Тези 5 безполезни приложения за Android могат да ви направят глупави

Създават се различни приложения в помощ на потребителите. Но очевидно има приложения, които са безполезни. Ето 5 приложения, които могат да направят потребителите глупави.

Създадени са различни приложения, които помагат на потребителите да правят различни неща. Освен това има и приложения, създадени за развлекателни нужди като гледане на филми, слушане на музика, различни игри.

Но от многото приложения в обращение се оказва, че не са малко приложенията, които изглеждат безполезни и маловажни, което всъщност кара потребителите да изглеждат глупави. Тук ApkVenue разглежда пет безполезни приложения, които могат да ви направят глупави . Нещо?

  • Наясно ли сте? Това са 5-те най-глупави неща, които правят KZL в играта GTA
  • Колкото по-усъвършенствана е технологията, толкова по-глупав е потребителят! Вярно ли е?
  • След хиляди години този глупав въпрос е най-накрая отговорен

5 полезни приложения за Android, които могат да ви направят глупави

1. iBeer

Приложение, което позволява на потребителите да пият бира от своя смартфон. Чакай малко! Бирата, която пиете, е само виртуална, известна още като нереална. Приложението iBeer превръща вашия смартфон в чаша бира. След това потребителят накланя смартфона и слага устата си като пиене.

Бирата в чашата бавно ще свърши и изведнъж ще звучи като оригване след пиене на бира. Независимо за какво е създадено, мнозина смятат, че това приложение е създадено, за да изпълни просто желанието на непълнолетните деца да усетят усещането за пиене на бира.

2. Виртуално пушене на цигари

Не се различава много от приложението по-горе, този път обектът преминава от бира в цигари . Изпълнението е горе-долу същото, а именно чрез запалване на цигара и вдишване чрез залепване на уста до края на смартфона.

Тогава цигарата ще изглежда така, сякаш е вдишана като истинска цигара. Също така е по-малко ясно за какво е направено това приложение. Силно се подозира обаче, че този тип приложение е създадено, за да помогне на активните пушачи да се откажат .

3. SMTH

Самият SMTH не е съкращение от думата "нещо", а " Изпрати ме в рая ". Това име може да е подходящо, ако разгледате как да използвате това едно приложение. Да, потребителите просто трябва да хвърлят своите смартфони нагоре в небето.

След това това приложение ще записва колко височини е достигнал успешно смартфонът. Всъщност нашият резултат ще бъде сравнен с другите потребители в класирането с високи резултати . На пръв поглед това приложение е полезно, защото в него има елемент на конкуренция, но ако смартфонът, който е хвърлен, се срине, той се срива?

4. Бич с голям взрив

Това приложение е вдъхновено от легендарния филм на Индиана Джоунс . Отличителният камшик, който Dr. След това Джоунс направи своята виртуална версия в приложение, наречено Big Bang Whip.

Използването на това приложение е много лесно. Просто като преместите смартфона с движение като камшик , камшикът ще излезе от високоговорителя на вашия смартфон. Удивително, нали?

5. Клавиатура Hodor

Популярната поредица Game of Thrones също привлече създателите да създадат много уникални приложения, свързани с поредицата. Едно от тях е приложението на клавиатурата Hodor, което със сигурност е вдъхновено от героя на Кристиан Найн от Game of Thrones

Въпреки това, за разлика от други клавиатурни приложения, клавиатурата Hodor може да се използва само за въвеждане на думата „ Hodor “. Това е разбира се, защото в поредицата персонажът на Ходор може да каже само думата. Тогава за какво е създадена клавиатурата?

Това са пет безполезни приложения, които могат да накарат потребителите ви да станете глупави . Въпреки това, това приложение всъщност може да бъде полезно за тези от вас, които искат да прекарат свободното си време, което е супер напрегнато. Но не бъдете глупави, защото е прекалено готино да използвате приложението.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .