9 съвета за избор и закупуване на програмист за лаптоп

Един от инструментите, които програмистите използват, е лаптоп. За това ето 9 съвета за избор и закупуване на лаптоп за програмисти.

Като цяло за тези от вас, които в момента учат ИТ , не е невъзможно да станете програмист по-късно. Позицията на програмист не е лоша позиция, дори се смята за много добра.

За да подкрепите тази позиция, разбира се имате нужда от добър инструмент . Един от инструментите, които програмистите използват, е лаптоп. За това ето 9 съвета за избор и закупуване на лаптоп за програмисти.

  • Съвети за избор на лаптоп според нуждите на 2016 г.
  • Нямате нужда от лаптоп, можете да бъдете надежден програмист само със смартфон
  • Ето 5 известни красиви програмистки по целия свят

Съвети за избор и закупуване на лаптоп за програмисти

И така, какъв вид лаптоп е подходящ за приятели, които в момента учат или дори са станали програмисти? Ето съвети от ApkVenue, за да го определите.

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Изберете максималната RAM

Снимката е предоставена от: Photo: Fossbyte

Първият е да изберете колкото се може повече RAM. Като цяло програмистът ще обича да управлява виртуална машина и тази виртуална машина прави RAM прахосница. По -малко се опитват 8 GB оперативна памет .

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Опитайте се да използвате SSD

Източник на снимки: Снимка: Техническият доклад

Второто е да се опитате да използвате SSD . Като цяло програмистът не се нуждае от голямо пространство за съхранение, което е необходимо точно за скоростта на пространството за съхранение .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Заменете CD / DVD устройството с HDD (по избор)

Източник на снимка: Снимка: Micro SATA кабели

Освен това, третият не е задължителен, особено за тези от вас, които сте програмисти за 3D съдържание . В днешно време CD / DVD устройствата се използват рядко, можете да ги замените с твърди дискове, така че мястото ви за съхранение да е още по-широко.

4. Осигурете удобна клавиатура

Източник на снимки: Снимка: XAH

Четвърто, уверете се, че клавиатурата е удобна, дори ако е необходимо, обърнете внимание на превключвателите на клавиатурата, които ще се използват. Неоспоримо е, че дейностите на програмист много често ще „печатат кратко“ с клавиатурата му.

5. Опитайте поне процесорен клас Intel Core i3

Снимката е предоставена от: Photo: Hardware Canucks

Освен това, за избора на процесор, опитайте се поне да се опитате да бъдете в същия клас като Intel Core i3 . Ако е под този стандарт, най-вероятно ще бъдете доста неудобен, тъй като способността за обработка на компютъра ви ще бъде много бавна .

6. Игнорирайте графичната карта, няма значение (по избор)

Източник на снимка: Снимка: WCCFTech

Шесто, игнорирайте графичната карта, освен ако не сте програмист за 3D съдържание . Тъй като за програмистите като цяло изобщо не ви е необходима производителността на графична карта.

7. Опитайте с метален корпус

Източник на снимки: Снимка: Вашият нов стикер

Програмистът ще има доста високо работно време. Следователно металният материал на корпуса може да бъде приоритет. Освен че осигурява висока устойчивост на продукта , металът също така прави по-гладка циркулацията на топлината на лаптопа .

8. Опитайте се да имате монитор с висока разделителна способност

Източник на снимката: Снимка: Бележки на автора

Програмистът като цяло ще се нуждае от монитор с голям цифров мащаб (висока разделителна способност) . Защото програмист ще се занимава с кодове, които имат малки препинателни знаци. Колкото по-висока разделителна способност на екрана, толкова по-видими тези малки препинателни знаци са .

9. Приоритизирайте известни марки

Източник на снимка: Снимка: Marjoss

И накрая, дайте приоритет на известни марки. Например като Lenovo ThinkPad Series , която наистина е добре позната марка като лаптоп за работна станция . Или някои други известни марки като ASUS, Acer и т.н.

И така, това бяха най-добрите съвети от ApkVenue за избор и закупуване на лаптоп за програмисти. Дано това е полезно!

Уверете се също, че сте чели статии, свързани с лаптопи или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Изберете бележник