как да създадете клан clash royale на android и ios

Искате ли да направите Clan Clash Royale лесно? Следните методи ще ви помогнат да създадете Clan Clash Royale на Android и iOS

Clan е място за събиране на определени колеги геймъри. В Clash Royale е налична функция на клана, която се създава и използва като място за събиране. Ако Clan Clash of Clans се използва за чат, война и искания за дарение , в Clan Clash Royale има няколко неща, които можете да направите.

Неща, които могат да се направят в Clan Clash Royale, наред с други: Чат, карти за заявки и членове на дуела от клана. Ако се интересувате от създаването на Clan Clash Royale, можете да използвате следните методи:

  • Clash Royale VS Clash of Clans, кое е по-вълнуващо?
  • Как да играя Clash Royale на Android с последната версия на APK
  • Официален! График на издаване за Clash Royale Android и iOS по целия свят

Създайте Clan Clash Royale

Преди да започнете да правите Clan Clash Royale, уверете се, че вече имате 1000 злато . Защото за да направите Clan Clash Royale струва 1000 злато. Освен това се уверете, че нивото на акаунта в Clash Royale е достигнало ниво 3 .

Как да направим Clan Clash Royale

Изтеглете най-новата версия на Clash Royale Android:

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell
  • Отворете Clash Royale, след което изберете Създаване . Посочете името на клана, логото на клана и други неща. Ако сте избрали Създаване , вашите 1000 златни ще бъдат използвани автоматично.

  • Това е официалният Clan Clash Royale JalanTikus ( # QU29C ).

Ето как да направите Clan Clash Royale лесно. Ако сте играч на Clash Royale, не забравяйте да се присъедините към клана Rat Street ( # QU29C ).