препоръки за 10+ най-добри симулаторни игри 2018 най-вълнуващи

Объркани сте от играта на симулационни игри, но нищо вълнуващо? Тук просто опитайте да изиграете препоръките за най-добрата симулаторна игра 2018 от ApkVenue, гарантирано забавно момчета!

Харесвате ли симулаторни игри ?

Симулаторът по същество означава имитация на дейности, които съществуват в реалния свят. Правейки симулатор, можете да почувствате как да направите определена дейност виртуално или просто експеримент.

Е, самата симулаторна игра се основава на реални дейности, които се превръщат във виртуални игри, знаете ли.

Интересувате ли се?

Ако се интересувате, ApkVenue има препоръка за най-добрата игра на симулатор, която можете да играете със забавни момчета.

Любопитни ли сте какво представляват игрите? Нека да разгледаме следната статия на най-добрата игра на симулатор.

10+ препоръчани най-добри симулаторни игри 2018

ApkVenue ще раздели най-добрата симулаторна игра 2018 на 2 за Android и PC. За тези от вас, които искат да играят симулаторни игри на Android, можете да го изтеглите безплатно. Ето списък на симулаторните игри.

Симулаторни игри на Android

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. Girl Group Inc: Love Idol

Първата симулаторна игра от Android Jaka, започваща от Girl Group Inc: Love Idol . Ще станете главен изпълнителен директор на идолска компания, която е почти в несъстоятелност. Вашата работа е да направите тази компания идол отново успешна.

Тази игра е подходяща за тези от вас, които обичат сладки неща и аниме от японски момичета. Girl Group Inc: Love Idol можете да изтеглите от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.1 и нагоре
Рейтинг 3+
Размер на файла 87 MB

2. SimCity BuildIt

Второ, от света на SimCity BuildIt с темата за градски симулатори. Подобно на губернатор, вие сте длъжни да направите града си възможно най-красив и интерактивен. Можете също така да купувате и продавате продукти, за да получите пари.

Тази игра е подходяща за тези от вас, които обичат да изграждат свой собствен град. Можете да изтеглите SimCity BuildIt от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.0 и нагоре
Рейтинг 7+
Размер на файла 100 MB

Ако харесвате симулаторни игри за градско строителство като SimCity BuildIt, можете да прочетете още препоръки за други градски игри.

3. Junkyard Tycoon - игра за симулация на автомобилен бизнес

Освен това, Junkyard Tycoon ви кани да се грижите за бизнеса с употребявани превозни средства. Можете да продавате употребявано автомобилно оборудване за пари и да купувате други превозни средства.

Можете също така да разделите превозното средство, което купувате, и да продавате частите с печалба. Junkyard Tycoon е подходящ за тези от вас, които обичат автомобилостроенето, можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 5.0 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла варира

4. City Mania: Town Building Game

City Mania има концепция за градски симулатор с детска тема. Ще станете лидер на града, за да изградите и да направите градската икономика успешна. Героите в тази игра са интерактивни и забавни, идеални за вашите деца или по-малки братя и сестри.

City Mania: Town Building Game можете да изтеглите от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.0.3 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 59 MB

5. Готварски дневник: Вкусните хълмове

Е, тази игра е игра на симулатор на ресторант. Ще управлявате ресторант и ще правите храна за клиентите в град Вкусните хълмове. Можете да украсите ресторанта, да добавите разнообразие към менюто с храни, да разкрасите характера си и др.

Дневник за готвене: Tasty Hills е подходящ за тези от вас, които обичат да играят на готвене. Можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.4 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 82 MB

6. Работете сега: болница

Operate Now: Hospital е болничен симулатор. Вие ще бъдете хирург и ще бъдете назначени да лекувате болни пациенти. Не само операция, можете също да украсите и подобрите болничните си услуги.

