музиката е още по-забавна, ето как лесно да конвертирате видеоклипове в mp3 на Android!

За да спестят повече енергия, някои хора избират опцията за конвертиране на видео файлове в mp3 формат, за да ги слушат. Ето един лесен начин да конвертирате видеоклипове в mp3 на Android изцяло!

Смартфоните с Android наистина са оборудвани с различни мултимедийни функции, които ще ви разглезят, когато сте спокойни. Един от начините е да конвертирате видео файла в MP3 формат, за да можете да го слушате в любимото си музикално приложение.

Колкото по-енергийно ефективни и забавни за слушане, тук ApkVenue ще прегледа как да конвертирате видеоклипове в MP3 на Android лесно и напълно!

  • Как да слушате музика в Youtube с изключен екран
  • Обичате да възпроизвеждате музика? Изпробвайте 5-те най-добри музикални приложения за Android
  • Да твърдите, че сте геймър? 7 жанра музика, които определено ще ви харесат

Ето как лесно да конвертирате видеоклипове в MP3 на Android

Можете да направите този метод, за да промените видеозаписа на любимата си група или концерт на живо от любимия си музикант. Трябва да е още по-добре!

Е, този път само въоръжени с приложение за Android, можете да конвертирате видеоклипове в MP3, за да слушате музика, докато се отпускате, момчета . Любопитни ли сте как?

Етап 1

Първият път, когато трябва да изтеглите приложението Media Converter Pro, разработено от KDEV . За да изтеглите, можете да използвате връзката, която ApkVenue е включила по-долу.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2

Когато за първи път отворите Media Converter Pro, ще ви бъде представен доста прост дисплей с бял фон .

За да започнете да конвертирате видео в MP3, просто докоснете иконата с три реда и изберете Предварително зададени команди, за да изберете опциите за преобразуване.

Стъпка - 3

След това ще ви бъде даден избор на аудио кодиране , започвайки от MP3, AAC и FLAC формати. Тук за най-леките и най-често използвани формати просто трябва да изберете Конвертиране на MP3 . Ще бъдете отведени и на следващата страница.

Стъпка - 4

След това просто трябва да изберете кой видео файл искате да конвертирате от вътрешната памет на вашия смартфон. Ако сте го намерили, натиснете бутона Избор, за да изберете.

Стъпка - 5

Направете същите стъпки при определяне на папката Output, за да поставите преобразуваните MP3 файлове. Не забравяйте да промените името на файла с изход , който ще бъде генериран момчета .

Стъпка - 6

Можете също да изберете MP3 качество, което ще се слуша в долните две опции, а именно MP3 Encoder и Quality, за да го определите. И накрая, просто натиснете Start Conversion, за да стартирате процеса.

Стъпка - 7

И накрая, видео файлът автоматично ще се преобразува в MP3 формат и можете да видите процеса на страницата Job Manager . Когато приключи, всичко, което трябва да направите, е да отидете в изходната директория и да слушате MP3 файловете с най-добро качество, момчета .

Така че това е лесен начин да конвертирате видеоклипове в MP3 на Android изцяло. По този начин не е нужно да се занимавате с повторно изтегляне на MP3 на любимите си групи, които слушате. Успех и късмет момчета !

Прочетете също статии за музика или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .