Тези 3 приложения могат да направят вашия Android по-сложен от iPhone

Сигурни ли сте, че знаете силната конкуренция, която се случва между платформите iOS и Android? След като вчера разгледахме статията Причини, поради които Apple винаги е по-напреднала от Android, днес ще предоставим 3 приложения, които могат да направят A

Сигурни ли сте, че знаете силната конкуренция, която се случва между платформите iOS и Android? След като вчера разгледахме статията 5 причини, поради които Apple винаги е на крачка пред Android , днес ще предоставим 3 приложения, които могат да направят Android ПОВЕЧЕ от iPhone .

Приложенията, които ще споменем, могат да направят производителността на Android по-усъвършенствана, без да се налага да се използва root достъп и още по-хладно, тези приложения не са налични на iPhone. Така че не е нужно да се срамувате, че Android губи от iPhone. Защото всъщност вашият Android може да бъде променен, за да бъде по-хладен от iPhone. Кои са някои приложения, които могат да направят Android по-хладен и по-сложен от iPhone? Нека проверим!

 • 6 Предимства на Android в сравнение с iPhone
 • 6 Предимства на iPhone в сравнение с Android
 • Как да използвам помощния бутон за докосване като iPhone на смартфон с Android

3 приложения, които могат да направят вашия Android по-сложен от iPhone

1. Du Battery Saver

Потребителите на Android трябва да са запознати с това едно приложение. Du Battery Saver е приложение за оптимизиране на батерията на вашия смартфон с Android, за да стане по-трайно. Използвайки това приложение, батерията ви с Android може дори да издържи до 50% по-дълго от обикновено.

Според самия JalanTikus, имате нужда от това приложение, защото Du Battery Saver има директно приспособление за управление на приложения, работещи във фонов режим само с едно докосване . Къде може да е на iPhone? Освен това приложението Du Battery Saver има и функция Smart Pre-Set Modes , която може да избере най-подходящия режим за оптимизиране на батерията на вашия смартфон. Плюс функциите Healthy Charging Manager и Accurate Status , приложението Du Battery Saver е в състояние да поддържа производителността на Android и да направи Android по-готин от iPhone.

Изтеглете най-новото приложение Du Baterry Saver на JalanTikus

Apps Productivity DU APPS Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Екран за заключване на Locket

За това едно приложение то се различава от Du Battery Saver. Може би някои от вас рядко дори знаят за това приложение. Приложението Locket Lock Screen наистина е изтеглено от Google Play Store и не може да бъде намерено свободно на пазара на приложения. Добрата новина е, че можете да изтеглите и инсталирате приложението Locket Lock Screen лесно и безплатно от JalanTikus.

Locket е интелигентен заключващ екран, известен също като приложение за интелигентен заключващ екран, който може да ви информира за нещата, които се случват от момента, в който се събудите, за да заспите. Това приложение научава вашите харесвания и навици, за да ви донесе подходящо съдържание на заключения екран на мобилния телефон. Колкото по-често използвате приложението Locket Lock Screen, толкова повече това приложение ви опознава и улеснява за използване. Locket Lock Screen бе избран за „Най-добрите приложения на 2014 г.“ от Google. Получавайте последните новини само от екрана на вашия смартфон. Кой iPhone може да е това? Точно така, вашият Android ще бъде по-хладен от iPhone, ако инсталирате това приложение.

Изтеглете приложението Locket Lock Screen на JalanTikus

Apps Utilities Locket ИЗТЕГЛЯНЕ

3. CM Locker

Може би сте чували това приложение често. CM Locker е друго приложение от добре познатия разработчик на Cheetah Mobil освен CM Security . Размерът на приложението CM Locker е по-малък от 4MB и е много лесен за използване. Това приложение изисква само малко количество памет на мобилния телефон и използване на батерията.

Какво можете да направите с CM Locker, което iPhone не може? Да, има толкова много. Ето функциите на приложението CM Locker, които правят Android по-готин от iPhone:

 • Персонализиране . Можете да добавите аватар за страниците с пароли . Можете също така да изберете най -доброто оформление, което отговаря на вашия смартфон.
 • Усилвател на телефона . Увеличете скоростта на мобилния си телефон до 100% директно от кутията с инструменти .
 • Спестете енергия . Почистете батерийните приложения, за да удължите живота на батерията до 30%.
 • Натрапник селфи . Хванете лицето на човека, който се опитва да отвлече мобилния ви телефон, като въведете грешна парола.
 • Напомняне за уведомяване . Бърз достъп до входящи съобщения като (Whatsapp, Facebook Messenger, LINE и други). Има и частен режим, който може да скрие съдържание, както искате.
 • Музикален контрол . Лесно е да контролирате музиката с една операция.
 • Преки пътища на камерата . Лесен достъп до приложението на камерата, за да не загубите ценен момент.
 • Удобна кутия с инструменти . Има приложения като фенерче, калкулатор, скорошни приложения и т.н.
 • Прогноза за времето . Винаги знайте за времето.

Изтеглете най-новото приложение CM Locker на JalanTikus

Cheetah Mobile Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Допълнителен

Можете да използвате всички горепосочени приложения, без да имате root достъп . За разлика от iPhone, който изисква от потребителите да Jailbreak устройството. В допълнение към 3-те приложения, които правят вашия Android по-хладен от iPhone, JalanTikus има и 5 уникални приложения за Android, които гарантират, че ще направят живота ви още по-вълнуващ! Mimin също така гарантира, че с тези приложения на вашия Android вече няма да чувствате, че Android е лош. Android е по-готин от iPhone! Хахаха, без обида .

Ако имате други доказателства, че Android е по-готин от iPhone или приложение за Android, което не е на iPhone, можете да го напишете в коментарите по-долу. Продължавайте да четете JalanTikus за последните новини в света на технологиите!