Оперирайте сега: Болницата е подходяща за тези от вас, които имат амбиции като лекар или са любители на света на медицината. Можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.4 и по-нови
Рейтинг 12+
Размер на файла 55 MB

7. Дизайн на дома

Както подсказва заглавието, Design Home е архитектурен симулатор за интериорен и екстериорен дизайн. Можете да проектирате своя собствена форма на къщи и мебели и да поръчате оригинални предмети, за да направите мебели във вашия дом.

Design Home е подходящ за тези от вас, които просто искат да построят къща или които изучават интериорен и екстериорен дизайн. Можете да изтеглите този симулатор от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.2 и по-нови
Рейтинг 3+
Размер на файла 69 MB

8. Риболовен сблъсък: Улов на риба. Лов на бас 3D

Fishing Clash е игра за симулатор на риболов с реалистична графика. Ще играете тази игра с гледна точка на fps, сякаш наистина ловите.

Можете да играете тази игра онлайн, като правите PvP с приятелите си. Fishing Clash е подходящ за тези от вас, които обичат риболова, можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.1 и нагоре
Рейтинг 3+
Размер на файла 75 MB

9. Свят на Джурасик: Играта

Jurassic World: The Game е симулаторна игра адаптация на филма Jurassic World. Ще се погрижите за Isla Nublar, която е домът на древни същества, динозаври. В тази игра можете да отглеждате повече от 150 вида динозаври.

Освен да развъждате динозаври, можете да се биете и с приятелите си чрез PvP. Асик! Можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.3 и по-нови
Рейтинг 7+
Размер на файла 21 MB

10. Симулатор на камиони 2018: Европа

Truck Simulator 2018: Europe е игра за симулатор на шофиране на камиони. Ще станете шофьор на камион и ще изпълнявате мисии, за да печелите пари от игра. Можете да използвате тези пари, за да надстроите своя камион или да си купите нов.

Truck Simulator 2018: Европа е подходяща за тези от вас, които харесват автомобилите или искат да опитат да карат камион виртуално. Можете да изтеглите тази игра от Play Store безплатно.

Подробности Информация
Android минимум 4.1 и нагоре
Рейтинг 3+
Размер на файла 32 MB

Игра симулатор на компютър

Изтегляне на приложения и приставки Valve Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

1. Джурасическа световна еволюция

Първата най-добра симулаторна игра на компютър е Jurassic World Evolution . Освен симулаторната игра на мобилно устройство, можете да играете и тази симулаторна игра на динозаври на компютърни момчета. Ще изградите света на Джурасик Свят на остров Муертес.

Можете също така да развъждате динозаври и да правите еволюции, за да получите нови видове. Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
Процесор Intel i5-2300 / AMD FX-4300
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 1050 (наследствен графичен процесор: GeForce GTX 660) / AMD Radeon 7850 (2 GB)
Съхранение 8 GB

2. Тропико 6

Tropico 6 е симулаторна игра за изграждане на град Тропико и околностите. Можете да направите всичко с вашия град, гражданите и лидерите в него са тези, които решават.

Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор AMD или Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
Графика Специализиран графичен процесор AMD / NVIDIA, 2 GB специална VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)

3. Железопътна империя

Железопътната империя е симулатор на тема влак. Можете да определите вашата влакова линия и да закупите влакове с различни модели и да ги модифицирате. Необходими са ви обаче пари за изграждане на линии и закупуване на нови влакове.

Искате ли да почувствате вълнението от играта на този влаков симулатор? Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 SP1 или Windows 8.1 или Windows 10 (64-битови версии)
Процесор Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz или AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
Памет 4 GB RAM
Графика nVidia GeForce GTX460 или AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM с Shader Model 5.0)
Съхранение 7 GB

4. Карбална космическа програма

За разлика от други симулаторни игри, тази игра ще ви покани да изградите живот между галактиките. Можете да построите ракети и да намерите други планети, в които да живеете.

Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 SP1 64-битова
Процесор Core 2 Duo
Памет 3 GB RAM
Графика DX10 (SM 4.0), 512MB VRAM
Съхранение 4 ГИГАБАЙТА

5. Болница с две точки

Two Point Hospital е болничен симулатор. Вие ще изградите и развиете вашата болница, така че повече пациенти да поверят вашата болница.

