3 ефективни начина за възстановяване на изгубения xiaomi 4g

Много потребители на Xiaomi в Индонезия са раздразнени, защото 4G загуби след актуализацията на операционната система. И ти ли го изпита? Ако е така, JalanTikus е решение за възстановяване на изгубената 4G Xiaomi.

Поради големия избор от евтини смартфони, които са оборудвани със зашеметяващи спецификации, мнозина се интересуват от смартфони от Xiaomi . Някои дори са склонни да купуват, въпреки че официално не се предлага в Индонезия. Да, вярно?

Но наскоро потребителите на Xiaomi се оплакаха от проблема с 4G свързаността, който липсва след актуализацията . Тогава, как да възстановите изгубения Xiaomi 4G?

 • Как да активирам скритите функции на вашия смартфон Xiaomi
 • Как да изкорени Xiaomi Redmi Note 3 и да инсталирам TWRP Recovery

Как да възстановите изгубения Xiaomi 4G

Преди известно време Xiaomi постепенно пусна актуализации на MIUI за потребители в Индонезия. Тъй като обаче се контролира от регулациите на TKDN (ниво на вътрешно съдържание), Xiaomi премахва поддръжката на 4G мрежа в Индонезия в тази последна актуализация. Това също подразни някои потребители на Xiaomi, които активираха автоматично актуализиране .

Ето някои смартфони, които получиха актуализация на MIUI 7.5.3.0 и загубиха своя 4G, а именно Xiaomi Redmi 3, Redmi 3 Pro и Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Вие сте един от потребителите на Xiaomi, чийто 4G липсва? Ако е така, там те са няколко начина за възстановяване на загубени Xiaomi 4G.

1. Променете Locale на Малайзия

Един от най-простите начини, по които можете да опитате да възстановите изгубения 4G Xiaomi Redmi 3 Pro, е като промените Locale на Малайзия. За да направите това, влезте в менюто Настройки - Допълнителни настройки - Локал, след което го променете на Малайзия . Когато приключите, моля, влезте в самолетен режим. След като самолетен режим бъде включен, вашият 4G ще се появи отново.

2. Използване на специални кодове

Ако установите, че методът за промяна на локала по-горе е неуспешен, не бъдете тъжни. Все още има други начини, по които можете да опитате да възстановите изгубения Xiaomi 4G, а именно като използвате специален код. Методите са:

 • Изключете SIM картата от вашия смартфон. Тъй като всички смартфони Xiaomi са оборудвани с Dual SIM, премахнете всички SIM карти, ако използвате двата съществуващи слота за SIM карти.

 • Въведете Phone Dialer, след това натиснете * # * # 4636 # * # * .

 • Изберете Информация за телефона 1, след което изберете Задаване на предпочитан тип мрежа.

 • Там, моля, изберете настройката Само за CDMA.

 • Моля, въведете вашата SIM карта (първо трябва да поставите 1 SIM карта, която има 4G). След това влезте в менюто Настройки - SIM карта и мобилна мрежа - Предпочитана мрежа, след което изберете Глобална или Предпочитана 4G (CDMA).

В някои случаи при избора на Global 4G не се появи. Така че, трябва просто да изберете 4G Prefer (CDMA).

3. Понижаване на версията на MIU

Ако двата метода по-горе не работят, можете да опитате да използвате последния, по-обещаващ метод, който се понижава до предишната версия на MIUI. Но рискът е, че всички ваши данни ще бъдат загубени. Така че, препоръчително е първо да направите резервно копие.

 • Първо, моля, изтеглете ROM, който съответства на вашия смартфон Xiaomi тук .

 • Когато приключите, променете името на ROM, което сте изтеглили, на update.zip .

 • Отворете приложението Updater на вашия смартфон, след това щракнете върху 3 точки в горния десен ъгъл и изберете Select Update Package.

 • Моля, изберете името на ROM update.zip, което сте изтеглили по-рано. Изчакайте процесът да завърши.

И така , има 3 лесни начина да възстановите изгубения 4G на Xiaomi. Уверете се, че мрежата във вашия район е 4G!