чудесен! Това приложение може да замени функциите на 6 други приложения за Android

За тези от вас, които имат ограничена вътрешна памет, не инсталирайте много приложения. По-добре инсталирайте магическо приложение, което може да замени многото функции на това приложение за Android!

С наличието на милиони приложения за Android в Google Play Store , вие получавате гъвкавостта да избирате разнообразни приложения според нуждите. Ако вашата вътрешна памет е голяма, можете свободно да инсталирате много приложения наведнъж.

Но какво ще стане, ако паметта на вашия смартфон с Android е едва достатъчна? Въпреки че е полезно, определено ще помислите за инсталиране на много приложения. Но спокойно, JalanTikus е страхотно приложение, което може да представлява много функции на други приложения .

  • 5 най-добри приложения за Android за преодоляване на безсънието
  • Не инсталирайте безплатно безплатни приложения небрежно, тук са 4-те опасности!
  • Лесни начини за разграничаване на оригинални от фалшиви приложения на Android

FooView, едно приложение с много функции

Приложението, за което се позовава JalanTikus, е FooView Float Viewer . С това сложно приложение за Android можете да използвате много страхотни функции, които се притежават от десетки приложения. За да не сте любопитни, изтеглете приложението FooView още сега!

Производителност на приложения fooView Inc. ИЗТЕГЛИ

С размер на файла само 5 MB , ето какво може да направи FooViewer :

1. Заменете функцията за физически бутон

След като активирате услугата FooView, ще намерите плаващ бутон на екрана. Този бутон е същият като функцията Assistive Touch на iOS, която можете да използвате като навигационен клавиш или пряк път към други приложения.

С този бутон вече не е необходимо да инсталирате приложението Assistive Touch за Android или Smart Touch (One Touch) .

2. Екранна снимка без натискане на бутон

С приложението FooView вече не е необходимо да натискате бутона за комбинация, за да правите екранни снимки , а просто плъзнете и посочете областта, която искате да направите на екрана. Така че вече не ви е необходимо приложението Screenshot Easy или Screenshot Crop & Share, за да правите екранни снимки на част от екрана, без да натискате бутон!

Приложения за снимки и изображения Daniel Huber ИЗТЕГЛЯНЕ Приложения за снимки и изображения Приложения за ледено студ ИЗТЕГЛЯНЕ ВИЖ СТАТИИ

3. Запис на екранния дисплей (Screen Recorder)

Не само на екранни снимки, FooView също е снабден с екран рекордер функция , която ви позволява да записвате дисплея на Android екран без корен . Уникално можете да запишете само част от екрана на смартфона на Android. Кажете сбогом на AZ Screen Recorder !

Приложения Видео и аудио AZ Screen Recorder ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Файлов диспечер

Освен бърз достъп до различни приложения, клавишните комбинации на FooView предоставят и алтернативна функция за управление на файлове. Уникално е, че файловият мениджър в FooView е групиран по категории и е предоставена и функция за история. Така че не ви е необходим файлов мениджър по подразбиране или ES File Explorer File Manager .

Apps Productivity ES APP Group ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Автоматичен воден знак

За тези от вас, които обичат да правят статии под формата на съвети или да споделят екранни снимки, FooView също има уникални функции. Това приложение ви позволява да промените външния вид на бутоните със собствено изображение. И чрез регулиране на прозрачността, този бутон може да се използва като воден знак . Чао , добавете воден знак !

Приложения за снимки и изображения AndroidVilla ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Превод на чужди езици

Често намирате чужди езици в статиите или публикациите на хората? Вече не е необходимо да инсталирате Google Translate, ако използвате FooView. Просто плъзнете и задръжте показалеца на това приложение върху думите, които искате да преведете, то ще бъде маркирано незабавно и може да бъде преведено веднага.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

Как Колко готин е този FooView Float Viewer? С 1 приложение можете да използвате разнообразни функции, които имат останалите 6 приложения. Така че е гарантирано, че вашият смартфон е по-ефективен от паметта, защото не е необходимо да инсталирате много приложения. Късмет!

Прочетете също статии за Приложения или други статии от Epi Kusnara .