Развийте своята болнична и здравна технология, за да се превърнете в най-добрата болница в болница Two Point. Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор Intel Core i3 6100 или AMD FX-4350
Памет 4 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GT 1030, 2 GB (наследство: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2 GB (наследство: AMD Radeon HD 6850), интегрирана: Intel HD Graphics 630
Съхранение 5 GB

6. Планетен увеселителен парк

Planet Coaster е симулатор за изграждане на детска площадка според вашата фантазия. Много форми на игри, които можете да добавите, за да поканите гостите да дойдат. Можете да направите всяка игра според вашите желания.

Нека създадем вашата любима детска площадка и да я покажем на вашите приятели. Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 (SP1 +) / 8.1 / 10 64bit
Процесор Intel i5-2300 / AMD FX-4300
Памет 8 GB RAM
Графика nVidia GTX 560 (2GB) / AMD Radeon 7850 (2GB)
Съхранение 8 GB

7. Farm Manager 2018 (Трябва да се инсталира)

Замисляли ли сте се някога да притежавате собствена ферма, момчета? всичко може да бъде реализирано във Farm Manager 2018 . Можете да създадете собствена ферма и да произвеждате плодове по време на прибирането на реколтата, след това да ги продадете и да получите голяма печалба.

Да фермираме! Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7/8/10 (64-битови версии)
Процесор Intel i5-2400, AMD FX-8320
Памет 4 GB RAM
Графика GTX 560 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Съхранение 6 GB

8. Pure Farming 2018 (добра графика)

Pure Farming 2018 е реалистична селскостопанска игра. Можете да закупите различни видове растителни семена и да произвеждате плодове за по-късна продажба и печалба.

Можете да изпитате земеделие с помощта на съвременни машини и различни земеделски техники. Заинтригуван от вълнението от земеделието на Pure Farming 2018? Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 10,8,7 (64 бита)
Процесор Intel Core I5 ​​2.3 GHz
Памет 4 GB RAM
Графика Geforce GTX 560 2 GB
Съхранение 5 GB

9. Frostpunk

Е, тази игра има уникална тема, а именно стиймпънк. Можете да изградите своя град с ретро форма, типична за играта „Тази война от моята“. Възложено ви е да построите последния град в света и да подобрите благосъстоянието на неговите граждани.

Можете също така да изследвате този свят, който вече е изпълнен с лед, за да получите интересни предмети и факти за света на Frostpunk . Можете да изтеглите тази игра от Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система 64-битова Windows 7/8/10
Процесор 3.2 GHz двуядрен процесор
Памет 4 GB RAM
Графика GeForce GTX 660, Radeon R7 370 или еквивалент на 2 GB видео RAM
Съхранение 8 GB

10. Изоставете кораба

Abandon Ship е игра на симулатор на круизен кораб в ерата на пиратите. Вие ще бъдете капитан на кораба и ще доведете екипажа си до най-добрия круизен кораб в морето.

Ще срещнете и други круизни кораби и ще се биете с тях за предмети. Искате ли да бъдете капитан на круизен кораб? Нека да играем Abandon Ship, можете да изтеглите тази игра в Steam и ето спецификациите, от които се нуждаете, за да играете тази игра:

Подробности Спецификация
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор 2.4GHz процесор
Памет 4 GB RAM
Графика Графична карта NVIDIA GeForce 460 или еквивалентна
Съхранение 5 GB

Е, това е най-добрата игра на симулатор, която можете да играете през 2018 година. някои са нови игри, а други имат нови актуализации, които са по-вълнуващи за вас да играете точно сега, момчета. Коя игра е вашата любима? Напишете вашето мнение в графата за коментари!

Не забравяйте да харесате и споделите, до нови срещи!

Прочетете също статии за симулаторни игри или други интересни статии от Даниел Кахяди .