5-те най-добри евтини смартфона с двойна SIM и отделна microsd!

Не много отдавна двойните SIM телефони станаха рядък тип. Дори и да има, някои производители дори предлагат непривлекателен модел, обикновен дизайн и само приоритизират спецификациите като основна точка за продажба.

Не много отдавна двойните SIM телефони станаха рядък тип. Дори и да има, някои производители дори предлагат непривлекателен модел, обикновен дизайн и само приоритизират спецификациите като основна точка за продажба. Въпреки това телефоните с двойна SIM карта също имат слабости.

Един от тях е SIM слотът, който трябва да се използва като държач на SIM карта, сега може да се използва и за MicroSD. Лошата новина е, че този слот не може да побере и двата вида карти едновременно. По-просто казано, обикновено се нарича хибриден SIM слот . Но се успокойте, защото не всички мобилни телефони приемат този вид слот. ApkVenue обобщи 5 -те най-добри евтини смартфона с двойна SIM и отделен MicroSD . Ето прегледа!

  • Официален! Ето 5-те най-добри смартфона през 2017 г.
  • 5 най-добри чипсета за смартфони за игри
  • 10 смартфона с най-добрите екрани за 2017 г.

5 най-добри евтини смартфона с отделни Dual SIM и MicroSD!

1. Sony Xperia Z5 Dual

Xperia Z5 може да е далеч от съвършенството, но все още има какво да се обича в този телефон, произведен от Sony. Някои от тях са като един стилен и зрял дизайн, водоустойчива конструкция, както и атрактивни стерео говорители. Ако харесвате този тип телефон, но с нехибриден слот за двойна SIM карта, тогава Xperia Z5 Dual е отговорът. Но ако имате допълнителни пари, може би можете да прехвърлите фокуса си към Xperia Z5 Premium с неговия зашеметяващ 4K екран.

2. Asus ZenFone 4 Макс

Преди време Asus пусна най-новата серия от ZenFone, а именно ZenFone 4 Max . Обявен през август миналата година, този телефон беше пуснат в 2 версии, а именно обикновената, а също и Pro. С прякора, който носи, със сигурност Pro версията има по-високи спецификации. Особено по отношение на живота на батерията, размера на екрана и разделителната способност на камерата . Освен всичко това, и двете версии на ZenFone 4 Max вече не използват хибриден SIM слот като предишната серия, което със сигурност е добра новина за феновете на Asus.

3. LG G4

LG G4 е един от най-добрите мобилни телефони през 2015 г. Въпреки че е на три години, този телефон очевидно все още се продава добре на пазара. Всичко е неразделно от гледна точка на спецификациите, особено камерата, а също и дизайнът, който заслужава палци нагоре. В допълнение, решението за отхвърляне на хибридната SIM слот система на този мобилен телефон беше стъпка в правилната посока, предвид значителната омраза на потребителите към хибридни SIM карти по това време. С цена от само 3 милиона този телефон изглежда доста примамлив.

4. Чест 5Х

С относително евтина цена, която е 3 милиона , Honor 5X предлага разнообразие от квалифицирани спецификации за мобилни телефони в своя клас. В допълнение, добре направен дизайн, гладко качество на камерата и скенер за пръстови отпечатъци в него са основните атракции на този телефон от 2015 г. Освен това приложението на нехибридна SIM слот система е много популярно сред много хора, особено от феновете на Huawei. Перфектно? Не мисля, че е така, но поне този телефон е отговорил на очакванията на днешните мобилни потребители.

5. Xiaomi Redmi Y1

Като един от известните производители на мобилни телефони, Xiaomi също не иска да бъде изоставен при пускането на телефони с високи спецификации на ниски цени. Един от тях е Redmi Y1, който се продава на цена от 1 милион . Този телефон е оборудван с осемядрен процесор от Qualcomm и се поддържа от 3GB RAM. Камерата е най-важната част тук, основната камера има резолюция 13MP, докато предната камера е 16MP резолюция. В допълнение, Xiaomi Redmi Y1 също не използва хибриден SIM слот, така че потребителите да могат да инсталират две SIM и една MicroSD едновременно. Самият този телефон беше пуснат през ноември 2017 г.

Това бяха 5 -те най-добри евтини смартфона с двойна SIM и отделен MicroSD. Цените на някои от телефоните по-горе варират, някои над 3 милиона, но някои са в диапазона от 1 милион . Това, което обаче е сигурно е, че горепосочените телефони вече не използват хибриден SIM слот като повечето мобилни телефони днес.