклузивен преглед на играта Connect Kata, дело на Creacle, която току-що спечели 9-то състезание за младежки младежки приложения, организирано от 9Apps.

  • 5 препоръчани приложения и игри за най-новите индонезийски произведения и трябва да опитате
  • Преглед на играта: Джобен пъзел, отгатването на думи не е лесно
  • Тази игра може да се играе само чрез докосване на гърба на Android

Свържете думи, традиционни игри, вече достъпни на вашия смартфон

Както подсказва името, Connect Words е игра за Android, която ще покани играчите да свържат наличните думи. Последната сричка на дума трябва да бъде свързана с началната сричка на друга дума, така че да се появи непрекъсната верига от думи. Играта става по-интересна, когато трябва да свързвате думи със странни окончания и е много трудно да намерите еквивалента.

Чрез тази игра вашият адреналин също ще бъде още по-стимулиран, тъй като на всеки завой, който правите, ще има отметка на таймера , така че да не можете да се бавите при определянето на думата, която искате да отгатнете. Това е забавната точка на Connect Words. Класическият режим на играта е режим, наречен „Игра сам“, където можете да играете хор от думи непрекъснато със себе си. Обикновено този режим обикновено носи високи резултати, защото можете сами да решите с какви думи искате да се свържете.

Но се чувства отегчено, когато играете Connect Words сам. Знаем, че сте неженен, но и това не е така. За щастие тази игра разбира този проблем. така че те показват други режими на игра, които са не по-малко вълнуващи, а именно Fight Bung Kata и Multiplayer. Fight Bung Kata е режим на игра, който ще тества уменията ви срещу AI, наречен Bung Kata . Той лесно ще отговори на всяка дума, която въведете, колкото и да е трудна. Но това не означава, че Ката не може да бъде победена. Как така има някои думи, на които той не може да отговори и ако успее да го победи, се чувства толкова добре.

Режим Мултиплейър режимите са проектирани така, че да можете да играете заедно с повече приятели чрез акаунт в Google Play Games . Всеки играч може да се предизвика един срещу друг и да се хване в капан, така че противникът да не може да отговори на предварително определена дума.

Малко предложение и вход за свързване на думи

Смятаме, че тази страхотна игра е успяла да превърне традиционните игри в модерни и по-вълнуващи. Чрез страхотната си графика сякаш сме разглезени от живите цветове и сладките талисмани. Но имайте предвид, че тази игра все още се нуждае от малко усъвършенстване, като персонализираната клавиатура, която все още не реагира по подразбиране на Android клавиатурата, и мултиплейър функцията, която изглежда, че ще бъде по-вълнуваща, ако присъства във формат в реално време .

Но като цяло тази игра е наистина страхотна. Гарантираме, че няма да ви омръзне да играете в свободното си време. Освен това тази игра идва от индонезийски разработчик, който наистина разбира вкусовете ни.

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри с думи на Creacle Studio